Ψαροκόκαλα

Καθαρισέ το να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
:) :) :) :)
Εγω τον γάυρο δεν μπορω ούτε για τον εαυτό μου να τον καθαρίσω!!
:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα κοκαλα του ψαριου εχει ξαναγινει συζητηση αλλα δεν θυμαμαι που.
Κανε μια αναζητηση και μπορει να το βρεις. Εχουμε πει οτι υπαρχουν πολλοι κινδυνοι αν δινεις στη γατα κοκκαλα ψαριου.
Γι αυτο καλυτερα καθαρισε το!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει όμως του γαύρου τα κόκαλα είναι πολύ ψιλα, δεν νομίζω να πάθει κάτι. Αφού πολλές φορές κι εμείς τα τρώμε.

Συγνωμη βρε παιδια, τι λετε; Δεν κανει να τρωνε κοκαλα οι γατες; Εγω τους δινω φτερουγες απο κοτοπουλο και τα τρωνε με τρελη χαρα. Ολοκληρα και τα κοκαλα

Ας απαντησει καποιος γιατι ανησυχησα

Αν τα μασανε καλα, δεν νομιζω οτι πειραζει.
Αλλα υπαρχει κινδυνος να καταπιουν καποιο και να πνιγουν.
Κανε μια αναζητηση με την λεξη κοκκαλο στο φορουμ, καπου εγραφε και ο isavvas.

τελικά της έδωσα καθαρισμένο ψαράκι και δοκίμασα και της έδωσα και ένα κεφαλάκι και το καταβρόχθισε!

Εμας ο Σαββας αν μυρισει οτι η μητερα μου ψεπαγωνει σαρδελες, κανει σαν τρελος για να του δωσουμε, τα καταβροχθιζει!!!

Τα κοκάλα από μικρά ψαριά είναι εντάξει, δεν υπάρχει κίνδυνος να πνίγει. Μόνο τα μεγάλα να τα καθαρίζεις!!!

Θρεπτικά τα ψαροκέφαλα;

Σημερα που εχω τσιπουρες να δωσω κανενα κεφαλι στη Μπιζου?Στον Τουλη δινω αλλα εχει ευαισθητο στομαχι κ πολλες φορες τα βγαζει:mpliaks::mpliaks::mpliaks: οποτε το αποφευγουμε τελευταια.
Υπαρχουν θρεπτικα συστατικα στο κεφαλι η να μην κανω τον κοπο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά δεν δίνω γατοκέφαλα μεγάλων ψαριών γιατί έχουν σκληρό κόκαλο και φοβάμαι μην πνιγούν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστευω οτι αν τρωνε μια πληρη καλη τροφη δεν θα τους προσφερει κατι παραπανω...

Να μην τα δωσω,ε?Κριμα,νομιζα θα ηταν κατι αναμεσα απο φαι κ παιχνιδι για αυτην-θα της επαιρνε πολυ ωρα να καταφερει να το φαει ολο.

Να μην τα δωσω,ε?Κριμα,νομιζα θα ηταν κατι αναμεσα απο φαι κ παιχνιδι για αυτην-θα της επαιρνε πολυ ωρα να καταφερει να το φαει ολο.
Tα τρώνε τα ψαροκέφαλα; Τα δικά μου, όταν έχουμε ψάρι, ούτε που πλησιάζουν τα κόκκαλα. Τα μαζεύω και τα δίνω κάτω στα αδεσποτούλια. Τα τρώνε και είναι τα φουκαριάρικα και ευχαριστημένα.

δεν θυμαμαι γιατι, καπου ειδα οτι δεν πρεπει να δινουμε (συχνα) ωμα ψαρια

Έχεις δίκιο, το αναφέρει εδώ.

Σίγουρα τα ψαροκόκαλα δεν είναι πλήρης τροφή, αλλά περιέχουν ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά, οπότε δεν είναι για πέταμα. Κι ενώ υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος, αν μιλάμε για μικρά κόκαλα που τα τρώμε κι εμείς με ευκολία, τότε η γάτα μπορεί να τα φάει χωρίς κίνδυνο. :)

Δεν αναφερομαι σε κοκαλα(δεν θα το διακινδυνευα) αλλα κεφαλια!Κι οχι ωμα αλλα ψημενα!

Και τα κεφάλια έχουν οστάρια, το ίδιο επικίνδυνα με τα αγκάθια του υπόλοιπου σώματος. Εγώ θα σε απέτρεπα, είναι πολύ πιο ασφαλές να δώσεις μια λιχουδιά που απευθύνεται αποκλειστικά σε γάτος...

Ok,δεν θα του δωσω,με πεισατε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back