love_cats
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Μπορείς να δεις κι εσύ πολλά γατάκια σαν αυτό που σου αρέσει στις Αγγελίες στα Χαρίζονται, ίσως κάποιο να σου αρέσει πολύ. Κατά καιρούς βγαίνουν και αγγελίες για γάτες ράτσας
https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=162&type=
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
houlieta
Δραστήριο μέλος
Μια και σου αρέσουν τα Α/Μ κοίτα αυτό το κουκλί (και στειρωμένο παρακαλώ...)
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-norwegian-forest.231937/
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι βέβαια ράτσα αλλά μοιάζει αρκετά!

(Το είχε πάρει η ξαδέρφη μου αλλά μου το επέστρεψε γιατί βρήκαν πως η αδερφή της είχε αλλεργία)
love_cats
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι στιγμής απαντήσεις σας.. .Σίγουρα θα το σκεφτώ ... άλλωστε είμαι καινούργιος στο forum και μόλις ξεκίνησα την αναζήτησή μου. Ο πρωταρχικός σκοπός μου ήταν να πάρω ένα καθαρόαιμο κοντότριχο βρετανικό γατάκι..Η τιμή του όμως με αποθάρρυνε αρκετά. . . Θα επιμείνω λίγο ακόμη στη συγκεκριμένη ράτσα, μιας και τα χαρακτηριστικά της (τα γενικά τουλάχιστον) είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω από ένα γατάκι. Και πάλι ευχαριστώ και ελπίζω να έχω και άλλες προτάσεις ή συμβουλές σας.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες και στη χρυσή ευκαιρία www.xe.gr, εκεί βγαίνουν αρκετές αγγελίες για γατιά ράτσας και κάποια τα χαρίζουν ενίοτε (π.χ. τώρα χαρίζεται μια κάτασπρη γαλανομάτα τσιντσιλά γάτα, να πάθεις εγκεφαλικό είσαι δεν είσαι λάτρεις των περσικών!). Και στο www.interpet.gr θα βρεις αρκετές αγγελίες
love_cats
Νεοφερμένο μέλος
Δυστηχώς δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής.. Θα συνεχίσω βέβαια το ψάξιμο...
Απογοητεύομαι όλο και περισσότερο όταν βλέπω ότι όσα γατάκια υπάρχουν (τουλάχιστον βρετανικά ή αμερικάνικα κοντοτριχα) γίνονται αντικείμενο αγορωπολησίας.Και μάλιστα η τιμή τους είναι απίστευτα υψηλή. Λές και είναι αντικείμενα πολυτελίας για λίγους!Κάποιος πρέπει να τους πει ότι και τα ζώα έχουν αισθήματα και δεν είναι είδος προς ανταλλαγή και εκμετάλλευση!
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος φιλόζωος που θα με βοηθήσει.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πωλούνται και αγοράζονται επειδή υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν σε καθαρόαιμα...Υπάρχουν άπειρα γατάκια εκεί έξω σε απίστευτη ποικιλία χρωμάτων και κυρίως, σε απίστευτη ποικιλία χαρακτήρων.
Κι εγώ από μικρή έχω όνειρο να υιοθετήσω κάποιες ράτσες, αλλά τις προάλλες βρέθηκε ένα τυχαίο τιγράκι στο δρόμο μου σε τρομερή ανάγκη και το πήρα. Για προσωρινά στην αρχή, αλλά μου έκλεψε την καρδιά.
Θα πρότεινα να δώσεις μια ευκαιρία και σε κάποιο μη καθαρόαιμο. Η αγάπη και η συντροφικότητα που μπορεί να προσφέρουν, δεν χρειάζεται πέντιγκρι

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
γινονται αντικειμενο αγοραπωλησιας επειδη καποια ατομα σαν και σενα επιμενουν αυτα.ο μονος τροπος για να σταματησει αυτο ειναι να τους δειξουμε πως δεν εχει καμια σημασια για εμας μια ταμπελα ονοματος καποιας ρατσας, υοθετωντας καποιο ψυχακι με πραματικη αναγκη.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ειναι ...οπως τα λεει η iriniachou!!!!! αν νοιζοσουν και εσυ πραγματικα για τα γατακια γενικοτερα δεν θα ηθελες σωνει και καλα να εχει pedigree!! Υπαρχουν Α-ΠΕΙ-ΡΑ γατακια γκρι που μοιαζουν εκπληκτικα με την ρατσα που προτιμας...αλλα εσυ δεν ηθελες καν να τα δεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool