Μου φάνηκε ότι ξεκίνησε να ψεκάζει (τι όρος και αυτός) και παράλληλα έχει και τη συμπεριφορά του λατίνου εραστή. Αυτό πόσο καιρό κρατάει, είναι μόνο για αυτή τη περίοδο ή έτσι θα είναι συνέχεια;
Δεν μπορώ να αποφασίσω να τον στειρώσω, μόνο η Νάσια θέλει να τον στειρώσουμε για την ακρίβεια, όλοι οι άλλοι δεν εννοούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το ενδιαμεσο το να τον κτρατατε αστειρωτο για προσωπικες σας αναστολες εχει κακες συνεπειες στον γατουλη γιατι καταρχας υποφερει το ζωο γιατι δεν εχει με ποιον να ικανοποιησει το ενστικτο του γιατι ενστικτο ειναι στις γατες δεν τους λειπει οταν δεν το εχουν οπως σ'εμας δεν εχουν "ερωτικη επιθυμια"οπως εμεις και δευτερον γιατι η στειρωση προστατευει απο ορισμενες ασθενειες.. Ασε που για να μαρκαρει την περιοχη του θα σας κατουραει διαφορα πραγματα και που θα κινδυνευει διαρκως να το σκασει κρυφα οταν μεγαλωσει γιατι δε θα κρατιεται και ισως αρχισει να σας δαγκωνει κι ολα μιας και δεν εχει θυληκια να δαγκωσει.. ακομα κι αν παρετε νυφη θα πρεπει να κανονισετε ωστε τα γατακια που θα γεννιουνται συνεχεια να δινονται σε σωστα σπιτια ...η γνωμη μου ειναι οτι ολα τα ζωα που ζουν στο σπιτι πρεπει να ειναι στειρωμενα και πρεπει να αποφευγουμε να ταυτιζομαστε μαζι τους αλλιως λειτουργουν αυτα αλιως ενας ανδρας ευνουχος...
Μια φιλικη οικογενεια εχει εναν γαουλη με το ιδιο προβλημα κι ο ανδρας του σπιτιου απο ταυτιση δε θελει να τον στειρωσουν μηπως του στερησει κατι η πραγμματικοτυητα ειναι ομως οτι τους επιτιθεται συνεχεια κι εχει γινει νευρικο το γατι και σκεφτονται συχνα να τον ξαναφησουν ελευθερο πραγμα που αν το κανουν θα ναι μοιραιο για το γατουλη γιατι εχει αλλαξει πολλα περιιβαλοντα και ειναι βλακεια απλα για αναστολες ανθρωπινες να μη τοου δινεται ευκαιρια σ ενα σωστο σπιτι με μια φροντιδα..
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
ΥΓ: Τις δικες σας αναστολές τις είχε ο πατέρας μου για την στείρωση της Μίτσυς. Του τύπου κόβετε τα ένστικτα του ζώου κλπ. Την πρώτη φορά που είχε οίστρο την ζευγαρώσαμε με έναν γάτο σιαμ και τα γατάκια τα δώσαμε εύκολα καθότι ράτσας. Την δεύτερη φορά που είχε οίστρο εκτός του ότι δεν μας άφηνε σε ησυχία γιατί έσκουζε όλη μέρα τελικά μας το έσκασε και πήγε και ζευγάρωσε με έναν γάτο μαύρο και τα γατάκια δεν τα ήθελε κανείς μετά. Επίσης η γάτα είχε εξαντληθεί πάρα πολύ οπότε πείστηκε πια ο πατέρας μου και την στειρώσαμε.
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχικα αυτο κραταει κατα περιοδους. Σταματαει και επανερχεται. Όσο όμως δεν ζευγαρώνει (φυσικά μια γάτα δεν αρκεί γι' αυτο) οι κυκλοι επαναλαμβανονται συχνοτερα και κατανταει να γινεται συνεχεια αυτο.Ναι ο Μαντού παραμένει αστείρωτος. Η ερώτηση τώρα:
Μου φάνηκε ότι ξεκίνησε να ψεκάζει (τι όρος και αυτός) και παράλληλα έχει και τη συμπεριφορά του λατίνου εραστή. Αυτό πόσο καιρό κρατάει, είναι μόνο για αυτή τη περίοδο ή έτσι θα είναι συνέχεια;
Δεν μπορώ να αποφασίσω να τον στειρώσω, μόνο η Νάσια θέλει να τον στειρώσουμε για την ακρίβεια, όλοι οι άλλοι δεν εννοούμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα.![]()
![]()
Ετσι το ζωο βασανίζεται πολύ.
Στην περίπτωση που τον είχατε ελεύθερο σε αυλή τότε θα μπορούσατε να τον αφήσετε αστείρωτο, αλλά περιορισμένος σε διαμέρισμα δεν έχει νόημα να έχετε ηθικές αναστολές.
Διότι είναι ήδη αποκομένος από τη φύση του.
Επίσης το να ταυτιζόμαστε με τα ζώα, όπως γράφει παραπάνω και η Γιασμίν, λειτουργεί πολλές φορές αρνητικά γι αυτά.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μόλις με πήραν τηλέφωνο το ζευγάρι που κρατάει τον σκύλο και τον γάτο των πεθερικών μου στη Γαλλία όσο αυτοί λείπουν ταξίδι.
Ο γάτος ο Icare είναι 5 χρονών και στειρωμένος. Εχει συνηθίσει στα ταξίδια των δικών του και στο να τον προσέχουν ξένοι. Όμως για πρώτη φορά ψεκάζει με ούρα τις κάθετες επιφάνειες και κυρίως τις οθόνες των υπολογιστών και δεν χρησιμοποιεί την αμμολεκάνη του. Το ζευγάρι δεν ξέρει τι να κάνει και με πήραν τηλέφωνο για βοήθεια αλλά κι εγώ δεν έχω ιδέα. Γιατί ξαφνικά έχει ο γατούλης αυτή τη συμπεριφορά. Έχει κανείς σας καμιά εμπειρία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Κάνει-πιπί-παντού.219153/
Κι εδώ που το αντιμετώπισε η Ισμήνη με τον Σίβα:
https://mypetz.gr/showthread.php?t=22429&highlight=%F4%F3%DF%F3%E1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω να του περάσει οταν γυρίσουν τα πεθερικά μου αλλά οι οθόνες των υπολογιστών θα έχουν στο μεταξύ καταστραφεί.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο γάτος ο Icare είναι 5 χρονών και στειρωμένος.
Ο γάτος είναι στειρωμένος Ισμήνη, το λέει η Κείρα στο μήνυμά της. Δεν είναι από αυτό...Τις οθονες μπορουν να τις καλυψουν με κάτι. Ειναι στειρωμένος? Γιατί αν οχι ειναι πιο λογικό να ψεκάζει.

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Χθες το βράδυ πήγε και η κουνιάδα μου να δεί τι γίνεται. Πηγαίνει πολύ συχνά και ο γατούλης την ξέρει και την αγαπάει.
Ε, μόλις την είδε της γύρισε την πλάτη και της έριξε μια ξεγυρισμένη ψεκασιά και την έκανε λούτσα.
Μάλλον δεν του ταιριάξαν οι ξένοι άνθρωποι αυτή τη φορά και εκδικείται
. Της είπαν κιόλας ότι του πάτησαν δύο φορές την ουρά γιατί είναι μαύρος και το βράδυ δεν φαίνεται. Ακους εκεί
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ωχ! Ωχ! Δικαίως τα πήρε ο γάτος και τους "ψέκασε" πατόκορφα! Και λίγα τους έκανε....Της είπαν κιόλας ότι του πάτησαν δύο φορές την ουρά γιατί είναι μαύρος και το βράδυ δεν φαίνεται. Ακους εκεί![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Χθες το βράδυ πήγε και η κουνιάδα μου να δεί τι γίνεται. Πηγαίνει πολύ συχνά και ο γατούλης την ξέρει και την αγαπάει.
Ε, μόλις την είδε της γύρισε την πλάτη και της έριξε μια ξεγυρισμένη ψεκασιά και την έκανε λούτσα.
Μάλλον δεν του ταιριάξαν οι ξένοι άνθρωποι αυτή τη φορά και εκδικείται. Της είπαν κιόλας ότι του πάτησαν δύο φορές την ουρά γιατί είναι μαύρος και το βράδυ δεν φαίνεται. Ακους εκεί
![]()
sorry αλλα εχει πλακα!!! μου το εχει κανει και ο δικος μου πριν στειρωθει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
ο Σιβα το κανει και στειρωμένος! Αμε!!!μου το εχει κανει και ο δικος μου πριν στειρωθει!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες ψέκασε την....ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Βικτωρια εσυ εφαρμοσες καθλου το συστημα να τον πηγαινεις εσυ και να του κανεις παρεα την ωρα που κανει τσισα?
Εμενα πιανει, αλλα αλοιμονο μας αν ξεχασουμε....
mimikaki
Διάσημο μέλος
ο Σιβα το κανει και στειρωμένος! Αμε!!!![]()
τι???? πανω σου???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool