Ψείρες

kwsforever

Νεοφερμένο μέλος

Ο kwsforever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Εχω 2 γατακια που και τα 2 εχουν ψηρες. Ειναι 4 μηνων και πριν απο 2 μηνες ο κτηνιατρος μου εδωσε ενα σπρέι γιατι ηταν μικρα. Το σπρέι δεν εκανε τιποτα και ετσι πριν 2 εβδομαδες μαζι με το μηνιαίο εμβολιο τους τους εβαλε αμπουλα για τις ψιρες και παλι εχουν. τι μπορω να κανω??

**σημειωση οτι τα γατακια ειναι μεσα στο σπιτι και δεν βγαινουν σε εξωτερικο χωρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφοσον δε βγαίνουν έξω τότε καπου στο σπίτι εχουν μείνει ψείρες γι'αυτο ξανακολλάνε...και ενα αυγό αρκει. Κάνε ενα γενικό καθαρισμό και αν εχεις ατμοκαθαριστή ακόμα καλυτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπλιαχ, ναι....πρεπει να έχεις ψειρες μέσα στο σπίτι σου !:sick: βέβαια, εξαρτάται και από το φάρμακο που χρησιμοποιησες... μπορει να μην θανατώνει τα αυγά, αλλά μόνο τις ψείρες. Πάρε το frontline σε σπρέι και ψεκασε τα. Να μην τα έχεις κάνει μπάνιο 2 μέρεσ πριν και μην τα βρέξεις για λίγες μέρες μετά.Ένα καθάρισμα σε όλο το σπίτι με καυτό ατμο είναι ότι καλυτερο... αλλιώς, διάλυμα χλωρίνης νομίζω θα κάνει την δουλεια του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back