Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω προσπαθήσει πολλά. Την μάλωσα όταν κάνει απόπειρα, την τιμώρησα περιορίζοντάς την στη γατοφόρο της, μέχρι και συναγερμό έβαλα στο ψυγείο!!! (Μην γελάτε, αλήθεια λέω) Ξέρει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, γιατί με το που αντιλαμβάνεται ότι την κοιτάζω, γίνεται καπνός. Το θέμα είναι όταν δεν είμαι εκεί. Πρέπει να την έχω περιορισμένη τις ώρες που λείπω (στο μπάνιο), και δεν θέλω. Έβαλα στοπ στο ψυγείο (για μωρά), και μου ξυλώνει το λάστιχο του ψυγείου!
Τί κάνω? Πέρα από το να της μάθω να μου μαγειρεύει, όπως χαριτολογώντας πρότεινε μια συνάδελφος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μήπως αν έβαζες κάποια κολλητική ταινία γύρω-γύρω στην πόρτα, να προστατευόταν το λάστιχο;

Αν σε παρηγορεί καθόλου, πρέπει να 'ναι δαιμόνια η γατούλα σου πάντως!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Βέβαια, εγώ σώθηκα έχοντας μονίμως κλειστή την κουζίνα, αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω, αυτό δεν είναι δυνατό στην περίπτωσή σας.Αφού έβαλες το στοπάκι, λογικά κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα σταματήσει.
Υπάρχουν και διάφορες κλειδαριές για μωρά, που μπορείς να βάλεις στα ντουλάπια σου. Εγώ είχα κάνει διάφορες πατέντες δένοντας τα πόμολα μεταξύ τους με λαστιχάκια, αλλά δεν φτουρούσαν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Συνήθως δεν τους αρέσει, μήπως το δοκιμάσει και αποφασίσει να εγκαταλείψει το "άθλημα";
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Τρομερά έξυπνη, αποφασιστική και λιχούδο!!!
Και εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..ίσως αυτό το "cat nip" αν το λέω σωστά--μήπως να ψέκαζες σε κανένα άλλο σημείο για να της τραβήξεις την προσοχή?? ..Λέω εγώ τώρα...
Πάντως είναι φοβερή!!

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φοβάμαι θα καθίσουν χνούδια και σκόνες...Μήπως να κόλλαγες και καμιά ταινία διπλής όψης;
Συνήθως δεν τους αρέσει, μήπως το δοκιμάσει και αποφασίσει να εγκαταλείψει το "άθλημα";
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν φτουράνε, όντως!Εγώ είχα κάνει διάφορες πατέντες δένοντας τα πόμολα μεταξύ τους με λαστιχάκια, αλλά δεν φτουρούσαν.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπαίνει και κρύο, και ο λόχος όλος.. και ότι άλλο κυκλοφορεί.....
Ψιλοσωθήκαμε τώρα, αλλάζοντας την εξώπορτα με στρογγυλό πόμολο.
Για τις άλλες συνηθίσαμε πλέον στα φαντάσματα....

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα 2 έχουν μάθει και κρεμιούνται απο τα πόμολα της πόρτας και τις ανοίγουν... και ΟΚ, πες τις ενδιάμεσες, αλλά όταν ανοίγουν πλέον και την εξώπορτα, δεν έχει πλάκα.....
Μπαίνει και κρύο, και ο λόχος όλος.. και ότι άλλο κυκλοφορεί.....
Ψιλοσωθήκαμε τώρα, αλλάζοντας την εξώπορτα με στρογγυλό πόμολο.
Για τις άλλες συνηθίσαμε πλέον στα φαντάσματα....![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool