Ψυχολογική αλληλοϋποστήριξη ακτιβιστών Φιλοζωικών Ομάδων-Σωματείων

Apolyte aporripse - aute einai e apantese.
(Sygnomen gia to episemo systema metaglottises ellenikon - eimai ektos Ellados)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρεπει να το χαρηκες ομως αυτο!!!:lol::lol::lol:
Τι εννοεις? δεν χαρηκα καθόλου αντιθετα ξενυχταω γιανα το ξαναφτιαξω κι απο πανω.. εκτος αν λες το γρρρ...

Κι εγω ειχα διαφορα μικρα που με παιρναν για πλακα κι εναν δυο που θελαν ταχα γατουλα και μου λεγαν τι ωραια φωνη κλπκλπ τους τα λεω ενα χερακι ευγενικα οσο μπορω και σταματανε, ενας που επαιρνε επανειλλημένως τον φοβερηξα πολύ αποτελεσματικα, γιατι εδω που μενω εχει διπλα συμβολαιογραφο πανω δικαστινα, απο κατω αστυνομικους και στο διπλανο κτηριο εταιρεια ασφαλειας, οποτε του ειπα: "διαλεξε ποιος θες να σε δειρει, σου αφηνω την επιλογη, θα σε βρουμε κι ας παιρνεις με αγνωστο" απο τοτε μουγκα στη στρουγγα ο μικρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα, δε νομίζω να τα παίρνει κιόλας. Γυναίκα θέλει ο άνθρωπος, όχι γάτα.:P Δυστυχώς, είναι κι αυτά μες στο παιχνίδι, όταν βάζουμε το τηλέφωνό μας φάτσα φόρα σε ίντερνετ και περιοδικά. Κι εμένα με παίρνει αραιά και πού ένας και μου λέει "γεια σου μωρό μου" και τέτοια, αλλά του το κλείνω κατευθείαν. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.;)
Καλέ, ναι, σιγά μην παίρνει γατάκια.Αυτοί χτυπάνε παντού. Το ίδιο έγινε και σε εμένα που έβαλα αγγελία και χάριζα ....μοκέτες:blink::blink::blink::down:

Μωρε μακαρι να το παει μεχρι, εκει αλλα καποιοι δεν το εχουν και σε τιποτα να το παρουν και να το αφησουν μετα.. Δεν ξερω.. τους εχει φοβηθει το ματι μου :hmm:

Τι εννοεις? δεν χαρηκα καθόλου αντιθετα ξενυχταω γιανα το ξαναφτιαξω κι απο πανω.. εκτος αν λες το γρρρ...
quote]
Εννοουσα το ονομα της και το γρρρρρ..:lol:

Εχω κρατησει το τηλ του. Του ειπα οτι ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να του μιλησω και να μου δωσει αυτος το δικο του (αν ειναι και αυτο..) Την επομενη φορα που θα παρει θα τον στειλω για γατογκομενα στους θρακομακεδωνες:lol::lol::lol:

Ουφ!

-
Τηλεφωνημα καταγγελιας οτι παιδια ενος σχολειου απειλουν να καψουν ζωντανες κατι γατες
Εμαιλ με φριχτά κακοποιημένα σκυλια στη Κρητη δυο φορες αυτη τη βδομαδα.
Τηλεφωνημα 2 κυριων που δεν εχουν τι να κανουν με κατι γατακια κα δεν εχουν εμαιλ η τηλ για να βγαλουν φωτο.
Μου ζητα μελος μας να δινουμε τα αρσενικα χωρις συμφωνια στειρωσης γαι να δινουμε περισσοτερα
Τρελο τρεξιμο που θα βαλουμε τον αγκαλιτσα μιας και η εθελοντρια φερεται παραξενα και στην ουσια δεν τον θελει αλλο.
Τα φραντζακια δεν εχουν ζητηση καθολου

+
Μεσω της βασως βρισκεται λυση για το τυφλακι.
Ο Πουφιτσος υιοθετειται
Βρήκαμε εστω προσωρινο σπιτι φιλοξενειας για τον Αγκαλιτσα

Συγνώμην αγαπητή μου.
Όταν δεν μπορώ να κάνω αλλοιώς χρησιμοποιώ επίσημο σύστημα μεταγλώτισσης ελληνικών, αυτό που χρησιμοποιούν τα πιο έγκυρα ξένα επιστημονικά περιοδικά διεθνώς στον τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών.
Τα "greeklish" τα θεωρώ εχθρικά προς την ελληνική γλώσσα και γι αυτό δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ και μάλιστα προπαγανδίζω όπου μπορώ την εγκατάληψη της χρήσης τους.
Πάντως ευχαριστώ για τη φροντίδα σου να μου στείλεις διεύθυνση.

Ουφ!

-
Τηλεφωνημα καταγγελιας οτι παιδια ενος σχολειου απειλουν να καψουν ζωντανες κατι γατες
Εμαιλ με φριχτά κακοποιημένα σκυλια στη Κρητη δυο φορες αυτη τη βδομαδα.
Τηλεφωνημα 2 κυριων που δεν εχουν τι να κανουν με κατι γατακια κα δεν εχουν εμαιλ η τηλ για να βγαλουν φωτο.
Μου ζητα μελος μας να δινουμε τα αρσενικα χωρις συμφωνια στειρωσης γαι να δινουμε περισσοτερα
Τρελο τρεξιμο που θα βαλουμε τον αγκαλιτσα μιας και η εθελοντρια φερεται παραξενα και στην ουσια δεν τον θελει αλλο.
Τα φραντζακια δεν εχουν ζητηση καθολου

+
Μεσω της βασως βρισκεται λυση για το τυφλακι.
Ο Πουφιτσος υιοθετειται
Βρήκαμε εστω προσωρινο σπιτι φιλοξενειας για τον Αγκαλιτσα
Ναι ούφ!!!!!!!!!!!!
Πολύ ουφ!
Να κάνει κανείς ότι μπορεί. Όχι όμως και να πληρώνει το τίμημα για τα άθλια υποκείμενα που κυκλοφορούν. Χθες μόλις άκουσα ότι μια γυναίκα σ' ένα χωριό έκαψε με λάδι μια γατούλα γιατί, λέει, πήγαινε -πεινασμένη η καϋμένη- στο κοτέτσι της. Η κυρά της γάτας την έφερε από διαμέρισμα και την άφησε έξω να χαρεί "στην εξοχή" -τάχα! Το ζώο σήμερα σε άθλια κατάσταση έχει ανθρωποφοβία. Εμ βέβαια! τι νάχει άλλο!

Και δεν τη σούβλισε ζωντανή; :mad: Μωρέ παρανάλωμα του πυρός θα την έκανα. Άκου έκαψε τη γατούλα;:down:

Βαλτε αυτη την ιστορια στο φορουμ κακοποιησης ζωων ανιμα και οσοι την ακουσαν

Βαλτε αυτη την ιστορια στο φορουμ κακοποιησης ζωων ανιμα και οσοι την ακουσαν

Eχθές πήγα στο Επταπύργιο, όπου - όπως σας είχα πει παλότερα - φρόντιζε και ο παλιότερος προϊστάμενος της 9ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που στεγάζεται εκεί και η νέα προϊσταμένη φροντίζει τις γάτες. Χθες έμαθα όμως ότι κάποιος από τα γύρω στενά βγήκε παγανιά, πέταξε φόλες και δηλητηρίασε αρκετές γατούλες. Όχι μόνο της άμεσης γειτονιάς του αλλά και του Επταπυργίου που έτυχε να βολτάρουν εκεί ... Μ' αυτούς τους τύπους τι κάνει κανείς είναι το θέμα.
Το ξέρω ότι τόχετε ξαναβάλει το θέμα αλλά πάντα υπέρχει ο άπιαστος στυγερός δολοφόνος.

Με τοσα παντρεματα σωστης γατας με σωστο σπιτι φιλοξενειας μεσα στο κεφαλι μου η θα παθω εγκεφαλικο η δεν θα παθω ποτε αλζχαιμερ παντως.. ειναι καλυτερη ασκηση απο σταυρολεξο...

Nαι αλλά οι τυφλούλες μεγαλώνουν και κανείς δε βρέθηκε ακόμη ....:confused::confused: κλαψ, κλαψ:cry::cry:

Καλημερα Jasimin!Στην Κηφισια ενας κυριος εχει ενα μικρο περιπτερο με λουλουδια,και εχει μαζεψει εκει διπλα του παρα πολλες γατες(να ειναι καλα που τα ταιζει ολλα)τωρα και καπιες μηνες τον ψεινω να με αθησει να στειροσω θυληκα ,και δεν με αθηνει,το μονο πραγμα που τον ενδιαθερει ειναι να αγωρασω λουλουδια απο περιπτερο του..Εχω γιατρο που να το κανει,εχω μαζεψει και καπια χρηματα για αυτο,αλλα ο κυριος αυτος δεν θελει να βοηθεισει,χωρης αυτον δεν μπορω να τα πιασω,καπια συμβολη απο σενα μηπος?:hmm::(

Καλημερα Jasimin!Στην Κηφισια ενας κυριος εχει ενα μικρο περιπτερο με λουλουδια,και εχει μαζεψει εκει διπλα του παρα πολλες γατες(να ειναι καλα που τα ταιζει ολλα) τωρα και καπιες μηνες τον ψεινω να με αθησει να στειροσω θυληκα ,και δεν με αθηνει,το μονο πραγμα που τον ενδιαθερει ειναι να αγωρασω λουλουδια απο περιπτερο του..Εχω γιατρο που να το κανει,εχω μαζεψει και καπια χρηματα για αυτο,αλλα ο κυριος αυτος δεν θελει να βοηθεισει,χωρης αυτον δεν μπορω να τα πιασω,καπια συμβολη απο σενα μηπος?:hmm::(

Κάτι σκέφτηκα: 1) Να του πεις ψεματα πως θα πας να τα εμβολιασεις, στην ανάγκη πες πως κυκλοφορει αρρώστια 2) πήγαινε του το φυλλάδιο για τη στείρωση και πάρε κι ένα φιλόζωο κτηνίατρο παραμάσχαλα να τον ψήσετε μαζί 3) απευθύνσου σε κάποια δημοτική αρχή ή σωματείο, ή ομάδα εθελοντών που στειρώνει αδέσποτα να τον προσεγγίσει (ας πάνε κι άλλοι να του μιλήσουν, γιατί από ότι φαίνεται δεν ψήνεται εύκολα και εσένα σε συνήθισε)

Άλλη μία ιδέα που σκέφτηκα είναι πως θα μπορούσες να μαζέψεις τα χρήματα για όλες τις στειρώσεις αν δημοσιοποιούσες το θέμα και απευθυνόσουν σε ανθρώπος που νοιάζονται. Και εδώ στο mycat θα μπορούσε να γίνει έρανος.

Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες, αν και η Ασημίνα με την πείρα της σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Εν τω μεταξύ σιγά σιγά οργανώνουμε Γατοομάδα Αθήνας, οπότε θα έχεις και τη δική μας στήριξη :)

Τα εμβολια τα καναμε,με αφεισε,πρην λυγο καιρο,τα λευτα καπια στηγμι ζητεισα στην γετονια μου,και με κειταγανε σαν ειμαι τρελι,και φυσικα δεν μου δωσανε.δεν ξερω αν στο αυτο το σαιτ μπορει να γεινει κατι τετιο,μακαρι γιατι ειναι γιρο στο 25 γατες,αλλα και να ξεκινησω μονι μου δεν με πειραζει,απλα δεν με πλισιαζουν καθολου,χτες εφερα 2 κιλα ψαρια ,καθομουνα 1 ωρα εκει και υοτε να τα χαιδεψω κανενα δεν καταθερα,μηπος αν θα πειγενω σιχνα να με σινιθισουν.....:hmm:και τοτε υοτε που να τον ροτεισω:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back