Ψάχνω ολόμαυρο αρσενικό γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

HOUZANNOULA

Νεοφερμένο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
[FONT=&quot]Καλημερα σε ολους.Ονομαζομαι Αννα και ζω στην Θεσσαλονικη.Ψαχνω να βρω ενα ολομαυρο αρσενικο γατακι το οποιο θα μεγαλωσει με απεριπριστη αγαπη και φροντιδα.Ευχαριστω[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημέρα. Έχε το νου σου στο "Χαρίζονται" δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείς αυτό που θες. Θέμα τύχης είναι απλά το πόσο γρήγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου κάνω, αν ήσουν Αθήνα έχω ένα κοπάδι μωρά από όλα τα χρώματα και σχέδια να διάλεγες.

P1010434.jpg

πρεπει να εχουμε μιλησει, αν ενδιαφερεστε ακομα, επικοινωνηστε. :) εχω δυνατοτητα μεταφορας του.

Γεια σου 'Αννα! Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα μ'ένα link που μπορείς να βρεις μαύρο γατάκι. Καλή επιτυχία! :)

ο γατος που εψαχνα...με βρηκε μονος του...μπορει να μην ειναι μαυρος αλλα ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος....με περιμενε εξω απ το σπιτι μου.μικρος,2 μηνων τουλαχιστον και κουρασμενος...αυριο γιατρουλησ και οπωσδηποτε....καθαριοτητα!!!!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back