Ψάχνω σπίτι με τη μαμά μου! Είμαστε πάλι αδέσποτα

namagg

Νεοφερμένο μέλος

Η namagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Δεν μπορούν να μας φιλοξενήσουν άλλο! Ο δρόμος είναι η μόνη επιλογή για εμάς… αλλά έχουμε ζήσει μόνο 2 μήνες έξω, πριν πολύ καιρό, δεν ξέρουμε πώς να επιβιώσουμε μέσα σε τόσους κινδύνους!
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, ψάχνουμε σπίτι, κάποιον να μας αγαπήσει πολύ και λίγο φαγάκι! Θα το ανταπωδώσουμε, με πάρα πολύ αγάπη, γουργουριτά και παιχνίδια.
Η μαμά μου (η ασπρόμαυρη της φωτογραφίας) πέρισυ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.. ευτυχώς, τη γλύτωσε, μόνο με μια εγχείριση στο σαγόνι. Από τότε, επιβιώνουμε τόσο καιρό σε ένα μικρό μπάνιο, χωρίς έστω παράθυρο να βλέπουμε έξω…Τώρα, η οικογένεια που μας φιλοξενεί, μετακομίζει και είναι πρακτικά αδύνατο να πάμε μαζί. Σε λίγες μέρες, θα είμαστε αδέσποτα!
Είμαστε υγιή, στειρωμένα, εμβολιασμένα, χρησιμοποιούμε την άμμο μας και πάμε πακέτο, δεν μπορώ χωρίς τη μαμά μου, κι ας έχω μεγαλώσει… Θα είμαστε πάρα πάρα πολύ φρόνιμα και τρελαινόμαστε για χάδια!
(Φιλ.Σύλ.Ν.Φιλαδέλφειας, AΡ.ΠΡΩΤ. 25700/2005. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας εντός Αττικής και μόνο για μέσα σε σπίτι).
email namagg@yahoo.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• chiliandwarm-ok.jpg
    chiliandwarm-ok.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 28
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πανέμορφα, γλυκύτατα μου πλασματάκια!:inlove: :inlove:Εύχομαι το καλύτερο σπιτάκι και σύντομα οι δρόμοι για σας να είναι μόνο για να τους χαζεύετε ευτυχισμένα πίσω από τα τζάμια ενός όμορφου παράθυρου με θέα... για δυο !
1698945ck8imdhyfd.gif
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ομορφα γατουλινια ,μακαρι να βρεθει καποιος να τα παρει να ζησουν ευτυχισμενα!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back