Hi Im Chris
Νεοφερμένο μέλος

Για να μπω λοιπον στο θέμα ψάχνω γατάκι το πολυ 2-3 μηνών. Ο λόγος που ζητάω να ειναι τοσο μικρό είναι γιατι θέλω να το μεγαλώσω απο όσο πιο μικρο γίνεται και να μπορέσει να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα μου ευκολότερα απο ότι ενα μεγαλύτερο και φυσικά θα ήθελα να το ζήσω σε όσες περισσότερες στιγμες τις ζωής του μπορω.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά ή τη ράτσα δε με ενδιαφέρει καθώς όλα τα γατακια έχουν τη γλυκα τους, αυτο δε σημαινει όμως οτι θα το έπαιρνα στα τυφλά, θα ήθελα να ξέρω οτι είναι υγιες καθώς θα είναι η πρωτη μου γατούλα και θα μου ήταν δύσκολο χωρις εμπειρια να αντιμετωπίσω κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Δεν εννοω σε καμια περίπτωση πως δεν προθυμοποιούμαι να φροντίσω και να τρέξω για αυτή απο τη στιγμή που πολλα μπορούν να συμβούν με οποιαδήποτε γατούλα οποιαδήποτε στιγμη χωρις να μπορεις να τα προβλέψεις. Παρ' ολα αυτα η αλήθεια έιναι οτι έχω μεγαλη αδυναμία στα μονόχρωμα γατάκια ειδικά στα στα γκρι, αλλα και ασπρα και μαυρα.

Αυτα απο εμένα, ευχαριστω εκ τω προτέρων!

ΥΓ. Κατι τελευταίο, έχω ψαξει αρκετά και δεν βρίσκω αυτη την περίδο πολλα νεαρα γατάκια, υπαρχει κάποια εποχή που οι γάτες γεννανε περισσότερο ή απλα έτυχε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα Χαρίζονται αλλά και στις αναδημοσιεύσεις, θα βρεις πολλές αγγελίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν! Καλή επιτυχία και σύντομα να έχεις ένα μωρό-γατάκι στην αγκαλιά σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Hi Im Chris
Νεοφερμένο μέλος
ΥΓ. Ειμαι φίλος όχι φίλη

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ίσως κάποια στιγμή να θελήσεις να ανοίξεις το δικό του θεματάκι, ούτως ώστε να τον γνωρίσουμε κι εμείς καλύτερα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να το χαίρεσαι το πανθηράκι σου και να σε συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια

Andji
Νεοφερμένο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Hi Im Chris
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool