pandy
Νεοφερμένο μέλος
Οσο εχω ψαξει στο internet δεν εχω βρει κατι... Μονο British shorthair...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τελος παντων,εκτροφειο American Shorthair δεν υπαρχει στην Ελλαδα.Μπορεις να παρεις βρετανικη απο Ελλαδα,ή αμερικανικη απο εκτροφειο του εξωτερικου...δυστυχως αλλη επιλογη για αυτη τη φυλη δεν υπαρχει.
Καλη τυχη στην αναζητηση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
pandy
Νεοφερμένο μέλος
Λυπάμαι που θεωρήθηκε οτι είμαι άσχετη σε ότι αναφορά τις γάτες ράτσας και μή...
Θεωρώ τον εαυτο μου τυχερό που πέρασαν αρκετές κεραμιδόγατες και μη απο την ζωή μου. Με την πιο πρόσφατη την αγαπημένη μου Leiha που είναι 6 χρονών.
Anyway... Την αγγελία την έβαλα να βοηθήσω τον κολλητό μου που έχασε πρόσφατα (απο γεράματα) την αγαπημένη του γατούλα και του αρέσουν πολυ οι αμερικάνικες.
Σας ευχαριστώ πάντως που με κατατοπίσατε... έστω και άν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα...
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά παρ' όλ' αυτά, ας κοιτάμε στα αδεσποτάκια που χαρίζονται πριν βιαστούμε να αναζητήσουμε ζώο ράτσας!!!!
Είναι πολλά τα ζώα που υποφέρουν και πεθαίνουν και δυστυχώς πολύ λίγοι οι άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να τα φροντίζουν!!!
Βρωμάει ο τόπος από αδέσποτα!!!!! Το να γεμίσει ο τόπος εκτροφεία δε βοηθάει κανέναν!!!!!!!
Βρίσκω πολύ συχνά γάτες με χαρακτηριστικά Αμερικανικής ράτσας !!!!!
Ας κοιτάμε λίγο γύρω μας , ας βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση!!! Να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας!!!
marina289
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που δώσατε στο ερώτημά μου..
Λυπάμαι που θεωρήθηκε οτι είμαι άσχετη σε ότι αναφορά τις γάτες ράτσας και μή...
Θεωρώ τον εαυτο μου τυχερό που πέρασαν αρκετές κεραμιδόγατες και μη απο την ζωή μου. Με την πιο πρόσφατη την αγαπημένη μου Leiha που είναι 6 χρονών.
Anyway... Την αγγελία την έβαλα να βοηθήσω τον κολλητό μου που έχασε πρόσφατα (απο γεράματα) την αγαπημένη του γατούλα και του αρέσουν πολυ οι αμερικάνικες.
Σας ευχαριστώ πάντως που με κατατοπίσατε... έστω και άν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα...
Ελπίζω να βρείτε το γατάκι που ονειρεύεστε!
Προσωπικά , δηλώνω χωρίς φόβο και πάθος...
ότι δεν είμαι το φουλ catαρτισμένο άτομο στο θέμα γάτα,-και τί έγινε; so what;;;-, ωστόσο έχω τις καλύτερες προθέσεις για τα γατόνια μου και όχι μόνο -που νομίζω είναι μια καλή βάση-, και προσπαθώ να ψάχνομαι και να ενημερώνομαι όσο μπορώ για το καλύτερο γ'αυτά... Δεν ξέρω απ'έξω κ'ανακατωτά τις ράτσες και τα χαρακτηριστικά τους- so what...-... και θα το κουβαλούσα ενοχικά μόνο αν ήμουν ... κτηνίατρος!
... δεν νομίζω ότι χρειάζεται ν'απολογηθώ κάπου γ'αυτό...όπως και κανείς άλλωστε...Καλή αναζήτηση για το γατάκι!

΄Έχεις δίκιο...αλλά ας μην είμαστε και εμμονικοί...Χαίρομαι να διαψεύδομαι!!!!
Αλλά παρ' όλ' αυτά, ας κοιτάμε στα αδεσποτάκια που χαρίζονται πριν βιαστούμε να αναζητήσουμε ζώο ράτσας!!!!
Είναι πολλά τα ζώα που υποφέρουν και πεθαίνουν και δυστυχώς πολύ λίγοι οι άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να τα φροντίζουν!!!
Βρωμάει ο τόπος από αδέσποτα!!!!! Το να γεμίσει ο τόπος εκτροφεία δε βοηθάει κανέναν!!!!!!!
Βρίσκω πολύ συχνά γάτες με χαρακτηριστικά Αμερικανικής ράτσας !!!!!
Ας κοιτάμε λίγο γύρω μας , ας βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση!!! Να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας!!!

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Άνθρωποι που τίθενται ενάντια στα pet shops λένε "να μη γεμίσει ο τόπος εκτροφεία!" Μακάρι να γέμιζε λέω εγώ μπας και απογοητευθούν οι back yard breeders και τα pet shops και αφήσουν τα ζωάκια ήσυχα και γίνουμε κι εμείς πιο υπεύθυνοι. Όλες ψυχούλες είναι και όλες έχουν δικαίωμα σε ένα ζεστό σπιτικό, είτε πρόκειται για γατάκι ράτσας, είτε για κάποιο ημίαιμο.
Η συζήτηση ας λήξει εδώ. Βρισκόμαστε σε αγγελία, δε χωρούν εδώ δεοντολογικές συζητήσεις. Καθένας μπορεί να ψάχνει γατάκι για χ,ψ λόγους, το τελευταίο που θέλει είναι κήρυγμα για την κατάσταση των αδέσποτων στην Ελλάδα. Αν θέλετε να κάνετε μια τέτοια συζήτηση μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα.
Εφόσον στο θέμα δίνεται συνέχεια έγινε split και μπορείτε να συνεχίσετε εδώ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool