Ψηφίζουμε για να επιστρέψει η Ασπασία στο MyCat

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλό:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλουμε την Ασπασία μας πίσωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισμήνη "έγραψες"!!!!!!:up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παίρνω και Νικολούλη τώρα!!!:P:P

Αυτή η αφίσα πώς σας φαίνεται?:hmm:

:lol::lol::lol::lol::up::up:

Το δηλώνω, αν η Ασπασία δεν έχει γυρίσει μέχρι το βράδυ, εγώ αύριο ξεκινάω αφισοκόλληση! Ασπασία, αν μας διαβάζεις, αυτό δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση!:P

ismini θα σε αντιγράψω μια και η ιδέα σου αυτή ήταν φοβερή και θα προσθέσω :

Συνημμένα

• xionis - pipis.jpg
    xionis - pipis.jpg
    619,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Αγγελική Νικολούλη: αγωνία για την 2μετρη Κεφαλλονίτισα!

Το "φώς στο τούνελ" Αναζητά την Ασπασία, 2μετρη Κεφαλλονίτισα με μπλέ μάτια! Μαλλιά πλόυσια μαύρα.
Τελευταία φορά εθεάθει στο blog της Αλίκης.
Το my cat νιώθει "άδειο" χωρίς εκείνη και της ζητά να έρθει σε επικοινωνία!!!

:D:D:D

Συνημμένα

• fos_logo.jpg
    fos_logo.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 9
  • top_photo.gif
    top_photo.gif
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 8
mimikaki :lol::lol::lol::lol::lol:

τι άλλο να κάνουμε πια βρε Ασπασία?????

τι άλλο να κάνουμε πια βρε Ασπασία?????
Ισως να έρθουμε σε επικοινωνία και με το Χαρδαβέλα. Παλιά έψαχνε κι αυτός....

Παιδιά, λόγω επαγγέλματος και εγώ έχω άκρες με Τυποργάφους... πόσα αντίγραφα???
1.000.000 ή 2.000.000
θα μας φτάσουν??? :P:P

¨Εχω και συνεργεία...... Επαγγελματικά πράγματα...:cool::cool:

Μπορούμε να κάνουμε και δημοσκόπηση.... να ρωτήσουμε τον ΛΑΟ..

πάντως αν μετά από όλα αυτα δεν μπει να πει έστω μια καλημέρα εγώ προσωπικα θα παρεξηγηθώ. (και δεν έχω κάνει και τίποτα-φαντάσου!:P).
Λοιπόν ασπασία...έχεις 5 λεπτά προθεσμία αλλιώς θα παραιτηθώ από τη δουλειά, θα χωρίσω, θα παρατήσω τα γατιά μου σε πανσιον ζώων και θα φύγω μετανάστρια στην Αυστράλία. Κανόνισε....:mad::P

(Ελατε κορίτσια, όλες μαζί ψυχολογικό εκβιασμό!!!)

να ρωτήσουμε τον ΛΑΟ..
Λυπάμαι που θα χαλάσω το πάρτυ, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αυτό είναι θέμα της Ασπασίας και κανενός άλλου.
Ίσως εκτός από το να φωνάζουμε, να απαιτούμε, να εκβιάζουμε (έστω και για χαβαλέ) θα έπρεπε και να σεβαστούμε λίγο την απόφασή της και να της δώσουμε το χώρο και το χρόνο που θέλει...

ΟΚ. το έπιασα το υποννοούμενο....
Θα επικεντρώνομαι μονο σε γατίσια θέματα. :)

julia, δεν αναφερόμουν σ' εσένα μόνο... Απλώς παρέθεσα ένα μέρος απ' το μήνυμά σου γιατί ήταν χαρακτηριστικό του γενικότερου κλίματος.;)

εχεις δικιο αλλα θελω να προσθεσω οτι,δεν ειναι παρτυ,απλα προσπαθουμε να φτιαξουμε την διαθεση στην Ασπασια .

Εγώ δεν πιστεύω πώς εκβιάζεται η Ασπασία με όλα αυτά..Στο κάτω κάτω μπορεί να μην τα βλέπει κάν, και τέλος τον χόρο και τον χρόνο της τον έχει, δεν της τον στερεί κανείς μας...:hmm:

Λυπάμαι που θα χαλάσω το πάρτυ, αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αυτό είναι θέμα της Ασπασίας και κανενός άλλου.
Η δική μου ταπεινή γνώμη είναι ότι αποτελούσε μέρος της παρέας η Ασπασία..αρα είναι και θέμα της παρέας να την θέλει πίσω!
Ίσως εκτός από το να φωνάζουμε, να απαιτούμε, να εκβιάζουμε (έστω και για χαβαλέ) θα έπρεπε και να σεβαστούμε λίγο την απόφασή της και να της δώσουμε το χώρο και το χρόνο που θέλει...
Τη σεβόμαστε και την απόφαση της. Το χρόνο της τον πήρε μόνη της, κανείς μας δεν μπορεί να της τον δώσει ή να της τον πάρει.
Εκείνη (εννοείται) θα κάνει ότι θέλει.

Απλά το θέμα αυτό αποτελεί μια ένδειξη του πόσο μας λείπει!

Παιδιά, ας χαλαρώσουμε.....please...:confused:.

respect!!!!!!!!!!! γραψατε!!!! ασπασακι γυρνα κουκλιτσα μου!!!!! αρηθα μου απλα την θελουμε πισω. ετσι κι αλλιως αν δεν θελει πραγματικα την παρεα μας δεν θα γυρισει:cry::cry::cry:.
με κανατε να λιωσω στα γελια!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back