Ψάχνω να βρω greenies

STELIOS34

Νεοφερμένο μέλος

Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
καλησπερα

γνωριζει μηπως κανεις που μπορω να βρω greenies στην θεσσαλονικη?

ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι (και δυσκολο το βλεπω να τα βρεις), αλλα αν σταθεις τυχερος ενημερωσε, διοτι φαινονται πολλα υποσχομενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαστε ενα μεγαλο χωριο τελικα στην θεσσαλονικη
τι να πω.....

Για την ακριβεια Ελλαδα δε νομιζω να βρεις να σου πω την αληθεια...

για σκυλους εχει αλλα για γατες δεν βρησκω και τα μεταφορικα απο εξω ειναι πολλα.
εστω αν εχει καποιος να μου δωσει να τα δοκιμασω και αν του αρεσουν να μου στειλει κανενας φιλος απο γερμανια η ααγγλια τι να πω..

Που βρηκες για σκυλους?
Σαλονικα?
Εαν ζητησεις απο αυτον που φερνει για σκυλους δεν μπορει να φερει και για γατες?

τι είναι greenies?

α, το βρήκα στο google! Η trixie έχει κάτι τέτοιες λιχουδίτσες για τα δοντάκια τους. Η κτηνίατρός μας είχε, αλλά οι δικές μου τα κατάπιναν αμάσητα...

ειναι λιχουδιες που βοηθανε και την καλη υγιεινη των δοντιων.
μπορει να μου φερει αλλα μονο συσκευασια με πολλα μεσα δηλαδη συσκευασια που θα αγοραζε ενα μαγαζι για να πουλησει.
αυτο σημαινει οτι αν δεν αρεσουν στο μικρο μου τα αλλα πανε υπερ πιστεως...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back