Ψέκασμα αρσενικού γάτου

Απάντηση: Βρωμάει το σπίτι!!!!

ετσι ειναι, φοβομασταν πολυ να την στειρωσουμε λογω ηλικιας, κ λεγαμε οτι θα σταματησει να γενναει, αλλα αφου συνεχιζε κ ταλαιπωριοταν αδικα, πηραμε το ρισκο να στειρωθει! κ ηταν το καλυτερο που καναμε γι αυτην..αν γυρνουσα το χρονο πισω κ γνωριζα για την στειρωση θα την στειρωνα μολις γινοταν 6 μηνων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως, για την μυρωδιά από μαρκάρισμα ή ούρα, κυκλοφορούν πολλά προϊόντα, και στα πετ σοπς και στο διαδίκτυο. Δεν χρειάστηκε να τα δοκιμάσω, αλλά, μπορεί να κάνουν καλή δουλειά!!Όσο για τη στείρωση, και εμένα με τη θηλυκιά και την αδελφή μου με τον αρσενικό, μας γδάρανε, γι'αυτό, καλό είναι να συνεννοηθεί πρώτα ο φίλος με τον μικρό γατούλη, μην βρεθεί προ εκπλήξεως!!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχουν ειδικα σκευασματα να παραγγειλεις τηλεφωνησε μας να στα πουμε θα κανουμε ετσι ωστε να τα φερουν κι εδω συντομα 6979780445 (2-4μμ)

Παντως οσο νωριτερε στειρωνονται τοσο καλυτερα ειναι.Εμενα ο Σηφης μου στειρωθηκε περιπου 6 μηνων και δεν ψεκασε ποτε.Δεν εχω ιδεα πως ειναι αυτο το υγρο και η μυρωδια του!:)

Εισαι παααααααααααααρα πολυ τυχερη!!!:P

Υπαρχουν ειδικα σκευασματα να παραγγειλεις τηλεφωνησε μας να στα πουμε θα κανουμε ετσι ωστε να τα φερουν κι εδω συντομα 6979780445 (2-4μμ)

Ασημινα αν ξερεις τι αφαιρει αποτελεσματικα την μυρωδια των ουρων πες μου γιατι το μαρμαρο που πηγαινε και κατουρουσε ο Ραμσης επι ενα χρονο εχει ποτισει κι ακομα μυριζει,κι ας το τριβω καθε μερα με διαφορα καθαριστικα.:/:

νωρις νωρις του ρθανε οι καβ...ορμες:P
υπομονη,αφου στειρωθηκε θα σταματησει...

Μαρκάρισμα απο στειρωμένο γάτο

κ φυσικα εννοω τον τακη.. σορρυ αν υπαρχει ηδη το θεμα, λιγο που εψαξα δν καταφερα να το βρω.:redface:
εχω παθει πλακα! ο βλακας που ποτε του δν με ειχε ψεκασει, αποφασισε 1 χρονο αφου στειρωθηκε να ψεκασει το κρεβατι μου! φυσικα η βλακεια αυτη ξεκινησε με την αφιξη του μωρου που φιλοξενησα. νομισα τοτε οτι το μωρο κατουρησε το κρεβατι, το μαλωσα, επλυνα σκεπασματα, στρωμα (παει το στρωματακι μου:cry_x:)κ θεωρησα οτι εληξε το θεμα. ενω ομως η μυρωδια εφυγε για λιγες μερες, επανηλθε, παρολο που το μωρο ειχε πια φυγει. υπεθεσα οτι απλα δν ειχα καθαρισει αρκετα. δωσε κ αλλο πλυσιμο (σας λεω το ξεκανα το στρωμα μου!) κ ημουν σιγουρη οτι επιτελους τελειωσε η ιστορια αυτη. αλλα ο ζηλιαρης ειχε αλλη αποψη.. τον τσακωσα σχεδον στα πρασα: αραζε οπως παντα στα μαξιλαρια μου, τον βλεπω που σηκωνεται, κατι εκανα εκεινη την ωρα, κ με το που ξαναγυρναω να τον δω, βρισκω 2 κηλιδες ασπρο-διαφανες στα σεντονια μου:mad::mad:
φανταζομαι οτι ειναι μαρκαρισμα κ οχι κατι πιο ανησυχητικο:hmm:
οποτε ερχομαστε στο ζητουμενο:1)πως σταματαει??? κ 2)πως στην ευχη φευγει αυτη η μποχα???

Απάντηση: Μαρκάρισμα απο στειρωμένο γάτο

Oυπς!
Νομίζω ότι θα σταματήσει από μόνος του Νίνα, εφόσον καταλάβει ότι έφυγε ο "αντίζηλος".
Όσο για τη μυρωδιά, δεν ξέρω να σου πω:redface:.

Υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα στο ουροποιητικο του συστημα. Καλο θα ηταν να τον πας μια βολτα στον κτηνιατρο σου.

Είναι καθαρά θέμα ζήλιας, το ότι είναι στειρωμένος ή όχι δεν παίζει ρόλο.:redface:
Νοιώθει παραμελημένος, ζηλεύει και θέλει να σου αποσπάσει την προσοχή. Το έχω ζήσει και το ζώ και εγώ με τα ζώα μου, και το κάνουν και τα θηλυκά και τα αρσενικά. :/:

Προσπάθησε να του ξαναδώσεις σημασία, να του δείξεις ότι τον αγαπάς ότι αυτός είναι ο γάτος σου και τα άλλα είναι περαστικά κλπ κλπ.

Η μυρωδιά φεύγει με ξύδι, και πολλές επαναλήψεις. :)

Συνεχίζει το πρόβλημα; Αν ναι, ίσως να μυρίζει ακόμα το μωρό. Μια ιδέα είναι να μην τον αφήνεις να μπει στην κρεβατοκάμαρα για ένα διάστημα.

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις! δν εχει ψεκασει εδω κ λιγες μερες, οποτε φανταζομαι, κ ελπιζω, του περασε η ζηλιαροσκονη. απλα μου φανηκε παραξενο, διοτι δν ηξερα οτι κ τα στειρωμενα ψεκαζουν αφενος, αφετερου συνεχισε κ αφου το μωρο ειχε φυγει.
παντως σας θαυμαζω οσες φιλοξενειτε γατια, εγω δν εχω το κουραγιο να το ξαναπερασω: δν τεθηκε καν το θεμα να του δειξω οτι αυτος ειναι ο γατος μου, οπως λες τζουλια: κρυβοταν ολη μερα, οταν εβγαινε κ τον πλησιαζα ετρεχε μακρια, κ για να πιασω οριστικα το υπονοουμενο τραβηξε κ μια κολιτιδα, που ειμαι 100% σιγουρη οτι ηταν απτα νευρα του. προφανως προτιμα να μεινει μοναχογιος:P
οσο για το στρωμα, θα προσπαθησω με ξυδι, αν κ μαλλον τοτε, οριστικα θα το καταστρεψω:(

Ο γάτος μου με κατούρησε!!!

Είμαι έκπληκτη αυτή τη στιγμή. Πριν από λίγο ήρθε ο γάτος μου και τον έβαλα να φάει. Μόλις τελείωσε λοιπόν, περνάει απο μπροστά μου και τσακ, σηκώνει ελαφρώς το ποδαράκι του και μου λούζει το μπατζάκι από το παντελόνι. Άσε που εδώ και τρεις ημέρες δεν θέλει να κάθεται στο σπίτι ούτε για ένα λεπτό. Πραγματικά είμαι σοκαρισμένη γιατί τον έχω ένα χρονο και ποτέ δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Ούτε στο σπίτι έχει κάνει ποτέ τη ανάγκη του (έχω κήπο). Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο? Εγώ αυτό πως θα μπορούσα να το εκλάβω τώρα? Να αρχίσω να ανησυχώ και να περιμένω τις επόμενες μέρες να αρχίσει να κάνει την ανάγκη του όπου βρει ακόμα και πάνω μου? Αμάν, αμάν καήκαμε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο γάτος μου με κατούρησε!!!

Είναι στειρωμένος ο γατούλης σου;
Αν δεν είναι αυτή είναι απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει σύντομα να αποφασίσεις να τον στειρώσεις ειδικά εφόσον βγαίνει στον κήπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δεν τον έχω στειρώσει. Είναι περίπου εφτά χρονών. Ήταν αδέσποτος και τον υιοθέτησα. Είναι νορμάλ αυτή η συμπεριφορά όμως?

Απάντηση: Ο γάτος μου με κατούρησε!!!

Φυσικά απλα :)μαρκάρει την περιοχή του
πρεπει οπωσδήποτε να τον στειρώσεις γιατί κινδυνεύεις να τον χάσεις κι ειναι κριμα μετα απο τις προσπάθειες ενός χρόνου να στεναχωρηθείς:/:

SOS! Ψεκάζει και κατουράει παντού!

καλημερα σας! εχω ενα γατουλη εναμιση ετους, το Ρωμαιο .Τον εφερε η κορη μου σχεδον νεογεννητο! Μετα απο ενα μηνα τον κατεβασαμε στον κηπο, για κακη του τυχη ομως τον δαγκωσε ενα πεκινουα στη κοιλια. Τον πηγα στην κτηνιατρο η οποια μου ειπε οτι τα δυο επομενα εικοσιτετραωρα θα ηταν κρισιμα. Ευτυχως τη γλιτωσε! Απο τοτε εγινε μονιμος κατοικος του σπιτιου και του μπαλκονιου.Στο χρονο και μετα απο πολλες αντιρρησεις του αντρα μου και των παιδιων μου τον πηγα για στειρωση.Μετα απο λιγο με πηρε τηλ. η κτηνιατρος και μου ειπε οτι ηταν κρυψορχης και θα προσπαθουσε να κανει το καλυτερο δυνατο.Τελικα ο γατος μου ειχε και ωοθηκες!!! Το προβλημα μου ειναι οτι αρχισε να ψεκαζει και να κατουραει παντου.Τον αγαπαω πολυ αλλα δεν αντεχω αλλο. Η κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι ιδιομορφος γατος και ισως το κανει για εκδικηση Τι του καναμε αραγε; γνωριζει κανεις κατι; ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα. :)

καλημερα σας! εχω ενα γατουλη εναμιση ετους, το Ρωμαιο .Τον εφερε η κορη μου σχεδον νεογεννητο! Μετα απο ενα μηνα τον κατεβασαμε στον κηπο, για κακη του τυχη ομως τον δαγκωσε ενα πεκινουα στη κοιλια. Τον πηγα στην κτηνιατρο η οποια μου ειπε οτι τα δυο επομενα εικοσιτετραωρα θα ηταν κρισιμα. Ευτυχως τη γλιτωσε! Απο τοτε εγινε μονιμος κατοικος του σπιτιου και του μπαλκονιου.Στο χρονο και μετα απο πολλες αντιρρησεις του αντρα μου και των παιδιων μου τον πηγα για στειρωση.Μετα απο λιγο με πηρε τηλ. η κτηνιατρος και μου ειπε οτι ηταν κρυψορχης και θα προσπαθουσε να κανει το καλυτερο δυνατο.Τελικα ο γατος μου ειχε και ωοθηκες!!! Το προβλημα μου ειναι οτι αρχισε να ψεκαζει και να κατουραει παντου.Τον αγαπαω πολυ αλλα δεν αντεχω αλλο. Η κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι ιδιομορφος γατος και ισως το κανει για εκδικηση Τι του καναμε αραγε; γνωριζει κανεις κατι; ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα. :)

Ηταν κρυψορχης και ειχε και ωοθυκες??? :worry:
Νομιζω πως ειναι χαζο να πιστευετε οτι το κανει για εκδικηση. Μαλλον θελει καποιο χρονο να συνελθει απο την στειρωση και να φυγουν οι ορμονες απο τον οργανισμο του.

Απάντηση: SOS!Ψεκάζει και κατουράει παντού!

Ναι..η αληθεια ειναι οτι οι ορμονες δεν φευγουν αμεσως απο το σωμα.Απαιτουνται καποιοι μηνες..οποτε..υπομονη..:)

Απάντηση: SOS!Ψεκάζει και κατουράει παντού!

κοντα 5 μήνες περάσαν απ την στείρωση του ρίου κι ακομα κατουράει. εχει σταματήσει να ραντίζει ΟΛΟ το σπίτι όπως πριν, αλλα έχει βάλει στο μάτι το καλάθι των άπλυτων!!!! Δε τολμάω να πετάξω ρούχα μέσα! αμέσως θα πάει!!!! το έχω πλέον καταργήσει και βάζω τα άπλυτα μεσα στο πλυντήριο!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back