Ψάχνω τον Άι-Βασίλη μου!...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

marina289

Περιβόητο μέλος

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
Γεια σας! :)
Είμαι η Αθηνά και είμαι 5 μηνών! :flowers:
Γεννήθηκα τον Αύγουστο... (λέων)

Εξοστρακίστηκα εν μια νυκτί από το σπίτι που έμενα λόγω....αλλεργίας κάποιου στις γάτες... :/:
... σε μένα δηλαδή.... :(
Με έδιωξαν άρον-άρον, πήρα τα μπογαλάκια μου και ήρθα εδώ,
αλλά εδώ έχει γατοπολυκοσμία και δεν μπορώ να μείνω μόνιμα...

Ψάχνω τον Άι-Βασίλη μου!! :santa:
...έναν Άι-Βασίλη που να μην έχει αλλεργία στις γάτες,
και να μην είναι προληπτικός με τις μαυρόγατες!!! (ως γνωστό είμαστε γουρλούδες)

Χουρχουρίζω σαν καλοκουρδισμένο ρολόϊ! :D
Είμαι ναζιάρα, καπάτσα, και -όχι να το παινευτώ- πανέξυπνη ! :pfff:

Μπορείτε να μιλήσετε με την μάνατζέρ μου στο 6988-765739 (Μαρίνα)

Δεν είμαι γαμώ τα παιδιά;; :D
o002-1.jpg

Eδώ διακόπτω την μάνατζερ την ώρα που έκανε διάδρομο! :crazy:
Δεν φαίνομαι πολύ μούτρο;;:D

(το ωραίο του βίντεο είναι το φινάλε του! Το ¨γκουπ!¨ που πέφτει η τσαπερδόνα!:P )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ όμορφη η μικρή, μάνατζερ Μαρίνα. :)
Πιστεύω ότι θα βρει τον Άι Βασίλη της πολύ γρήγορα. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ όμορφη η μικρή, μάνατζερ Μαρίνα. :)
Πιστεύω ότι θα βρει τον Άι Βασίλη της πολύ γρήγορα. ;)
Αααα, χαίρομαι πολύ που κάνεις εσύ ποδαρικό στην αγγελία μας, γιατί είσαι γουρλής!
Με τον ψυχοθεραπευτούλη ήσουν ο πιο αισιοδοξος απ'όλους,σταθερά αισιόδοξος, και επαληθεύτηκες! :D

Μαρίνα τί έγινε???
Που την πέτυχες την τσαχπίνα???
Να ευχηθώ καλή τύχη μέσα από την ψυχή μου :)

(γαμώ τις αλλεργίες από τότε που ανακαλύφθηκαν...)

:hehe::hehe::hehe:
Λες, ε;
Δε μου το έχουν ξαναπεί αλλά πραγματικά εύχομαι να έχεις δίκιο να φέρω γούρι στην επικείμενη υιοθεσία της Αθηνάς! :)

Υ.Γ. Έχει κι ωραίο όνομα. ;)

Α!!!
Να το προικίσουμε το κολίτσι μας? (ξέρεις με τί ;) )

Μαρίνα τί έγινε???
Που την πέτυχες την τσαχπίνα???
Να ευχηθώ καλή τύχη μέσα από την ψυχή μου :)

(γαμώ τις αλλεργίες από τότε που ανακαλύφθηκαν...)

Με το που ¨έχασε¨ η πεθερά μου την ίρμα, την σκυλίτσα (είχα γράψει στο θέμα μας κάποια στιγμή)
υιοθέτησε την Αθηνούλα...
Είχε ξετρελαθεί μαζί της, όλο γ'αυτήν μιλούσε, (είναι πολύ καλή η σκατούλα) και την βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσει την απώλεια της Ίρμας...

Όμως, ο αδελφός του άντρα μου βγάζει καντήλες (κυριολεκτικά) , κυρίως στο λαιμό, και φαγούρα κτλ,και φτέρνισμα όλη την ώρα, και την Άνοιξη επιδεινώνεται ...
Είναι αλλεργικός στις γάτες, όχι μούφα αλλεργία από τις γνωστές... ;)
Η πεθερά μου χθες έκλαιγε που την αποχωριζόταν, άσε που επέμενε να την κρατήσει, αλλά δεν γίνεται, κάποιος άνθρωπος στο σπίτι υποφέρει, δεν μπορεί να ζει με τα συμπτώματα της αλλεργίας για πάντα...:/:

Και την έπεισα να το παλέψουμε για υιοθεσία...
Και κλάάάμα η πεθερά!

Αχ μωρέ κρίμα :(

Δεν περίμενα ότι θα ήταν η γατούλα της πεθεράς σου, γι΄αυτό και πονηρευτηκα (μούφα) αλλεργία (γνωστή πλέον δικαιολογία).

Μωλέ μου, κρίμα κρίμα κρίμα να θέλει τόσο πολυ τη γατίτσα αλλά να υπάρχει πρόβλημα υγείας.

(Το ίδιο συμβαίνει και με τη μαμά μου που θέλει πολύ μια γατούλα αλλά δεν μπορεί λόγω του μπαμπά :( )

Αχ μωρέ κρίμα :(

Δεν περίμενα ότι θα ήταν η γατούλα της πεθεράς σου, γι΄αυτό και πονηρευτηκα (μούφα) αλλεργία (γνωστή πλέον δικαιολογία).

Μωλέ μου, κρίμα κρίμα κρίμα να θέλει τόσο πολυ τη γατίτσα αλλά να υπάρχει πρόβλημα υγείας.

(Το ίδιο συμβαίνει και με τη μαμά μου που θέλει πολύ μια γατούλα αλλά δεν μπορεί λόγω του μπαμπά :( )

Για τις αλλεργίες μπορείτε να δοκιμάσετε την ομοιοπαθητική. Ως πρώην παθούσα με εντονότατο πρόβλημα (αλλεργικό άσθμα που με έστελνε στο νοσοκομείο και με ανάγκαζε να κοιμάμαι για χρόνια ...καθιστή) μπορώ να πω ότι η δικιά μου εμπειρία από αυτήν την εναλλακτική θεραπεία είναι εκπληκτική. Έκανα πριν πολλά χρόνια θεραπεία και από τότε δεν με έχει ξαναενοχλήσει ποτέ:clapup::clapup:
Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, το πολύ πολύ να μην δείτε διαφορά. Πράγμα σπάνιο, αλλά λέμε

:redface:. Ξεχάστηκα και συμπληρώνω :redface:Καλή τύχη στην πανθηρίνα σας! Εύχομαι να βρει ένα όμορφο, ζεστό σπιτάκι για όλη την υπόλοοιπη ζωή της

Για τις αλλεργίες μπορείτε να δοκιμάσετε την ομοιοπαθητική. Ως πρώην παθούσα με εντονότατο πρόβλημα (αλλεργικό άσθμα που με έστελνε στο νοσοκομείο και με ανάγκαζε να κοιμάμαι για χρόνια ...καθιστή) μπορώ να πω ότι η δικιά μου εμπειρία από αυτήν την εναλλακτική θεραπεία είναι εκπληκτική. Έκανα πριν πολλά χρόνια θεραπεία και από τότε δεν με έχει ξαναενοχλήσει ποτέ:clapup::clapup:
Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, το πολύ πολύ να μην δείτε διαφορά. Πράγμα σπάνιο, αλλά λέμε
Να κοιμάσαι για χρόνια καθιστή;;;;; :confused:
Αν ειναι δυνατόν!!
Στα υπόψιν η πρότασή σου,:hmm: νομίζω δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει...έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τις αλλεργίες...
Ευχαριστούμε! :)

Εύχομαι κι εγώ καλή τύχη γιατί όντως είναι γλύκα!;)

Ευχαριστούμε πολύ!! :)

Αχ τι κρίμα!
καλή τύχη στη μπεμπούλα σας!:)

:hehe::hehe::hehe:
Λες, ε;
Δε μου το έχουν ξαναπεί αλλά πραγματικά εύχομαι να έχεις δίκιο να φέρω γούρι στην επικείμενη υιοθεσία της Αθηνάς! :)

Υ.Γ. Έχει κι ωραίο όνομα. ;)
Αν θυμάμαι καλά ήσουν ο τελευταίος που ευχήθηκες στο Λουράκια πρίν επικοινωνήσει η νέα του μαμά!! ;)

Για την ομοιοπαθητική θα συμφωνήσω, πολύ πρόσφατα ενημερώθηκα και έκανα μια μικρή θεραπεία με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ δεν τα πολυπίστευα και εγώ αυτά!! Και δεν έχει τίποτα αρνητικές επιδράσεις και λένε ότι κάνει θαύματα σε αλλεργίες και άσθμα. :)

Τώρα στο θέμα μας... η πανθηρίνα είναι κουκλάρα, καλή τύχη να έχει και σύντομα!!! :):)

Για τις αλλεργίες μπορείτε να δοκιμάσετε την ομοιοπαθητική. Ως πρώην παθούσα με εντονότατο πρόβλημα (αλλεργικό άσθμα που με έστελνε στο νοσοκομείο και με ανάγκαζε να κοιμάμαι για χρόνια ...καθιστή) μπορώ να πω ότι η δικιά μου εμπειρία από αυτήν την εναλλακτική θεραπεία είναι εκπληκτική. Έκανα πριν πολλά χρόνια θεραπεία και από τότε δεν με έχει ξαναενοχλήσει ποτέ

Κι ο άντρας μου είχε αλλεργία στις γάτες, φτερνιζόταν, αλλά από τότε που έχουμε γάτες στο σπίτι, του πέρασε!:clapup:

Καλή Τύχη στη μικρούλα! Είναι γλυκύτατη!

Disney μου συγχώρα με γι' αυτό που θα πω (γιατί σου το χω πει πως δεν έχω μάτια για άλλο γάτο :redface::redface:) αλλά...τα μαύρα γατιά, τα εντελώς μαύρα κοντότριχα γατιά είναι τόσο όμορφα και τόσο μυστήρια σινάμα που δεν έχω λόγια να τα περιγράψω..:redface:
Αυτή η τσαμπερδόνα (με το γκουπ στο τέλος) θα βρει σπίτι πολύ σύντομα. Μαρίνα μην πολυδεθείς μαζί της..

Κι ο άντρας μου είχε αλλεργία στις γάτες, φτερνιζόταν, αλλά από τότε που έχουμε γάτες στο σπίτι, του πέρασε!:clapup:
Αυτό και είναι Ομοιοπαθητική !!! :clapup::clapup:

Η γατούλα είναι μια κούκλα !!!! Καλή τύχη να έχει και σύντομα :D:D

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους! :)

Μαρίνα μην πολυδεθείς μαζί της..
...αυτό θα το λάβω σοβαρά υπόψιν! :P

ε, εκεί που κάνεις διάδρομο, φαντάζεσαι να σου βάλει φουλ ταχύτητα:P;:hehe:

καλή τύχη στη γατούλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back