Ψώνισα... pet shop

Καλορίζικο και από εμένα. Ειναι σημαντικό τέτοια μαγαζια να έχουν ιδιοκτήτες ανθρώπους που πραγματικα αγαπάνε τα ζώα..:) .Ενημέρωσέ μας περαιτέρω εννοείται ότι θα έχεις την υποστήριξή μας...(πρακτικά και ψυχολογικά). Η ιδέα της Αλίκης (Αρίθα) είναι πολύ καλή για εμάς που ίσως δεν είμαστε κοντά...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω 1000 ευχαριστώ όλες και όλους.:redface: :redface: Με συγκινείτε. :redface: Βοήθεια θα χρειαστώ 1000% γιατί έχω 2 παιδάκια που είναι όλη μου η ζωή όποτε κάποια στιγμή.............και σίγουρα από κάποιον που θα το κάνει με αγάπη και όχι από αγγαρεία .Θέλω απλά να ξεκινήσω να μάθω κάποια πράγματα και να οργανωθώ. Το μαγαζί είναι αυτό που είχα βάλει 2 αγγελίες για γατάκια όντως, τα οποία φύγανε την πρώτη εβδομάδα.;) Αυτή τη στιγμή το μαγαζί έχει μέσα ζωάκια .τα μικρά ( χαμστερ κτλ )είναι δικιά της εκτροφής ,γάτες δεν έχει ( εκτός από τα αδέσποτα δεν έχω δει ποτέ) και σκυλιά έχει αλλά κανόνισα να τα πάρει φεύγοντας. ;) Όσο για το on line το έχω είδη βάλει μπροστά έτσι και αλλιώς αλλά θα αργήσει. λίγο.
Δεν θα ήθελα να μπλέξω το site με αυτό και αν κάποια στιγμή μπει κάποια προσφορά( αναφέρομαι σε αγορά κόστους σε πχ γάλατα για νεογέννητα από σκουπίδια κτλ) θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με την Micelle.Αλλά ψυχολογική υποστήριξη από εσάς μόνο είναι το παν για εμένα . Και ότι βοήθεια μπορώ εγώ στο site το θεωρώ δεδομένο.:up:
Δεν θα ρίσκαρα με τίποτα τις σχέσεις εδώ για το κέρδος ούτε είναι αυτός ο σκοπός μου . Άμα λέω ότι θα χρεοκοπήσω:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :) :) Εγώ πάνω στη φούρια μου για δουλεία δεν είπα ένα καλορίζικό,καλές δουλείες και με τα παιδάια σου μπορώ να σε βοηθήσω και ότι θες.
Μήπως να άνοιγα ένα θέμα με ζητώ εργασία;:hmm:

Τα παιδάκια μου πάνε σχολείο είναι 10 και 7 ( ο Άλκης που λέγαμε :P )Κάποια στιγμή όταν καταφέρω να βγάλω το κεφάλι μου από τα βαθιά που το έβαλα θα τα πούμε σίγουρα.:up:

εαν ειναι για το στησιμο του μαγαζιου θα στο κανω εγω δωρο εμπειρια απο πετσοπ εχω κ ξερω πως φτιαχνετε οποτε θες σ/κ ειμαι μεσα φιλακια φροσω

Mη το συζητας καθολου τωρα που θα χουμ,ε δικια μας πετσοπου κι αν φερνεισ και πραματακια καλα που μπορουμε να σου βρισκουμε κιολας μιας και ειμαστε ψαγμενες, θα σε υποστηριξουμε πληρως, να μη πω οτι μπορουμε να σου βρουμε και κτηνιατρο καλο και να γινουν δυο στην αθηνα μαζι με τον αιλουρο.. πεντελη δεν ειναι στην αλλη μερια της αθηνας απο τον πειραια????

ναι ειναι στα βορεια ο πειραιας στα νοτια χιχιχι

Μην κοροϊδεύετε τις Σαλονικιές...:redface: :P

Myrtos, αν δώσετε δυνατότητα για αγορές μέσω ίντερνετ, έχετε κάνει ήδη client base.:D

Αμαλίοα καλορίζικο και καλές δουλειές.
ΚΑι να θυμάσαι ότι οι σχέσεις των ανθρώπων όταν στηρίζονται σε σωστές βάσεις δεν έχουν πρόβλημα ακόμη και αν μεταλαχτούν. ;)
Περιμένουμε νεότερα από την προσπάθειά σου. Και ότι βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε!

Kαλορίζικο Αμαλία :up:

client base.:D[/quote]

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Ρούλα τι είναι αυτό;

πελατολογιο, βαση πελατων

Ευχαριστώ πολύ yasmin

Καλορίζικο!!!! Καλές δουλειές! :up: Εγω μάλλον κοντά ειμαι, αλλά δεν έχω καταλάβει που ακριβως ειναι το pet shop...

Καλορίζικο και καλές δουλειές !

Καλορίζικο το μαγαζί! Κάποια στιγμή, καλό θα ήταν να μας πεις πού ακριβώς είναι.

καλοριζικο καλες δουλειες!:up: και οτι θες να μας πεις!αν και εισαι μακρυα ερχομαι συχνα βριλησια στη νονα μου οποτε αν μας δωσεις διευθυνση θα περασω για προμηθειες!φοβερη επιχειρηση διαλλεξες και αν φερεις καινουρια πραγματα που δεν βρισκουμε στην ελλαδα θα πας πολυ καλα:)

Καλές δουλειές!!!!!!!!!
:up: :up: :up:

Σας υπέρ ευχαριστώ όλες και για τις ευχές αλλά και για την προσφορά βοήθειας. Έχει τρελό τρέξιμο η όλη φάση. Τώρα έχω κολλήσει στη σπιτονοικοκυρά που ζητάει ότι της λείπει .τι να πω.:(

καλορίζικο!! :up: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back