Ψυγείο...

Ni@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
Εμείς σπίτι μάθαμε να ανοίγουμε την πόρτα του ψυγείου, για τις δύσκολες ώρες του μεταμεσονύκτιου σνακ. Επίσης ανοίγουμε και τις πόρτες των ντουλαπιών της κουζίνας. Μάθαμε να ανοίγουμε ΚΑΙ ΤΑΠΕΡ!!! :blink:
Έχω προσπαθήσει πολλά. Την μάλωσα όταν κάνει απόπειρα, την τιμώρησα περιορίζοντάς την στη γατοφόρο της, μέχρι και συναγερμό έβαλα στο ψυγείο!!! (Μην γελάτε, αλήθεια λέω) Ξέρει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, γιατί με το που αντιλαμβάνεται ότι την κοιτάζω, γίνεται καπνός. Το θέμα είναι όταν δεν είμαι εκεί. Πρέπει να την έχω περιορισμένη τις ώρες που λείπω (στο μπάνιο), και δεν θέλω. Έβαλα στοπ στο ψυγείο (για μωρά), και μου ξυλώνει το λάστιχο του ψυγείου!
Τί κάνω? Πέρα από το να της μάθω να μου μαγειρεύει, όπως χαριτολογώντας πρότεινε μια συνάδελφος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ μόνο το στοπ που βάζουν για τα μωρά μπορώ να σκεφτώ...
Μήπως αν έβαζες κάποια κολλητική ταινία γύρω-γύρω στην πόρτα, να προστατευόταν το λάστιχο;:hmm:

Αν σε παρηγορεί καθόλου, πρέπει να 'ναι δαιμόνια η γατούλα σου πάντως!!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρηγοριέμαι λίγο, αλλά και να της μάθω να μαγειρεύω, βλέπω να φτιάχνει μόνο για την ίδια! Έλεγα μήπως της το κάνω σαν παιχνίδι με το δικό της φαγητό, δηλαδή το 2ο γεύμα να το βάλω σε ένα ταπεράκι ή κάτι, και να χρειάζεται να το ανοίγει. Αλλά δεν ξέρω αν έτσι θα εκτονώνεται ή θα ενθαρρύνεται...:(

Μάλλον θα ενθαρρύνεται. Είμαι κι εγώ ομοιοπαθούσα.:D Βέβαια, εγώ σώθηκα έχοντας μονίμως κλειστή την κουζίνα, αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω, αυτό δεν είναι δυνατό στην περίπτωσή σας.
Αφού έβαλες το στοπάκι, λογικά κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει.:hmm:Υπάρχουν και διάφορες κλειδαριές για μωρά, που μπορείς να βάλεις στα ντουλάπια σου. Εγώ είχα κάνει διάφορες πατέντες δένοντας τα πόμολα μεταξύ τους με λαστιχάκια, αλλά δεν φτουρούσαν.

Μήπως να κόλλαγες και καμιά ταινία διπλής όψης;:hmm:
Συνήθως δεν τους αρέσει, μήπως το δοκιμάσει και αποφασίσει να εγκαταλείψει το "άθλημα";

H γατούλα σου είναι απίστευτη!!
Τρομερά έξυπνη, αποφασιστική και λιχούδο!!!
Και εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..ίσως αυτό το "cat nip" αν το λέω σωστά--μήπως να ψέκαζες σε κανένα άλλο σημείο για να της τραβήξεις την προσοχή?? ..Λέω εγώ τώρα...
Πάντως είναι φοβερή!!:):)

Μήπως να κόλλαγες και καμιά ταινία διπλής όψης;:hmm:
Συνήθως δεν τους αρέσει, μήπως το δοκιμάσει και αποφασίσει να εγκαταλείψει το "άθλημα";
Φοβάμαι θα καθίσουν χνούδια και σκόνες...

Nαι αλλά αν την "χαλάσει" ίσως να μην ξαναπάει και μετά από λίγο να την βγάλεις;).

Εγώ είχα κάνει διάφορες πατέντες δένοντας τα πόμολα μεταξύ τους με λαστιχάκια, αλλά δεν φτουρούσαν.
Δεν φτουράνε, όντως!

Εμένα 2 έχουν μάθει και κρεμιούνται απο τα πόμολα της πόρτας και τις ανοίγουν... και ΟΚ, πες τις ενδιάμεσες, αλλά όταν ανοίγουν πλέον και την εξώπορτα, δεν έχει πλάκα.....:mad:

Μπαίνει και κρύο, και ο λόχος όλος.. και ότι άλλο κυκλοφορεί.....

Ψιλοσωθήκαμε τώρα, αλλάζοντας την εξώπορτα με στρογγυλό πόμολο.
Για τις άλλες συνηθίσαμε πλέον στα φαντάσματα.... :|

Λοιπόν, πάω σήμερα να πάρω κολλητική, και ταινία μονώσεως (το ένα για αποτροπή, το δεύτερο για προστασία της περιουσίας μου!). Και... αναμένουμε αντιδράσεις!! Όποια άλλη πρόταση, ευχαρίστως γίνεται δεκτή!

Εμένα 2 έχουν μάθει και κρεμιούνται απο τα πόμολα της πόρτας και τις ανοίγουν... και ΟΚ, πες τις ενδιάμεσες, αλλά όταν ανοίγουν πλέον και την εξώπορτα, δεν έχει πλάκα.....:mad:

Μπαίνει και κρύο, και ο λόχος όλος.. και ότι άλλο κυκλοφορεί.....

Ψιλοσωθήκαμε τώρα, αλλάζοντας την εξώπορτα με στρογγυλό πόμολο.
Για τις άλλες συνηθίσαμε πλέον στα φαντάσματα.... :|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back