moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
16-09-08
18:58
Δικιο εχεις...Κι εγω ηθελα ένα μπλε ρωσικο ή μπλε βρετανικο,αλλα μετα εμφανιστηκε μπροστα μου ο Σειριος που ηταν ακριβως οτι ηθελα,και συνδυασα την επιθυμια μου με τη σωτηρια ενος αδεσποτου μωρου(δεν ηξερα τι με περιμενε...μμμ... δε θα παρω καποια γατα ρατσας μαλλον... δε θελει ζωο σπιτι ο μπαμπας... να το αγορασω κιολασ με τα λεφτα του θα ημουν πολυ προκλητικη... αν και θα μ αγοραζε αν επεμεναστο παρελθον οπως ειπα ειχα μια περσικη... μεχρι και σε ξενοδοχειο την ειχαμε στειλει....( δεν τη φροντιζαν καλα ομωσ εκει) .... εξαλλου τοσεσ αλλες πσαχνουν σπιτι... προς το παρον θα ονειρευομαι τη συμβιωση με το μελλοντικο μου φιλαρακι....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-09-08
20:32
Γειά σου και απο μένα!!!
Να σου πώ ένα κόλπο?? (αφού δεν θέλεις να δώσεις χρήματα...)
Εδώ στις αγγελίες ψάχνουν πολλά γατάκια ένα ζεστό σπιτάκι. Μπορείς να διαλέξεις απο έναν σωρό! Και όταν το βρείς και το πάρεις σπίτι, θα πεις στους δικούς σου ότι το βρήκες στον δρόμο και θα πέθαινε αν δεν το έσωνες ( περίπου και την αλήθεια δηλαδή)
Εγώ έτσι έκανα με αυτό που είχα Αθήνα!

Εδώ στις αγγελίες ψάχνουν πολλά γατάκια ένα ζεστό σπιτάκι. Μπορείς να διαλέξεις απο έναν σωρό! Και όταν το βρείς και το πάρεις σπίτι, θα πεις στους δικούς σου ότι το βρήκες στον δρόμο και θα πέθαινε αν δεν το έσωνες ( περίπου και την αλήθεια δηλαδή)

Εγώ έτσι έκανα με αυτό που είχα Αθήνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
16-09-08
22:15
Mariela, γειά σου. Τα γατάκια είναι τέλειοι σύντροφοι στις ώρες του διαβάσματος. Βέβαια, η ζωή είναι μπροστά σου και μετά τα φοιτητικά χρόνια, που είναι τα ξένοιαστα χρόνια της ζωής μας, αρχίζουν οι έννοιες. Να βρεις δουλειά, να εξελιχθείς στον τομέα σου, να κάνεις οικογένεια κλπ. Σε όλα αυτά, πρέπει να χωράει το γατάκι σου, γιατί, όπως θα ξέρεις ,το προσδόκιμο όριο ζωής τους είναι άνω των 10 ετών. Πρακτικά, τώρα ,γιατί να έχεις μυρωδιές; Την άμμο να την έχεις στο μπαλκόνι σε προφυλαγμένο από τη βροχή χώρο και αν είναι καλής ποιότητας ,την καθαρίζεις 2-3 φορές τη μέρα και την αλλάζεις συχνά, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Αν θέλεις να την έχεις μέσα, πάρε μια κλειστή τουαλέττα και άλλαζε επιπλέον και το φίλτρο. Έχε καθαρά τα πιατάκια της γατούλας, εκπαίδευσέ την να μην ανεβαίνει σε τραπέζια, πάγκο κουζίνας, ψυγείο, κρεβάτι (εκτός αν κοιμάται μαζί σου) και κάνοντας βασική καθαριότητα στο σπίτι θα είσαι καθαρότατη, πες στον μπαμπά σου. Αντε, με το καλό να έλθει το γατάκι. Αν έχει μάθει σε κήπο, πρέπει να το εκπαιδεύσεις από την αρχή για να μάθει πού να πηγαίνει για τουαλέτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
16-09-08
22:25
Γεια σου κι απο τη ΓατοΟμαδα θεσσαλονικης, Τα γατακια δεν εχουν προβλημα με μικρους χωρους μονο καλη φροντιδα αγαπη και στειρωση χρειαζονται. Αν δεν εχεις βρει καποιο εχουμε πολλα να υιοθετησεις και θα σου δωσουμε συμβουλες και βοηθεια σαν νεα γατομαμα.
ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
16-09-08
22:35
και γω φοιτητρια ειμαι στην πατρα αλλα μενω αθηνα (ειμαι στο πτυχιο)πριν λιγο καιρο αρραβωνιαστικα και μενω με τον αρραβωνιαστικο μου..σε ενα μικρο σπιτακι παραλληλα παω στην πατρα να δινω τα μαθηματα μου...το κουνελι μου το χαρισαν στην πατρα η μανα μου αρχισε και φωναζε..αλλα εγω πηγαινοερχομουν με αυτο..καθε σαβ/κο...τωρα ο αρραβωνιαστικος μου ηθελε γατουλα...δεν το μετανιωσα καθολου που απεκτησα και την ηρω....το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι χρωσταω 2 εργαστηρια και θα πρεπει να τους αποχωριζομαι 2 φορες την εβδομαδα...
Υ.Σ:και η μαμα μου δεν φωναζει γιατι πλεον τα ζωα ειναι στο δικο μου σπιτι...

Υ.Σ:και η μαμα μου δεν φωναζει γιατι πλεον τα ζωα ειναι στο δικο μου σπιτι...

mariela
Νεοφερμένο μέλος
Η mariela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
16-09-08
23:31
γεια σου! μπα μωρε μια ιδεα ειναι ολα θα το παρω το ψιψινι, θα αποδειξω πως μπορω να τα εχω ολα οκ και δε θα μ πει τιποτα ο μπαμπας.... το πολυ πολυ οταν ερχεται θα το βγαζω στο μπαλκονι αν ειναι καταλληλεσ οι συνθηκες παντα!Γειά σου και απο μένα!!!
Εγώ έτσι έκανα με αυτό που είχα Αθήνα!![]()
mariela
Νεοφερμένο μέλος
Η mariela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
16-09-08
23:32
ευχαριστω....!Γεια σου κι απο τη ΓατοΟμαδα θεσσαλονικης, Τα γατακια δεν εχουν προβλημα με μικρους χωρους μονο καλη φροντιδα αγαπη και στειρωση χρειαζονται. Αν δεν εχεις βρει καποιο εχουμε πολλα να υιοθετησεις και θα σου δωσουμε συμβουλες και βοηθεια σαν νεα γατομαμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum