Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Θελω να τα εχω το Σαββατο,αν εχετε κατι πειτε μου,εχω ηδη αγορασει τον εξοπλισμο.
Υπάρχουν τρία γατάκια μικρά (δεν είναι στειρωμένα είναι μιρκά ακόμα) και επείγει να βρουν σπίτι λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό 20 του μηνός.
Βρίσκονται τώρα στον Πειραιά κέντρο.
Κα Βίκυ 6947 849 715
Επίσης ένα πολύ μικρό γατάκι το πολύ ενός μηνός βρίσκεται στον Πειραιά κέντρο μόνο του γεμάτο ψύλους και χρειάζεται άμεσα βοήθεια
6946 543565
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
για υιοθεσία μόνο σε ζωόφιλους και αφού εξετάσω το σπίτι
που θα πάνε. Στείλτε mail.
Calypso
ΙωανναΜ
Νεοφερμένο μέλος

butterfree
Νεοφερμένο μέλος
H Mini Lauren βρέθηκε κρυμμένη στη μηχανή ενός mini cooper (!). Είχε πάρει τόση τρομάρα, που κάναμε μία ώρα να την βγάλουμε! (Δεν είναι και λίγο να έρθεις από την Γλυφάδα μέχρι το κέντρο της Αθήνας μέσα στη μηχανή ενός αυτοκινήτου!!!) Είναι 2 μηνών και είναι μια γλύκα! Έχει κάνει το πρώτο της εμβόλιο, είναι πεντακάθαρη και υγιέστατη! Δυστυχώς δεν μπορώ να την κρατήσω γιατί έχω ήδη έναν γατούλη (10 ετών) ο οποίος δεν την δέχεται.
νιάρρρρρρ! Αναγκαστικά η Mini Lauren ζει περιορισμένη μέσα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού για να μην πέσει στα νύχια του Ralph (ο γάτος που σας έλεγα)! Όποιος δεν μπορεί να αντισταθεί στα παιχνιδιάρικα ματάκια της, μπορεί να επικοινωνήσει στο 211 365 9172, από τις 12:00-18:00. Ευχαριστώ!
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-η-Αγάπη.229661/
Δεν είναι ακόμα στειρωμένη λόγω ηλικίας ΑΛΛΑ αναλαμβάνω ΕΓΩ τα έξοδα της στείρωσης.
Επίσης, δίνεται σε πολύ φιλόζωο αφού πρώτα ελεγχθεί ο χώρος στον οποίο θα πάει.
Επικοινωνία
6945490517
efi_angeli@hotmail.com
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-η-στρογγυλή-γατούλα-Μπουμπού.228470/
Δυστυχώς είχε πολύ κακή τύχη καθώς κάποιος της έριξε καυστικό υγρό και έτσι έχασε την ουρίτσα της. Είναι στειρωμένη, ενός έτους και αποπαρασιτωμένη. Επίσης, παρά το τραγικό πρόσωπο που της έδειξαν οι άνθρωποι, είναι πολύ φιλική προς τους ανθρώπους αλλά και της άλλες γάτες και δείχνει ευγνωμοσύνη σε όποιον της προσφέρει φροντίδα και αγάπη. Πρόκειται για μοναδικό χαρακτήρα γατούλας! Και σας χρειάζεται..

Uploaded with ImageShack.us
ΧριστιναΚ
Νεοφερμένο μέλος
Το λινκ ειναι
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-τρια-πανέμορφα-γατάκια.230653/
dudu
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι εμβολιασμενος και αποπαρασιτομενος.Θα στειρωθει μεσα στην εβδομαδα και θα δωθει για υιοθεσια σε φιλοζωους.
Αν δεν ανοιγει το λινκ πειτε μου.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

dudu
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα???Εγώ πάντως δε μπορώ να δω το link.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..μια χαρα την βλεπω εγω τωρα τη φωτο.Τωρα???

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη εύχομαι.

Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΕ λίγο καιρό θα την στειρώσουμε και έχει κάνει και το πρώτο της εμβόλιο.
Είναι απίστευτα χαδιάρα και πάρα πολύ φιλική με τις άλλες γάτες.
Άμα ενδιαφέρεσαι στείλε μου e-mail.
Polka Polka
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Η-Σοράγια-αναζητά-οικογένεια-που-να-την-αγαπά.231883/
Fanoulaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lianap
Νεοφερμένο μέλος
7 μηνών αδελφάκια, χρώματος άσπρου. Η Μπέμπα στειρωμένη και για τον Μπέμπη αναλαμβάνουμε τη στείρωση εφόσον δεν προλάβουμε ήδη να τον στειρώσουμε μέχρι να δοθεί.
Ο μπέμπης μας έχει μεσαίου μάκρους τρίχα με φουντωτή ουρίτσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool