Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
17-12-11
17:17
Πολύ όμορφη! Καλή Τύχη να έχεις Αθηνούλα μου! Εύχομαι η νέα σου μαμά να σ΄ αγαπάει αληθινά και να σε φροντίζει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
17-12-11
18:54
Μαυρη καλλονη μου,βλεπω τη φωτογραφια σου και λιωνω..σαν το κερακι της λαμπρης.
Δεν μπορεσα χθες και σημερα ολη μερα να σου γραψω,γιατι μου φερανε τη μαλλιαρη στο σπιτι και βγηκα απο τα νερα μου,ομως σε ειχα συνεχως στο μυαλο μου
και ετρεμε το φυλλοκαρδι μου μην τυχον και σε προλλαβει αλλος και σε χασω.
Παντως αν τυχει και σου προξενεψουν καποιον αλλον,να θυμασαι οτι ενας Ρικυ ασπρομαυρος γοης,καρδυοχτυπα για σενα ...και να μην δεχτεις.
Κα Μαρινα ,πειτε στη νεα μαμα της Αθηνας,οτι ειμαι καλος γατος και πολυ αγαπησιαρης και οτι αν δεν με θελει για γαμπρο ,θα πεσω σε βαθια μελαγχολια.
Δεν μπορεσα χθες και σημερα ολη μερα να σου γραψω,γιατι μου φερανε τη μαλλιαρη στο σπιτι και βγηκα απο τα νερα μου,ομως σε ειχα συνεχως στο μυαλο μου
Παντως αν τυχει και σου προξενεψουν καποιον αλλον,να θυμασαι οτι ενας Ρικυ ασπρομαυρος γοης,καρδυοχτυπα για σενα ...και να μην δεχτεις.
Κα Μαρινα ,πειτε στη νεα μαμα της Αθηνας,οτι ειμαι καλος γατος και πολυ αγαπησιαρης και οτι αν δεν με θελει για γαμπρο ,θα πεσω σε βαθια μελαγχολια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
17-12-11
20:57
ωραία που βρηκε η Αθηνούλα σπίτι!
καλή συνγατοίκιση
καλή συνγατοίκιση
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
17-12-11
21:36
Η μαμά της Αθηνάς ξέρει ήδη για τον έρωτά σου Ρίκυ, και είναι απόλυτα σύμφωνη!Μαυρη καλλονη μου,βλεπω τη φωτογραφια σου και λιωνω..σαν το κερακι της λαμπρης.

Είναι πολύ κολακευτικός ο τρόπος που εκφράζεις τον έρωτά σου στην Αθηνούλα μας, είσαι άντρας μερακλαντάν και ξηγημένος
και η Αθηνούλα έχει μασήσει άσχημα με την πάρτη σου...

Η μαμά της Αθηνάς είναι ήδη μέλος στο Mycat, απλά δεν γράφει, αλλά μας έχει πει ότι με το που θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα η μικρή
θα γράφει, οπότε δεν θα την χάσεις την καλή σου!

Ωωωω, ευχαριστούμε πολύ Μαυρούλη μας!ωραία που βρηκε η Αθηνούλα σπίτι!καλή συνγατοίκιση
![]()

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Bello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
17-12-11
21:44
κούκλα ...δεν έχω λόγια!
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
19-12-11
00:57
H Αθηνούλα είναι στο σπιτάκι της!
Μπορεί να κλειδωθεί η αγγελία μας!
Ευχαριστούμε!
Ευχαριστούμε!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
19-12-11
00:59
H Αθηνούλα είναι στο σπιτάκι της!
Ευχαριστούμε!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum