npanetsu
Νεοφερμένο μέλος
Η npanetsu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
08-12-11
13:21
Η Τσίκα ήρθε στη ζωή μου, μωρό ακόμα, πέρυσι τον Οκτώβριο και η θεραπευτική παρουσία της και το μεγάλωμά της με βοήθησαν να περάσω μία δύσκολη χρονιά χωρίς δουλειά και πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.
Φέτος επιλέγω να φύγω στο εξωτερικό και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να την πάρω μαζί μου αλλά ούτε και κάποιο συγγενικό πρόσωπο που να θέλει και να μπορεί να την κρατήσει. Στέλνω λοιπόν αυτό το μήνυμα στους απανταχού γατόφιλους και παρακαλώ για μία ζεστή αγκαλιά γι αυτήν.
Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασειτωμένη και με όλη της την προίκα.
Έτοιμη δηλαδή να δεχθεί τα χάδια και τη φροντίδα σας...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
Ναταλία Πανέτσου
E-mail: npanetsu@gmail.com
Κινητά επικοινωνίας: 6973 04 64 38, 6975 90 84 67
Φέτος επιλέγω να φύγω στο εξωτερικό και δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να την πάρω μαζί μου αλλά ούτε και κάποιο συγγενικό πρόσωπο που να θέλει και να μπορεί να την κρατήσει. Στέλνω λοιπόν αυτό το μήνυμα στους απανταχού γατόφιλους και παρακαλώ για μία ζεστή αγκαλιά γι αυτήν.
Είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασειτωμένη και με όλη της την προίκα.
Έτοιμη δηλαδή να δεχθεί τα χάδια και τη φροντίδα σας...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
Ναταλία Πανέτσου
E-mail: npanetsu@gmail.com
Κινητά επικοινωνίας: 6973 04 64 38, 6975 90 84 67
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
08-12-11
14:01
Eίναι υπέροχη η γατούλα σου εύχομαι να βρεις το σπιτικό που της αξίζει.
Με όλο το θάρρος όμως θα σου έλεγα να εξαντλήσεις όσα περιθώρια έχεις....και να την πάρεις μαζί σου!! Δεν ξέρω σίγουρα τους λόγους που σε κάνουν να την δίνεις, απλά σου λέω ότι τώρα σε έχει ανάγκη εκείνη, μην την αφήσεις. Εξάντλησε όλες τις πιθανότητες, βάλε κάτω τα συν, τα πλην και πάρε την, ει δυνατόν, μαζί σου. Αν τώρα δεν μπορέσεις τι να πω...σας εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη!
Με όλο το θάρρος όμως θα σου έλεγα να εξαντλήσεις όσα περιθώρια έχεις....και να την πάρεις μαζί σου!! Δεν ξέρω σίγουρα τους λόγους που σε κάνουν να την δίνεις, απλά σου λέω ότι τώρα σε έχει ανάγκη εκείνη, μην την αφήσεις. Εξάντλησε όλες τις πιθανότητες, βάλε κάτω τα συν, τα πλην και πάρε την, ει δυνατόν, μαζί σου. Αν τώρα δεν μπορέσεις τι να πω...σας εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
08-12-11
14:19
Ναι μωλέ το καημενάκι.
Τόσα προβλήματα σε έκανε να ξεπεράσεις όπως μας λες, κάνε ότι είναι δυνατόν και πάρε τη μαζί σου.
Ψυχοθεραπευτάκι είναι.
Αν χρειαστείς βοήθεια και πληροφορίες, μπορείς να ρωτήσεις τα παντα εδω, υπάρχουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν, να είσαι σίγουρη.
Σε έχει ανάγκη μωλέ μου...
Τόσα προβλήματα σε έκανε να ξεπεράσεις όπως μας λες, κάνε ότι είναι δυνατόν και πάρε τη μαζί σου.
Ψυχοθεραπευτάκι είναι.
Αν χρειαστείς βοήθεια και πληροφορίες, μπορείς να ρωτήσεις τα παντα εδω, υπάρχουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν, να είσαι σίγουρη.
Σε έχει ανάγκη μωλέ μου...
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
08-12-11
16:05
Στη θέση σου δεν θα την αποχωριζόμουν! Μία γατούλα είναι, μεταφέρεται πολύ εύκολα! Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις...εύχομαι ο,τι καλύτερο για εκείνην! Είναι πανέμορφη!
npanetsu
Νεοφερμένο μέλος
Η npanetsu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
08-12-11
18:37
Κατ' αρχάς ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και τις συμβουλές σας.
Ο λόγος για τον οποίο ψάχνω να βρω καινούρια οικογένεια για τη γάτα μου δεν είναι απλά το ότι φεύγω στο εξωτερικό.
Το σπίτι το οποίο θα με φιλοξενήσει μέχρι να μπορέσω να αποκτήσω κάτι δικό μου κατοικείται από όχι και τόσο φιλόζωους ανθρώπους. Μου έχουν ξεκαθαρίσει με τον τρόπο τους ότι δεν θέλουν ζώα στο χώρο τους.
Επιπλέον, οι γονείς μου δεν θέλουν να την κρατήσουν - και να μου τη στείλουν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν - και οι φίλοι μου δεν είναι σε θέση, από οικονομικής άποψης, να συντηρήσουν ένα ζώο.
Χρειάζεται να πω κάτι άλλο? Δεν νομίζω...
Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως εμείς τα θέλουμε.
Και κάποιοι αποχαιρετισμοί τελικά είναι αναγκαίοι προκειμένου να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.
Με εκτίμηση
Ο λόγος για τον οποίο ψάχνω να βρω καινούρια οικογένεια για τη γάτα μου δεν είναι απλά το ότι φεύγω στο εξωτερικό.
Το σπίτι το οποίο θα με φιλοξενήσει μέχρι να μπορέσω να αποκτήσω κάτι δικό μου κατοικείται από όχι και τόσο φιλόζωους ανθρώπους. Μου έχουν ξεκαθαρίσει με τον τρόπο τους ότι δεν θέλουν ζώα στο χώρο τους.
Επιπλέον, οι γονείς μου δεν θέλουν να την κρατήσουν - και να μου τη στείλουν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν - και οι φίλοι μου δεν είναι σε θέση, από οικονομικής άποψης, να συντηρήσουν ένα ζώο.
Χρειάζεται να πω κάτι άλλο? Δεν νομίζω...
Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως εμείς τα θέλουμε.
Και κάποιοι αποχαιρετισμοί τελικά είναι αναγκαίοι προκειμένου να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.
Με εκτίμηση
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
08-12-11
19:07
Εύχομαι να υιοθετηθεί από υπεύθυνους ανθρώπους και να έχει μια ευτυχισμένη ζωούλα η γατούλα!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
08-12-11
21:50
Είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί ένα πολύ καλό σπίτι γι' αυτήν.
Καλή τύχη να έχει
Καλή τύχη να έχειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum