ιβανα
Επιφανές μέλος

σημερα ειναι ο τελικος για την αναδειξη του μεγαλυτερου ελληνα

σκαι στις 22,00
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ούτε και εγώ.Λοιπόν πάω σε Ι.Καποδίστρια,γιατί κατάφερε να ενώσει το διαλυμένο κράτος μετά την επανάσταση το 21'.Σε Μ.Αλέξανδρο γιατί έφτασε σχεδόν μέχρι την Ινδία(ξέρω και άλλα,αλλά αν τα γράψω όλα θα μου πάρει ώρες).
Με την ιδια λογικη ο Μεγας Αλεξανδρος ενωσε τις πολεις-κρατη που μαστιζονταν απο πολεμους μεταξυ τους. Θεωρω τον Αριστοτελη τον μεγαλυτερο Ελληνα γιατι μας αφησε τεραστια κληρονομια σε γνωσεις. Η δικη μου σειρα ειναι:
Αριστοτελης, Μεγας Αλεξανδρος, Περικλης, Σωκρατης
Προσωπικα πιστευω πως ο κολοκοτρωνης δεν επρεπε να βρισκεται ουτε στην δεκαδα.
Απο οτι ειδα ειναι πολυ ευκολο να κανεις εγγραφη και συνεπως ενας χακερ μπορει πολυ ευκολα να επηρεασει τα αποτελεσματα

Με τοσα email aliases που εχω μπορω να ψηφισω οσες φορες θελω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα
σημερα ειναι ο τελικος για την αναδειξη του μεγαλυτερου ελληνα
σκαι στις 22,00
Εγώ μιά φορά ψήφισα απο το site, τoν Αριστοτέλη.

Παρακολουθώ την πορεία της ψηφοφορίας(το ανακοινώνουν εξ'άλλου συνέχεια απο το ΣΚΑΙ)και από την αρχή, συνέχεια πρώτος είναι ο Μ.Αλεξανδρος.
Και φυσικά αυτός θα επικρατήσει στο τέλος.
Αν και εντελώς προβλέψιμο το αποτέλεσμα, θα το δώ, για να δώ αυτό το περιβόητο "debete" που θα γίνει σήμερα!

Πάντος αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο μεγάλος αριθμός των ψήφων, πρέπει να είναι πιά εκατοντάδες χιλιάδες.Σε άλλες χώρες με μεγαλύτερο πληθυσμό(όπως η Μ.Βρετανία) μέτα βίας φτάσαν τις 40.000ψήφους.
Τελικά έχουν "κόλλημα" οι Ελληνες με την ιστορία τους, ε...δεν έχουν και άδικο, τέτοια ιστορία δεν έχει κανείς!

ιβανα
Επιφανές μέλος

μαθαινεις κ 5 πραγματα ρε παιδι μου, ελεος με τα αλλα καναλια, ολο με τι κανει η σοου μπιζ ασχολουνται. εγω εμαθα πολλους σημαντικους ελληνες που δεν ηξερα μεσω της εκπομπης.

ρε παιδια, να σας ρωτησω κατι ? συμφωνειτε με το να μπαινουν νεοελληνες στην λιστα, ελληνες που δεν τους εχει κρινει ακομα η ιστορια? λαζοπουλος, π.χ ? ο λαζοπουλος δεν ειναι υπερβολικο να ειναι μεσα?

marzep
Δραστήριο μέλος
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!μα ειναι ωραιο θεμα να ασχολειται κανεις.....
μαθαινεις κ 5 πραγματα ρε παιδι μου, ελεος με τα αλλα καναλια, ολο με τι κανει η σοου μπιζ ασχολουνται. εγω εμαθα πολλους σημαντικους ελληνες που δεν ηξερα μεσω της εκπομπης.
ρε παιδια, να σας ρωτησω κατι ? συμφωνειτε με το να μπαινουν νεοελληνες στην λιστα, ελληνες που δεν τους εχει κρινει ακομα η ιστορια? λαζοπουλος, π.χ ? ο λαζοπουλος δεν ειναι υπερβολικο να ειναι μεσα?![]()
Για να σε κρινει η ιστορια νομιζω,οτι πρεπει να κανεις κατι ουσιαστικο!!!Ε???
ιβανα
Επιφανές μέλος
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!
Για να σε κρινει η ιστορια νομιζω,οτι πρεπει να κανεις κατι ουσιαστικο!!!Ε???
ε μα ετσι ειναι...ταλαντουχος δε λεω, αλλα οχι και μεσα στους 100 σημαντικοτερους ελληνες

ιβανα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
παιδια βλεπετε σκαι ? ειναι πολυ ωραια η εκπομπη....![]()
Ναι και εγώ μπήκα για μια στιγμή να σας πώ, ότι έχει πολύ ενδιαφέρον.
Το περίμενα πολύ πιό βαρετό.
Παίζει και μία ανατροπή που δεν μ'αρέσει καθόλου.Ο Καραμανλής πέρασε τέταρτος και πέρασε μπροστά από τον Σωκράτη!

Μάλλον έπεσε "γραμμή" να ψηφίσουν,
ε οχι και πιό σπουδαίος από τον Σωκράτη.Πάντος οι ψήφοι έχουν φτάσει τις 650.000.

Ψηφίστε και εσείς
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μ.Αλέξανδρος
Γ.Παπανικολάου
Θ.Κολοκοτρώνης
Ψηφίστε τον Αλέξανδρο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool