Ψυχολογική αλληλοϋποστήριξη ακτιβιστών Φιλοζωικών Ομάδων-Σωματείων

Ο κοσμος εχει απαρχαιωμενες ιδεες οτι επειδη δεν ειναι"καινουργια= μικρα" δεν θα δεθουν μαζι του γιατι δε τα μεγαλωσε. Η του χαλανε το ιματζ τα αναπηρα και δε τα θελει εκτος εξαιρεσεων.

Αυτό με το ίματζ ξαναπές το... Για αυτό θέλουν και ράτσες:mpliaks::mpliaks::mpliaks:

"Απ'το δρόμο το μάζεψες??? Ααααα, η καλύτερη ράτσα είναι η τάδε, του δρόμου είναι άρρωστα και άγρια, πιο καλά να'ναι ελεύθερα" :mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμενα με παιρνουν και με ρωτανε για τα γατακια που βαζω αγγελιες -μπορουμε να δουμε τους γονεις?:blink:
Ναι οσους θες!!! κοιτα τριγυρω σου και θα δεις ενα εκατομμυριο γονεις (αδεσποτες γατες μη στειρωμενες)!!:mad:
Και που το ξερει αυτη οτι και της γατας μου να ηταν τα γατακια δεν θα ειχε αρρωστιες:hmm:??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eμενα με παιρνουν και με ρωτανε για τα γατακια που βαζω αγγελιες -μπορουμε να δουμε τους γονεις?:blink:
Ναι οσους θες!!! κοιτα τριγυρω σου και θα δεις ενα εκατομμυριο γονεις (αδεσποτες γατες μη στειρωμενες)!!:mad:
Και που το ξερει αυτη οτι και της γατας μου να ηταν τα γατακια δεν θα ειχε αρρωστιες:hmm:??

Έλα μωρέ, τ'ακούσανε οι βλάχ@#@ (που δεν ξέρουν από ζώα, γιατί και εγώ βλάχα είμαι, αλλά το κατέχω το μπεεεε και το νιαου) από κανά πετ σοπ ή αγγελία (βλέπετε τους γονείς) και την έχουν στάνταρ την ερώτηση, όπως το "πόσα χρόνια εγγύηση έχει" και το "τί επιτάχυνση έχει", λες και θα καταλάβουν τίποτα αν τους δουν, οι άσχετοι :lol::lol::lol::lol::lol:

όπως το "πόσα χρόνια εγγύηση έχει" και το "τί επιτάχυνση έχει", λες και θα καταλάβουν τίποτα αν τους δουν, οι άσχετοι :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλο ετσι θα τους απανταω!!!:lol::lol::lol::lol:

όπως το "πόσα χρόνια εγγύηση έχει" και το "τί επιτάχυνση έχει"

Καλο ετσι θα τους απανταω!!!:lol::lol::lol::lol:
"Χαρίζεται χαριτωμένο γατάκι, αρσενικό, 3 μηνών. Χρώμα άσπρο-γκρι, εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο, 0-100 σε 6 δευτερόλεπτα, διπλό διαφορικό, καίει σούπερ αμόλυβδη και Royal Canin".

:lol: :lol: :P

"Χαρίζεται χαριτωμένο γατάκι, αρσενικό, 3 μηνών. Χρώμα άσπρο-γκρι, εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο, 0-100 σε 6 δευτερόλεπτα, διπλό διαφορικό, καίει σούπερ αμόλυβδη και Royal Canin".

Ναι!! :lol::lol::lol:
και servis και εγγυηση για ενα χρονο στα μεγαλα γατακια !!
Στο τελος θα μας ζητησουν και ασφαλεια:blink::blink:!!

Μα τι λες τώρα !:lol:
Μου θυμίζει τους γονεις μου που όταν ήτανε να κανω παρεα με παιδακια πιο μικρη, θελανε να γνωρίζουνε τους γονεις τους !
Οι άνθρωποι ειναι βλαμμενοι μαλλον

φοβερο θέμα γιασμιν!
θα επανέρθω γιατι εχω πολλα...

Λοιπον τωρα που το σκεφτομαι..ειναι πρωτοτυπη!! Αφου δεν παιρνουν τηλεφωνα με απλες αγγελιες μπορει αυτη να τους κανει εντυπωση και ισως να παρει και κανενας τηλεφωνο!!!:blink::blink:
Το σιγουρο ειναι οτι ο ενδιαφερομενος θα εχει χιουμορ!!:lol:

Ωωωω τελεια ιδέα Χαρά... σκέφτομαι να το εφαρμοσω κι εγώ...:hmm:Πραγματικα τραβαει το ενδιαφερον!

Εμένα το παιδί μου είναι φουλ ακτιβίστρια κι εγώ αντί να του κάνω τις γνωστές παρατηρήσεις εξέτασα το πράγμα με ενδιαφέρον και ξεπερνώντας τις επιφυλάξεις μου πήρα κι εγώ κάποια στιγμή τις δύο γατούλες μου και βοηθάω άλλες όταν μπορώ. Να πείτε στους γονείς σας ότι αν σας αγαπάνε (που σας αγαπάνε) να σταθούν στο πλευρό σας κι όχι απέναντί σας.
Θα τους το επιτρέψετε άραγε?

anima να σου γνωρίσω τους γονείς μου αν θες... είναι της γνώμης "εμείς ξέρουμε καλύτερα από το σένα (εμένα) στο κάτω κάτω ακόμα δεν έκλεισες τα 29, που την έμαθες τη ζώη, εμέις έχουμε ζήσει παραπάνω, έχουμε αντιμετωπίσει τούτο και κείνο, και ξέρουμε καλύτερα. Οπότε ξέχνα ότι θες να κάνεις και ζήσε έτσι όπως θα σου πούμε εμείς... Εμέις ξέρουμε.."
Πιστεύεις ότι γεφυρώνεται το χάσμα γενεών που περιλαμβάνει βασιλεία χούντα και που άν και έχουμε δημοκρατία... η χούντα παρέχει την ειρηνική διαβίωση παιδιόύ με γονείς..

(οκ χρειάζομαι ψυχολόγο)

Tώρα βλέπω το φιλμ στο STAR channel.

anima να σου γνωρίσω τους γονείς μου αν θες... είναι της γνώμης "εμείς ξέρουμε καλύτερα από το σένα (εμένα) στο κάτω κάτω ακόμα δεν έκλεισες τα 29, που την έμαθες τη ζώη, εμέις έχουμε ζήσει παραπάνω, έχουμε αντιμετωπίσει τούτο και κείνο, και ξέρουμε καλύτερα. Οπότε ξέχνα ότι θες να κάνεις και ζήσε έτσι όπως θα σου πούμε εμείς... Εμέις ξέρουμε.."
Πιστεύεις ότι γεφυρώνεται το χάσμα γενεών που περιλαμβάνει βασιλεία χούντα και που άν και έχουμε δημοκρατία... η χούντα παρέχει την ειρηνική διαβίωση παιδιόύ με γονείς..

(οκ χρειάζομαι ψυχολόγο)

:blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνώμη που γελάω πρινς αλλά γελάω γιατί θυμήθηκα τα καμώματα των δικών μου γονιών και μπορώ να πω οτι έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ άκουσα τρελό εξάψαλμο όταν κουβάλησα τις γάτες μου (παρόλο που τις λατρεψαν) και τώρα που "εφύγαν" όλες ακούω εξάψαλμο επειδή είπα οτι θα ξαναπάρω. Εμένα αυτό που μ'ένοχλει περισσότερο είναι η μιζέρια που τους πιάνει με τα χρήματα. Για το πόσα λεφτά ξοδέυουμε για τα ζώα. Δηλαδη καλύτερα είναι να τα ξοδεύω σε ποτά και σε καφέδες η άλλες αηδίες? Η όταν πριν το κόψω τα ξόδευα σε τσιγάρα? Έ μα! Στο κάτω κάτω έχει αποδειχθεί ότι το τα χαιδέυεις το τρίχωμα μιας γάτας είναι καλό για την ψυχολογική υγεία του ανθρώπου. Γι'αυτο πρινς άσε τους ψυχολόγους και τάραξε τα μωρά σου στο χάιδεμα :P Να το κάνουμε σλόγκαν!"ΠΡΟΣΟΧΗ! Η γάτα ωφελεί σοβαρά την ψυχολογική υγεία!" :P

Παρεπιπτοντως yasmin καθώτι θεσσαλονικια και γυρνάω σύντομα στα πάτρια εδάφη θα ήθελα κάποια πληροφόρηση σχετικά με την φιλοζωική ομάδα και με τον εθελοντισμό γύρω απο το θέμα. Θα ήθελα να βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορώ.

Έτσι είναι οι γονείς ... Δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι τα παιδιά τους μεγαλώνουν και γίνονται ανεξάρτητα και ότι δεν είναι "δικά" τους ..... δυσκολεύονται να τα ωθήσουν στην ελευθερία...γιατί φοβούνται τους κινδύνους και ότι άμα συμβεί κάτι δεν θα μπορέσουν να τα προστατεύσουν ... κι έτσι δεν θάναι πια γονείς .... και δεν θάναι τίποτα!
Από την άλλη, υπάρχουν και τα εξτρήμ: Γιαγιά εξήντα χρονών πάει με τις φίλες της στο θέατρο και μετά κανένα μπαράκι, έχει τη μαμά της που βγαίνει στο μπαλκόνι και της φωνάζει: Κατινούλαααα! να γυρίσεις νωρίς! είναι πολύ σκοτάδι έξω! Νάρθω να σε πάρω από το θέατρο?
Μάλιστα!
Αυτά!
Βγάλτε άκρη!
Και ....μπορεί οι γονείς να ξέρουν καλύτερα ... ίσως!...αλλά ... ποιος μαθαίνει αν δεν κάνει λάθη?!

Από την άλλη, υπάρχουν και τα εξτρήμ: Γιαγιά εξήντα χρονών πάει με τις φίλες της στο θέατρο και μετά κανένα μπαράκι, έχει τη μαμά της που βγαίνει στο μπαλκόνι και της φωνάζει: Κατινούλαααα! να γυρίσεις νωρίς! είναι πολύ σκοτάδι έξω! Νάρθω να σε πάρω από το θέατρο?
Μάλιστα!
Αυτά!
Βγάλτε άκρη!

:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Ε αυτό να μου κάνει η μητέρα μου και τι στον κόσμο. Έκει ειναι που θα κολλάει στα σίγουρα η εκφραση "ν'ανοίξει η γη να με καταπιεί".

Μου θύμισες μια 85χρονη γιαγιά που έπαιρνε τηλέφωνο τον 65χρονο γιο της για να του θυμίσει να πάρει τα φάρμακα του για την πίεση! :lol::lol::lol:

Όμως πρέπει να πω πως η συγκεκριμένη κυρία είχε πολύ προοδευτικές απόψεις, σε σημείο που έβαζε τα γυαλιά σε πολλούς νέους. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πια.:(

Ήθελα να πω μ' αυτό πως προσκολούνται οι γονείς στο ρόλο τους και πόσο δύσκολο τους είναι να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα ....

Ήθελα να πω μ' αυτό πως προσκολούνται οι γονείς στο ρόλο τους και πόσο δύσκολο τους είναι να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα ....

Ναι μωρέ έτσι είναι. Η μαμα μου μου λεει συνέχεια "και 50 χρονών να γίνεις για μένα θα είσαι πάντα το μωρό μου". Αχχχ τι να κάνουμε. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! :rolleyes:

ααλυαχχ, θα μαθεις τα παντα για την ΓατοΟμάδα και το ψυχάνιμαλ πατωντας στα εικονίδια στην υπογραφή μου εχει πολύ δουλεια και κανεις μπορει να βοηθησει απο πολλα μερη αναλογα με τις ικαότητες του μπορεις λοιπον να απρεις στο γνωστο τηλ 6979780445 (2-5/10-11) να τα πουμε και να βρουμε που ειναι καλυτερα να βοηθησεις.

Κατα τα αλλα το θεμα ειναι η αλληλουποστηριξη ακτιβιστων εδω οχι κορων μαμαδων κλπ ( ας ανοιξετε αλλο θεμα καλε αντε , ενα θεμα ειπαμε κι εμεις να εχουμε να λεμε τα παραπονα μας αφου μας θεωρουν εντονους στα αλλα για να πηγαινουμε ανετοι μετα να διαβαζουμε τις αγγελιες με τα ζευγαρωματα χωρις να θελουμε να πνιξουμε αυτον που τις βαζει)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back