yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το θεμα ειναι εαν καταφερουμε να το σωσουμε τελικα αυριο, υπαρχει κανεις να μπορει να το φιλοξενησει? πιθανο να εχει καποια προβληματα συμπεριφορας ζωντας με τετοιον αθρωπο και οντας φυλακισμενο ηδη μια βδομαδα αρα θελει καποιον με υπομονη και να δεχτει και καποια καθοδηγηση πιθανον. Οσοι μπορειτε να βοηθήσετε αφηστε μυνημα εδω η επικοινωνειστε με τη μαρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γατακι κινδινευει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν εχουμε νεοτερα, περιμενω τηλ απο Ασημινα ή Μαρία, να δωσω λεπτομερειες.
ιβανα
Επιφανές μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γατάκι είναι μόνο σε αυτό το χώρο, ο ιδιοκτήτης μένει αλλού και "βαριέται" να πάει να το βγάλει...Η ιστορία όπως μου την είπε η φιλόζωος που ταϊζει το γατάκι χρόνια είναι η εξής: το γατάκι μπήκε σε αυτό το χώρο και εγκλωβίστηκε γιατί είναι μεγαλόσωμο και δεν μπορεί να βγει εδώ και καμιά βδομάδα. Όλο αυτό τον καιρό ουρλιάζει και είναι και σε οίστρο και ωρύεται. Η φιλόζωος του έβαζε φαγητό και νερό, ενώ παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη να πάνε μαζί να το βγάλουνε. Ο ιδιοκτήτης έδειξε σημάδια ψυχοπαθητικής διαταραχής όταν αρνήθηκε να πάει μαζί με τη φιλόζωο να απεγκλωβίσουν το γατάκι και επιπλέον απειλεί πως θα μηνύσει όποιον βάλει φαγητό ή νερό στο εγκλωβισμένο γατάκι γιατί του λερώνουν το χώρο

Λόγω αυτής της απειλής επικοινώνησε μαζί μου η κοπέλα αυτή, φοβούμενη πως όντως θα ψοφήσει το γατάκι εάν δεν πλησιάζει κανείς να το ταϊσει λόγω των απειλών.
Εγώ της εξήγησα πως παρ'όλο που είναι δικός του ο χώρος αυτό που κάνει είναι κακοποίηση ζώου και θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις εάν δεν απεγκλωβιστεί το γατάκι.
Αφού συμβουλεύτηκε τη δικηγόρο του animalaw κατέληξαν πως ο άμεσος απεγκλωβισμός θα επιτευχθεί εάν προσεγγίσει ευγενικά τον τρελλό. Αλλιώς πρέπει να ζητήσουμε ασφαλιστικά μέτρα, που θέλουν τουλάχιστον 1 βδομάδα. Μετά από πολλά παρακάλια σημερα τελικά η κοπέλα τον έπεισε να πάνε αύριο να απεγκλωβίσουν το γάτο. Το γατάκι αυτό είναι άγριο λέει η κοπέλα και δεν πιάνεται ούτε από αυτή που το ταϊζει και λέει πως δεν υπάρχει λόγος να φιλοξενηθεί, αφού είναι της γειτονιάς και μια ζωή ήταν άγριο αδέσποτο.
Εγώ της είπα ό,τι χρειαστεί να μου πει και αύριο θα με ενημερώσει για το τί θα γίνει, στις 1 θα μιλήσει πάλι μαζί του να κανονίσουν πότε θα πάνε να βγάλουν το γατί.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool