Ψάχνω μια γούνινη μικρή και όμορφη συντροφιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

irinachou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
Γεια σας ειμαι απο αθηνα και με λενε ειρηνη.ειμαι 14 ετων και τρεφω μια τεραστια αγαπη για τις γατες.εδω και καιρο ψαχνω γατουλα μεχρι 1,5 μηνων αντε και δυο μηνων θυλυκια και να ειναι σαν ρωσσικη μπλε η γκρι (οχι καφε) με ριγεσ. και ξανθια να ειναι (οχι πορτοκαλι,αυτο το ιδιαιτερο ξανθο που λιγα γατακια εχουν) δεν εχω προβλημα.σασ παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σασ ειμαι ευγνομων :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μοιάζει με μπλε ρωσικό και να έχεικαι ρίγες???Πως γίνεται αυτό? Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο. Έχεις βρεικάποια αντίστοιχη φωτο στο internet?Αν ναι, παράθεσε για να το δουμε και εμείς για να έχουμε υπόψη περίπου τι ζητάς. Αν το θέλεις τόσο μικρό πρέπει να κοιτάς αγγελίες για πρώην παρατημένα γατάκια και μεγαλωμένα από ανθρώπινο χέρι γιατί αλλιώς δεν κάνει να χωριστεί τόσο νωρίς από την μαμά του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ενα λουτρινο στα χρωματα που ζητας χεχε,πλακα κανω,ευχομαι να βρεις αυτο που θες,αν ειναι σαν κι αυτο που εχεις στο αβαταρ δεν ειναι ρωσικο παντως κι αν δε κανω λαθος θα βρεις εδω στο φορουμ,μολις τωρα ειδα δημοσιευση με γατακια πολλα που χαριζονται,πανεμορφα ολα,ομως μικρη μου να θυμασαι κατι φιλικα στο λεω,σαν μαμα που ειμαι κι εγω,τα γατακια δεν ειναι αξεσουαρ,ειναι σχεση ζωης για τα επομενα 10 χρονια και βαλε της κοινης ζωης σας!

Αγαπητή Ειρήνη, είναι σίγουρα πολύ όμορφο που τρέφεις μεγάλη αγάπη για τις γάτες, όπως είπες.
Επέτρεψε μου όμως να πω κάποια πράγματα με κάθε φιλική διάθεση.

Γιατί βάζεις τόσους περιορισμούς στο γατάκι που θέλεις να υιοθετήσεις;
Και το καφέ γατάκι και το γκρίζο ψυχή έχουν.
Και το ξανθό και το πορτοκαλί ψυχή έχουν.
Το ίδιο ισχύει και για ένα κεραμιδόγατο που μπορεί να έχει ανάγκη από ένα σπίτι με αγάπη και φροντίδα και το οποίο να είναι μεγαλύτερο από 2 μηνών και το οποίο δεν είναι ούτε ρώσσικο μπλε ούτε να ανήκει γενικότερα σε κάποια ξεχωριστή ράτσα.
Δεν ξέρω, πιστεύω πως ένα ζώο το αγαπάς επειδή είναι αυτό που είναι και θέλεις να του δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς να του προσφέρεις χωρίς να υπάρχουν όροι.
Τουλάχιστον έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την αγάπη, άνευ όρων και περιορισμών.
Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με τον επίλογο της Ρένας.

βασικα εννοουσα ή να ειναι σαν ρωσσικο μπλε ή γκρι τιγρε.οχι και τα δυο μαζι.το ξερω πως δεν εχει σημασια το πως ειναι αλλα οταν δεν το εχω δει ποτε απο κοντα μονο η φωτογραφια μπορει να με προσανατολισει . και εξαλλου αν συναντουσα απο κοντα ολααα αυτα τα γατακια ειναι σιγουρο πως θα βρισκομουν σε αδιεξοδο.

Oι γονεις σου..συμφωνουν να παρετε γατακι;Ξερεις και ξερουν τη φροντιδα που χρειαζεται;Να πηγαινει τακτικα στον κτηνιατρο για τα εμβολια του,αποπαρασιτωσεις,στην καταλληλη ηλικια να στειρωθει,οταν αρρωστησει να εχει κτηνιατρικη περιθαλψη;Οτι βεβαια,θα αφηνει και καμια τριχα; Ολα αυτα τα γνωριζουν;

Δεν είναι ανάγκη να κολλήσουμε στο χρώμα. Ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει. Το πιο σημαντικό είναι να το πάρει με την έγκριση των γονέων της. Όπως καταλαβαίνετε, ένα 14 χρονο κοριτσάκι δεν είναι σε θέση να καλύπτει τις ανάγκες του για τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ειρηνούλα οι γονείς σου σε αφήνουν να πάρεις γατάκι; Αν το πάρεις που θα ζεί; Συμφωνούν οι γονείς σου με την στείρωση του γατιού όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία;

φυσικα και συμφωνουν εξαλλου εχουμε ηδη και ενα μαλτεζακι,την λουνα . πριν δυο χρονια μαλιστα ειχαμε μαζεψει απο τον ακαλυπτο της πολυκατοικιασ μας 6 ορφανα γατακια 4-5 ημερων τα οποια η μαμα τους πατηθηκε απο αμαξι.ε να και ετσι αποφασισαμε να παρουμε ενα γατακι με την συμφωνια να το διαλεξω εγω φυσικα.για να μην λενε και οτι τους επιβαρυνω κιολας το χαρτζιλικι μου θα παει στα εξοδα κτηνιατρου.και επισης με τα χιλια ζορια τελικα συμφωνισα να της κανουμε στειρωση γιατι ισως ειναι καλυτερα ετσι.μενουμε σε διαμερισμα στον πεμτο οροφο.

Γεια σου Ειρηνη! Καλως ηρθες! Σου στελνω μια αγγελια που ειδα απο το fb! Το τελευταιο γατακι ειναι ανοιχτο μπεζ και απ'ο,τι βλεπω επειγει η υιοθεσια τους! ελπιζω να βοηθησα! :)https://www.facebook.com/photo.php?fbid=200018050057803&set=o.51254607693&type=1&ref=nf#!/photo.php?fbid=199747563418185&set=o.51254607693&type=1&pid=513161&id=100001488292313

μωρε σκετο κουκλι ειναι το ξανθουλη αυτο...το προβλημα ειναι οτι ειναι ηδη 4 μηνων :( ... και πρεπει να το παρω μικρο για να συνηθισει το σκυλακι μας...σε ευχαριστω παντως.

εμ γιαυτο σου εγραψα πιο πανω οτι τα γατακια θα ειναι κοντα μας τουλαχιστον 10 χρονια και βαλε,οι φωτο που ειδα,δειχνουν πολυ μικρα γατουνια,αν σου φαινονται κι αυτα μεγαλα τι να πω?εμενα τα δικα μου ειναι δυο μηνων κι εχουν το ιδιο μεγεθος μ αυτα στη φωτο.δλδ ποσο μωρο το θες το γατακι?ασε που αν ειναι τοσο μωρο οσο λες κινδυνευει απ το σκυλακι σου.

μωρε σκετο κουκλι ειναι το ξανθουλη αυτο...το προβλημα ειναι οτι ειναι ηδη 4 μηνων :( ... και πρεπει να το παρω μικρο για να συνηθισει το σκυλακι μας...σε ευχαριστω παντως.

To αν θα συνηθίσει να ζει με τον σκύλο δεν εξαρτάται μονο από το γατάκι αλλά και από τον σκύλο σου. Μη σου πω ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τον σκύλο σου. Ο σκύλος σου είναι φιλικός με τις γάτες; Τις κυνηγάει; Γαβγίζει όταν βλέπει γάτες; Αν εμφανίζει επιθετική συμπεριφορά όταν βλέπει γάτες, τότε το γατάκι θα κινδυνεύει πολύ περισσότερο από μια ενήλικη γάτα λόγω του ότι τα μικρά έχουν μια τάση να παλεύουν, να δαγκώνουν, να γρατζουνάνε και να ενοχλούν αυτόν που παίζουν γενικότερα. Αν πάρεις γατάκι μικρότερο των 2 μηνών θα εμφανίσει προβλήματα στην συμπεριφορά του και ίσως να μη δεθεί με τον σκύλο τόσο καλά όσο ένα μεγαλύτερο και πλήρες κοινωνικοποιημένο γατάκι.

ειναι απιστευτα δυσκολο να παρεις τοσο μωρο γατακι για πολλους λογους,πρωτον θελει συνεχη παρακολουθηση,εχεις τη διαθεση και τη δυνατοτητα να το κανεις αυτο?να βλεπεις δλδ ποτε κανει κακα,πως ειναι τα κακα,αν ουρει κανονικα,να προσεχεις μην το πατησεις μες στο σπιτι το πιο απλο,μπορει τα μωρα να δειχνουν πανεμορφα,ομως ειναι μεγαλο θεμα η ανατροφη τους μεχρι να μαθουν να επιβιωνουν μονα τους στο σπιτι μας,φαντασου τα δικα μου ειναι σχεδον δυο μηνων κι ακομα παλευω,τις πρωτες μερες,τρεχαμε με την κορη μου με βαρδιες,ακομα και απ τα πουλια στην αυλη κυνδυνευαν,απ το μικρο μου γιο μην τα πατησει,κι απ το μεγαλο μου γατο(ποσο μαλον αν ειχα σκυλο).περασαμε απ τις 7 ιουλιου που τα βρηκα στα σκουπιδια(γιατι τα βρηκα δεν ηταν επιλογη να τα παρω τοσο μωρα)πολυ δυσκολα.εισαι διαθετημενη για ολο αυτο?αντιθετα αν επερνες ενα γατακι καπως μεγαλυτερο θα μαθαινε πιο γρηγορα και πιο ξεκουραστα το σπιτι σας και το σκυλακι,εφοσον φυσικα το σκυλακι εχει μαθει να φερεται σε γατες σωστα και δεν κινδυνευουν απ αυτο.

Καταλαβαινω την ανησυχια σου διοτι και γω πηρα προσφατα σκυλακι. Ειναι αρκετα μικρο για να συνηθισει, ο μικρος μου εμενα ηταν 4 μηνων και βαλε οταν πρωτοηρθε το σκυλακι. Τα πηγαινουν μια χαρα τωρα ομως βεβαια για 1-2 βδομαδες θα περασουν μια φαση με γαυγισματα και κχχχ αλλα μετα θα ειναι ενταξει και το ιδιο θα γινει ακομα και πιο μικρο να ειναι το γατακι. Αν δεν εχει συνηθισει απο οταν ηταν πολυ μωρο σιγουρα θα περασει μια φαση προσαρμογης. Ριξε και μια ματια εδω υπαρχουν πολλα γατακια που χρειαζονται σπιτι, ισως σου κανει κλικ και καποιο με αλλο χρωμα! Επισης κοιτα και σε σελιδες φιλοζωικων υπαρχουν πολλες! https://www.facebook.com/folia.tou.tsino#!/media/set/?set=a.349058552693.164052.51254607693&type=1

μόλις γύρισα από βόλτα
και στη γειτονιά μου άκουγα ένα γατάκι να κλαίει
κάνω ψψψψ και βγαίνει μια σταλίτσα γατάκι ένα γκρίζο
έτσι ήταν https://j17productions.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/slate_7708.jpg
δε είδα αν ήταν θηλυκό ή αρσενικό
πάντως ήταν παιχνιδιάρικο χοροπηδούσε στη μέση του δρόμου
και πολύ άνετο καθόλου φοβιτσιάρικο.πρέπει να ταν 1 μηνών 1,5 κάπου εκεί.
μακάρι να το βρω αύριο να το βγάλω φωτογραφία.

θα σε ενδιέφερε αυτό το γατάκι?

Ναι!!:) αμα το βρεις και αυριο και καταφερεις να το βγαλεις φωτο,ανεβασε το:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Υπαρχει και ροζ!!!! αυτο το μπεζ που λες αν σε ενδιαφερει στειλε μου μηνυμα

το γατάκι έχει και λίγο καφέ στη πλατούλα του
χθες ήταν βράδυ και δε φενόταν καλά
έχω βίντεο δες το. αρσενικό πρέπει να ναι
αν είδα καλά.είναι πολύ καλό και θέλει παιχνιδάκια
αλλά τα άλλα του αγριεύουν γτ δεν είναι αδερφάκια του.
θα σου ήταν ευγνώμων αν το υιοθετούσες θα του έδινες μεγάλη χαρά.
είναι μια γλύκα και έχει τέλεια φωνούλα :)

να το:
https://www.youtube.com/watch?v=hLYBpEdAk-E

μπορεί να μην είναι ολόγκριζο αλλά είναι πολύ τρυφερό
και ήμερο
και έχει ανάγκη από ένα σπίτι γιατί ζει στο δρόμο.
θα δωθεί αποπαρασιτωμένο αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις
και θα καλύψω εγώ τα έξοδα για τν στείρωση όταν φτάσει στν κατάλληλη ηλικία.
μένω γαλάτσι αν θες μπορείς να περάσεις να το δεις κιόλας
αν κ ειναι στο δρομο

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ειναι παααρα πολυ ωραιο.και εγω γαλατσι μενω.αν ειναι αρσενικο παντως δεν μπορω να το υοθετησω δυστιχως γιατι οι γονεις μου μονο θυλικο θελουν.μην ανισιχεις βρηκα μια αγγελια που ειναι μια γκριζουλα η οποια σε λιγες μερες αν δεν την παρει καποιος θα επιστρεψει στο δρομο λογω επιστροφης σκυλιων.οποτε θα ειμαι και εγω περηφανη που θα σωσω μια ψυχουλα ¨) σε ευχαριστω για τον κοπο σου παντως

θηλυκό είναι τελικά ενδιαφέσαι ακόμα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back