Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
(Sygnomen gia to episemo systema metaglottises ellenikon - eimai ektos Ellados)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τι εννοεις? δεν χαρηκα καθόλου αντιθετα ξενυχταω γιανα το ξαναφτιαξω κι απο πανω.. εκτος αν λες το γρρρ...Πρεπει να το χαρηκες ομως αυτο!!!![]()
Κι εγω ειχα διαφορα μικρα που με παιρναν για πλακα κι εναν δυο που θελαν ταχα γατουλα και μου λεγαν τι ωραια φωνη κλπκλπ τους τα λεω ενα χερακι ευγενικα οσο μπορω και σταματανε, ενας που επαιρνε επανειλλημένως τον φοβερηξα πολύ αποτελεσματικα, γιατι εδω που μενω εχει διπλα συμβολαιογραφο πανω δικαστινα, απο κατω αστυνομικους και στο διπλανο κτηριο εταιρεια ασφαλειας, οποτε του ειπα: "διαλεξε ποιος θες να σε δειρει, σου αφηνω την επιλογη, θα σε βρουμε κι ας παιρνεις με αγνωστο" απο τοτε μουγκα στη στρουγγα ο μικρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ, ναι, σιγά μην παίρνει γατάκια.Αυτοί χτυπάνε παντού. Το ίδιο έγινε και σε εμένα που έβαλα αγγελία και χάριζα ....μοκέτεςΜπα, δε νομίζω να τα παίρνει κιόλας. Γυναίκα θέλει ο άνθρωπος, όχι γάτα.Δυστυχώς, είναι κι αυτά μες στο παιχνίδι, όταν βάζουμε το τηλέφωνό μας φάτσα φόρα σε ίντερνετ και περιοδικά. Κι εμένα με παίρνει αραιά και πού ένας και μου λέει "γεια σου μωρό μου" και τέτοια, αλλά του το κλείνω κατευθείαν. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.
![]()

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοεις? δεν χαρηκα καθόλου αντιθετα ξενυχταω γιανα το ξαναφτιαξω κι απο πανω.. εκτος αν λες το γρρρ...
quote]
Εννοουσα το ονομα της και το γρρρρρ..![]()
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Apolyte aporripse - aute einai e apantese.
(Sygnomen gia to episemo systema metaglottises ellenikon - eimai ektos Ellados)
Greeklish converter

https://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
-
Τηλεφωνημα καταγγελιας οτι παιδια ενος σχολειου απειλουν να καψουν ζωντανες κατι γατες
Εμαιλ με φριχτά κακοποιημένα σκυλια στη Κρητη δυο φορες αυτη τη βδομαδα.
Τηλεφωνημα 2 κυριων που δεν εχουν τι να κανουν με κατι γατακια κα δεν εχουν εμαιλ η τηλ για να βγαλουν φωτο.
Μου ζητα μελος μας να δινουμε τα αρσενικα χωρις συμφωνια στειρωσης γαι να δινουμε περισσοτερα
Τρελο τρεξιμο που θα βαλουμε τον αγκαλιτσα μιας και η εθελοντρια φερεται παραξενα και στην ουσια δεν τον θελει αλλο.
Τα φραντζακια δεν εχουν ζητηση καθολου
+
Μεσω της βασως βρισκεται λυση για το τυφλακι.
Ο Πουφιτσος υιοθετειται
Βρήκαμε εστω προσωρινο σπιτι φιλοξενειας για τον Αγκαλιτσα
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμην αγαπητή μου.
Όταν δεν μπορώ να κάνω αλλοιώς χρησιμοποιώ επίσημο σύστημα μεταγλώτισσης ελληνικών, αυτό που χρησιμοποιούν τα πιο έγκυρα ξένα επιστημονικά περιοδικά διεθνώς στον τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών.
Τα "greeklish" τα θεωρώ εχθρικά προς την ελληνική γλώσσα και γι αυτό δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ και μάλιστα προπαγανδίζω όπου μπορώ την εγκατάληψη της χρήσης τους.
Πάντως ευχαριστώ για τη φροντίδα σου να μου στείλεις διεύθυνση.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ούφ!!!!!!!!!!!!Ουφ!
-
Τηλεφωνημα καταγγελιας οτι παιδια ενος σχολειου απειλουν να καψουν ζωντανες κατι γατες
Εμαιλ με φριχτά κακοποιημένα σκυλια στη Κρητη δυο φορες αυτη τη βδομαδα.
Τηλεφωνημα 2 κυριων που δεν εχουν τι να κανουν με κατι γατακια κα δεν εχουν εμαιλ η τηλ για να βγαλουν φωτο.
Μου ζητα μελος μας να δινουμε τα αρσενικα χωρις συμφωνια στειρωσης γαι να δινουμε περισσοτερα
Τρελο τρεξιμο που θα βαλουμε τον αγκαλιτσα μιας και η εθελοντρια φερεται παραξενα και στην ουσια δεν τον θελει αλλο.
Τα φραντζακια δεν εχουν ζητηση καθολου
+
Μεσω της βασως βρισκεται λυση για το τυφλακι.
Ο Πουφιτσος υιοθετειται
Βρήκαμε εστω προσωρινο σπιτι φιλοξενειας για τον Αγκαλιτσα
Πολύ ουφ!
Να κάνει κανείς ότι μπορεί. Όχι όμως και να πληρώνει το τίμημα για τα άθλια υποκείμενα που κυκλοφορούν. Χθες μόλις άκουσα ότι μια γυναίκα σ' ένα χωριό έκαψε με λάδι μια γατούλα γιατί, λέει, πήγαινε -πεινασμένη η καϋμένη- στο κοτέτσι της. Η κυρά της γάτας την έφερε από διαμέρισμα και την άφησε έξω να χαρεί "στην εξοχή" -τάχα! Το ζώο σήμερα σε άθλια κατάσταση έχει ανθρωποφοβία. Εμ βέβαια! τι νάχει άλλο!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μωρέ παρανάλωμα του πυρός θα την έκανα. Άκου έκαψε τη γατούλα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξέρω ότι τόχετε ξαναβάλει το θέμα αλλά πάντα υπέρχει ο άπιαστος στυγερός δολοφόνος.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος

κλαψ, κλαψ:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα Jasimin!Στην Κηφισια ενας κυριος εχει ενα μικρο περιπτερο με λουλουδια,και εχει μαζεψει εκει διπλα του παρα πολλες γατες(να ειναι καλα που τα ταιζει ολλα) τωρα και καπιες μηνες τον ψεινω να με αθησει να στειροσω θυληκα ,και δεν με αθηνει,το μονο πραγμα που τον ενδιαθερει ειναι να αγωρασω λουλουδια απο περιπτερο του..Εχω γιατρο που να το κανει,εχω μαζεψει και καπια χρηματα για αυτο,αλλα ο κυριος αυτος δεν θελει να βοηθεισει,χωρης αυτον δεν μπορω να τα πιασω,καπια συμβολη απο σενα μηπος?![]()
Κάτι σκέφτηκα: 1) Να του πεις ψεματα πως θα πας να τα εμβολιασεις, στην ανάγκη πες πως κυκλοφορει αρρώστια 2) πήγαινε του το φυλλάδιο για τη στείρωση και πάρε κι ένα φιλόζωο κτηνίατρο παραμάσχαλα να τον ψήσετε μαζί 3) απευθύνσου σε κάποια δημοτική αρχή ή σωματείο, ή ομάδα εθελοντών που στειρώνει αδέσποτα να τον προσεγγίσει (ας πάνε κι άλλοι να του μιλήσουν, γιατί από ότι φαίνεται δεν ψήνεται εύκολα και εσένα σε συνήθισε)
Άλλη μία ιδέα που σκέφτηκα είναι πως θα μπορούσες να μαζέψεις τα χρήματα για όλες τις στειρώσεις αν δημοσιοποιούσες το θέμα και απευθυνόσουν σε ανθρώπος που νοιάζονται. Και εδώ στο mycat θα μπορούσε να γίνει έρανος.
Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες, αν και η Ασημίνα με την πείρα της σίγουρα θα σε βοηθήσει.
Εν τω μεταξύ σιγά σιγά οργανώνουμε Γατοομάδα Αθήνας, οπότε θα έχεις και τη δική μας στήριξη

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και τοτε υοτε που να τον ροτεισω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Δυστυχώς, είναι κι αυτά μες στο παιχνίδι, όταν βάζουμε το τηλέφωνό μας φάτσα φόρα σε ίντερνετ και περιοδικά. Κι εμένα με παίρνει αραιά και πού ένας και μου λέει "γεια σου μωρό μου" και τέτοια, αλλά του το κλείνω κατευθείαν. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο.