yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το αλλο ειναι να προληθει ως πραξη φροντιδας η στειρωση.
Παντως απο τοτε που βαζω στις αγγελιες οτι τα ζωα θα δωθουν μονο σε σπιτι και συμφωνόντας με τη στειρωση γλύτωσα ολους αυτους τους ανεπροκοπους που δεν εχουν ιδεα απο αδεσποτα και τους κυνηγαει το θαυμα των γεννησεων. Οταν μου το λενε τους λεω οτι εχω να τους δωσω μαμα με μωρα ετοιμα αν θελουν να δουν κι εχω πολλες ας στειρωνουν και θα τους φερνω κι αλλες ( Αι σιχτιρ πια). Ειλικρινα δεν με πηρε κανεις εδω και βδομαδες παντως !! Δοκιμαστε το δρα και εκπαιδευτικά γιατι λεει οτι αποφευγονται τα κακοποιημενα αδεσποτα ετσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος

πχ μαυρο γατι σε κοκκινα σεντονια (πουλάει πολύ), όπως επίσης και η ιστορία προέλευσης πχ αν πεις οτι βρέθηκε στα σκουπιδια στα πρόθυρα ασφυξίας, συγκινουνται πιο πολυ απ το να πεις οτι απλα βρεθηκε στον κηπο, ασε στα φίδια έχω γίνει πολυ μαστορας,καμια ωρα θα ξεχασω τι εχω πει σε ποιον και θα με στειλουν απο κει που ρθα μαζι με τα γατια μου φαινεται
α και μην ξεχασω και τα ονοματα ειναι πολυ πιασαρικα, κατι ονοματα χαριτωμενιες βοηθάνε
εκει καταντησαμε να σπρωχνουμε τα γατια μοντελα ουτε νταβαδες να μασταν
ουφ!
---------------------
οσο για την στειρωση αστο καλυτερα, ο ελληναράς, θέλει να μην παρεμβαινει στη φυση, αλλα γουσταρει ας πουμε να καει δαση να κανει βιλάρες. ολη η οικολογικη ευαισθησια στις στειρωσεις τους μαρανε
Αφου ρε σεις οι αντρες οταν ακουνε στειρωση, σκεφτονται τα απαυτά τους, να τους τα κοβουνε, και τους πιανει αμοκ. τοσο ανεγκεφαλοι ειναι. ολο τον αντρισμο τους μεσα απ τους γατους τον βγαζουνε οι βλαμμενοι. Κορδωνονται καμαρωτοί καμαρωτοι "τον βλεπεις αυτον τον γατο εχει τακτοποιησει ολες τις γατες της περιοχης ειναι πολυ μαμιας" και καμαρωνουν.
αστο, ειναι χαμενο απο χερι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
α και μην ξεχασω και τα ονοματα ειναι πολυ πιασαρικα, κατι ονοματα χαριτωμενιες βοηθάνε
εκει καταντησαμε να σπρωχνουμε τα γατια μοντελα ουτε νταβαδες να μασταν
ουφ!

Φοβερη ατακα!!!! γελιο επι ωρες με τους νταβαδες και τα γατια μοντελες!Οσο για τον ελληναρα σου ειπα πως ξεμπερδεψα μια και καλη πια και δεν με ενοχλει ο τυπος και αν τυχει και με ενοχλησει κανεις υφισταται σεμιναριο ( αν ειμαι στις καλες μου κι εχω κεφια) η του λεω οτι δεν συνεργαζόμαστε με ανθρωπους που δε συμφωνουν γιατι ειναι παραγωγεις αδέσποτων κι εχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα. Οποιος θελει "τη φυση",το γατακι μας το θεωρει "παραφυση", οποτε δεν ταιριαζουν ουτως η αλλως.
ruko
Διάσημο μέλος
χρειάζεται να γινει δουλεια στο ιματζ της αδεσποτης γατας. Εαν προβληθει σαν καλη κι αυτη και σαν ισως καλυτερη κι ανθεκτικότερη απο τα ρατσας ισως κατι γινει. Οσοι ειναι διαφημιστες ας βοηθησουν.
Νομίζω ότι αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα στις γάτες. Σίγουρα τα ράτσας φεύγουν λίγο πιο εύκολα, αλλά υπάρχει ζήτηση για ημίαιμα γατάκια (εδώ βοηθάει και το τζάμπα). Στα σκυλιά, ναι, υπάρχει πρόβλημα.
Το θέμα είναι ότι πολλοί προτιμούν γατιά που έχουν γεννηθεί σε σπίτι, γιατί "ποιος ξέρει τι αρρώστιες κουβαλάνε τα αδέσποτα". Από την άλλη, με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε οι συγκεκριμένοι, δεν θα τους έδινες γάτα ούτως ή άλλως, άρα μηδέν εις το πηλίκον.

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα σκυλιά, ναι, υπάρχει πρόβλημα.
Πιστευω οτι υπαρχει προβλημα στα σκυλια, διοτι, απαιτουν πολλη φροντιδα, και δεν είναι διατεθειμένοι να τους την παρέχουν.
Αυτό βεβαια είναι μια απάτη, γιατι και οι γάτες χρειαζονται φροντίδα, αλλα δεν χρειαζονται να βγουν βολτα οπως οι σκυλοι, και οι πιο πολλοι βαριουνται την βολτα.
ruko
Διάσημο μέλος

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ. Ο σκύλος είναι σίγουρα πιο δημοφιλής σαν κατοικίδιο, αλλά δεν είναι για όλους.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σε κάποιον είχα στείλει...

prince
Διάσημο μέλος
πχ γιατί να πληρώσεις πάρεις ένα παράξενο περσικό που δεν θέλει αγκαλιές; πάρε τούτη την δωρεάν φουντωτή γουργουρίστρα ξελογιάστρα φιλενάδα που ξεκινάει το γουργούρισμα πρίν την αγκαλιάσεις;
Σκέφτηκες ποτέ πόσο κοστίζει η ειδική τροφή των περσικών για να μην μαδάνε; πάρε καλύτερα δύο γάτες κοντότριχες κεραμιδόγατες στοιχίζει φτηνότερα;
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σκέφτηκες ποτέ πόσο κοστίζει η ειδική τροφή των περσικών για να μην μαδάνε; πάρε καλύτερα δύο γάτες κοντότριχες κεραμιδόγατες στοιχίζει φτηνότερα;
Νομίζω φέρνει το ανάποδο αποτέλεσμα... υποβιβάζει τα αδέσποτα, σαν φτηνά... (που και αυτά όταν γίνουν σπιτικά θα πρέπει να τρώνε καλές κροκέτες...)
Και δεν θέλουμε να μπλέξουμε με Αρνητική διαφήμιση και ανταγωνιστική σύγκριση....
Γνώμη μου...

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χα τι μου θυμισες..Καποτε ειχα δωσει ενα σκυλο για ντοπερμαν (εμοιαζε με ντοπερμαν μονο που ειχε μουστακια (πολλες τριχες) στο προσωπο και τριχες στα πατουσακια του)του εκοψα τα μουστακια και τις τριχες απο τα ποδια και λιγο στην ουρα που φουντωνε και ταταν.. "Ντοπερμαν"!! Αυτος που το πηρε μονο κολοτουμπες δεν εκανε που επαιρνε τσαμπα ντοπερμαν μετα απο λιγο καιρο (ηταν φιλος μου γιαυτο και το εκανα γιατι ηξερα οτι τα αγαπαει και δεν θα εχει προβλημα μετα) με επαιρνε και μου ελεγε ποσο αγαπαει το "μουφα" ντοπερμαν με μουστακια που του εδωσα!!Εννοούσα ότι αν το σκυλί δεν μοιάζει έστω και λίγο με κάποια ράτσα, είναι πιο δύσκολο να δυιοθετηθεί. Εδώ έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια να προωθηθούν τα κοπριτάκια, αλλά τελικά φαίνεται ότι οι περισσότεροι προτιμούν τα ράτσας.
Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ. Ο σκύλος είναι σίγουρα πιο δημοφιλής σαν κατοικίδιο, αλλά δεν είναι για όλους.

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω φέρνει το ανάποδο αποτέλεσμα... υποβιβάζει τα αδέσποτα, σαν φτηνά... (που και αυτά όταν γίνουν σπιτικά θα πρέπει να τρώνε καλές κροκέτες...)
Και δεν θέλουμε να μπλέξουμε με Αρνητική διαφήμιση και ανταγωνιστική σύγκριση....
Γνώμη μου...![]()
Πολύ σωστό. Φαντασου, οτι αυτός που θέλει ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΑ, και τιποτα αλλο, δεν το θελει για συντροφια. Το θέλει για στολίδι του καναπέ. Κατι σαν γουνινο μαξιλαρι ας πουμε.Επιδειξη στους φίλους. Το να του θέσουμε εμεις θέμα, οικονομικό πχ, τον σπρωχνουμε ακομα περισοτερο, να δει τα ζωντανο, ως "επένδυση".
Η καλύτερη απάντηση σε αυτό θα ήταν:
Πάρε ένα αδέσποτο, ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υασμιν, σου είχα στείλει κάτι ιδέες για τις γατούλες... τα έχεις δεί??![]()
Σε κάποιον είχα στείλει...![]()
Ναι τα ειδα αλλα ηταν πολυ στην αρχη και περιμενα κατι πιο ολοκληρωμενο ισως θα ναι καλυτερα να τα πουμε στο τηλ.
Ασχετο σημερα χαρηκκα πολύ πραγματικά γιατι εδωσα τη κουκουδιτσα και τη τζίντζερ σε ενα σπιτι φιλοξενειας νεο με δυο πολύ καλες κοπελες με κουνελακι κα τα γατακια προσαρμόστηκαν αμέσως , χαιρομαι πολύ οταν φοιτητες προσφερουν τετοια σπιτια στα γατακια. ετει αυξανονται και οι πιθανότητες τους μεσω νεου κυκλου ανθρωπων
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι ενας ο οποιος με παιρνει καθε φορα που εχω αγγελια εδω και δυο χρονια
(ειναι η ιδια φωνη) για γατακι και μου λεει το ιδιο παραμυθι (με πολυ μικρες παραλαγες), οτι βρηκε εξω απο τη δουλεια του ενα μικρο και ηταν πολυ αρρωστο, οτι το εσωσε με πολυ κοπο γιατι αυτος δουλευει και το πηγε στο γιατρο και ο γιατρος του προτεινε να παρει και δευτερο για να εχει παρεα (ολα αυτα με παρα πολλες σαλτσες..) και στο τελος καταληγει με πολυ ναζι
και αναρωτιεμαι.. τι θα γινοντουσαν ολα αυτα τα γατακια που υποτιθεμενα μπορει να του ειχα δωσει ειτε εγω ειτε καποιος αλλος!!! Θελω τοσο πολυ να τον βρισω αλλα φοβαμαι μην το παρει εκδικητικα και βαλει κανεναν αλλον να παρει για την αγγελια και δεν τον παρω και χαμπαρι
!!! Δηλαδη ειναι τροπος αυτος να βρισκεις γκομενες!!! Ειναι τρελος ο κοσμος!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το καλο ειναι οτι επειδη οντως βοηθαω οποιον μπορω παντα στο τηλ ερχονται ανθρωποι που τους εδωσα σημαντικες πληροφοριες σε κρισιμη στιγμη και μου ζηταν γατακι. Το αλλο καλο ειναι οτι παρολο που η Π , Ρουσση μου κατεστρεψε το σαιτ και χτες δεν εκλεισα ματι νατο ξαναφτιαχνω, ηρθα δυο αστερια νεες εθελοντριες παρολα αυτα.
Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
julia
Διακεκριμένο μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mωρε ετσι και τον δω απο κοντα θα του ορμηξω αν μαθω και τιποτα ασχημο οτι εχει κανει σε γατακια και θα παει αυτος στο χωμα και εγω στη φυλακη..Η συμβουλή μου: εαν ειναι ο ιδιος κλειστου ραντεβου και βριστον απο κοντα να το φχαριστηθεις αφου πρωτα μαθεις τι γιναν τα γατακια
Αλλα απο την αλλη ειναι και γυρω στα 45 με 50 και δεν με παιρνει και σωματικα να του ορμηξω
!! Παντως για να συνεχιζει το ιδιο παραμυθι εδω και δυο χρονια (τοσα τον πηρα εγω χαμπαρι τουλαχιστον) ποσα γατακια θα εχει παρει για να βγαλει γυναικα!!
Προσοχη σε οσες εχουν γατακια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρεπει να το χαρηκες ομως αυτο!!!παρολο που η Π , Ρουσση μου κατεστρεψε το σαιτ
Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ruko
Διάσημο μέλος
ποσα γατακια θα εχει παρει για να βγαλει γυναικα!!Προσοχη σε οσες εχουν γατακια!!
Μπα, δε νομίζω να τα παίρνει κιόλας. Γυναίκα θέλει ο άνθρωπος, όχι γάτα.
Δυστυχώς, είναι κι αυτά μες στο παιχνίδι, όταν βάζουμε το τηλέφωνό μας φάτσα φόρα σε ίντερνετ και περιοδικά. Κι εμένα με παίρνει αραιά και πού ένας και μου λέει "γεια σου μωρό μου" και τέτοια, αλλά του το κλείνω κατευθείαν. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool