Ψώρα!!!

γκουτ τσοις!!! :P

"Αίλουρος" είναι κτηνιατρική κλινική.Το γατάκι μου έχει παιδευτεί πολύ μ΄'αυτή την ιστορία και θάλεγα ότι δεν είναι για πλακίτσα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Αίλουρος" είναι κτηνιατρική κλινική.Το γατάκι μου έχει παιδευτεί πολύ μ΄'αυτή την ιστορία και θάλεγα ότι δεν είναι για πλακίτσα...

το ξερω τι ειναι ο Αιλουρος και το σχολιο ηταν καλη επιλογη....
αν δεν το καταλαβες τι να πω..... μην γινεσαι επιθετικη χωρις λογο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εβαζα καθε 10 μερες για 4 φορες αμπουλα advocate στο σβερκο που κανει και για ωτοδηκτικη ψωρα και 1 ενεση.

γκουτ τσοις,σημαινει καλη επιλογη ,που ειδες την πλακα??

γκουτ τσοις,σημαινει καλη επιλογη ,που ειδες την πλακα??
Συγγνώμη αλλά δεν το διάβασα σωστά στα ελληνικά (good choice u mean
Ευχαριστώ πάντως

Η οτοδεκτικη ψωρα και γενικως οι ωτιτιδες ειναι πολυ δυσκολο να θεραπευτουν ειδικα στα γατια , μπορει να χρειαστει και ενας μηνας θεραπεια και καθε 10 ερες μπουλα stronghold και μεσα στο αυτι:hmm:

παρε μια γνωμη και απο τον Αιλουρο και ελπιζω στο καλυτερο.

Η οτοδεκτικη ψωρα και γενικως οι ωτιτιδες ειναι πολυ δυσκολο να θεραπευτουν ειδικα στα γατια , μπορει να χρειαστει και ενας μηνας θεραπεια και καθε 10 ερες μπουλα stronghold και μεσα στο αυτι:hmm:

Καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την προσοχή σας στο μήνυμά μου.Κάναμε 2 ενεσεις stronghold μέσα σε κάθε αυτάκι συν την άλλη που δεν θυμάμαι ακριβώς ποια είναι Iverned???? Εοίσης βάλαμε όσο άντεξε το γατάκι (2-3 μέρες γιατί μετά μόλις τις βλέπει εξαφανίζεται..) και σταγόνες aurican.
Το πρόβλημα όμως παραμένει...:(:(:( και εκείνο ΥΠΟΦΕΡΕΙ κι εμείς μαζί του...

Όπως σωστά είπες κι εσύ, καλό είναι να πας το γατάκι σου στον Αίλουρο, και μάλιστα θα σου συνιστούσα το γρηγορότερο.
Να μας λες νέα του!

Όπως σωστά είπες κι εσύ, καλό είναι να πας το γατάκι σου στον Αίλουρο, και μάλιστα θα σου συνιστούσα το γρηγορότερο.
Να μας λες νέα του!
Σ' ευχαριστώ!!!:)

παρε μια γνωμη και απο τον Αιλουρο και ελπιζω στο καλυτερο.
Ελπίζω να μην σας ζάλισα με το πρόβλημα του μικρού μου:(:(:(

Ελπίζω να μην σας ζάλισα με το πρόβλημα του μικρού μου:(:(:(

Φυσικά και ¨ΟΧΙ.!!!!

Προέχει η υγεία του "παιδιού σου"!! :):)

Και ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!:up:

ΥΓ. Μεγάλη γενικά βοήθεια είναι και τα άρθρα, αν θέλεις ρίχνεις και εκεί μια ματιά. ;)

Πήγαινέ τον στον Αίλουρο να μην ταλαιπωρηθεί κι άλλο.Άντε και μακάρι σύντομα να αρχίσει πάλι τις...τρίπλες ο ψηλολέλεκας!:)

Παιδιά εγώ στα αυτάκια τους βάζω ελαιόλαδο μια δυο σταγόνες γιατι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε που είναι επουλωτική και θεραπευτική και δεν τα ενοχλεί η μυρωδιά..

Πήγαινέ τον στον Αίλουρο να μην ταλαιπωρηθεί κι άλλο.Άντε και μακάρι σύντομα να αρχίσει πάλι τις...τρίπλες ο ψηλολέλεκας!:)
ΑΑΑΑΧΧΧΧ που είσαι σύ σήμερα?Τι κάνουν τα γατουλίνια σου?Είδες ταλαιπωρία το μικρούλι μου?Χθές βράδυ κλαίγαμε...παρέα...Εκείνος πόναγε κι εγώ τρελλαινόμουνα...

Παιδιά εγώ στα αυτάκια τους βάζω ελαιόλαδο μια δυο σταγόνες γιατι είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε που είναι επουλωτική και θεραπευτική και δεν τα ενοχλεί η μυρωδιά..

:hmm::hmm::hmm::hmm: Έχω μια εντύπωση οτι το ελαιόλαδο ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ !

Όταν ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε ΟΧΙ. Μονο παραφινέλαιο....:blink:

Καλό είναι να μην παίρνουμε πρωτοβουλίες....χωρίς έστω ενα τηλ στον γιατρό μας!

Πολλά πράγματα που είναι καλά για τον άνθρωπο ΔΕΝ ειναι καλά ΚΑΙ για τα ζωα.:/::/:

ΑΑΑΑΧΧΧΧ που είσαι σύ σήμερα?Τι κάνουν τα γατουλίνια σου?Είδες ταλαιπωρία το μικρούλι μου?Χθές βράδυ κλαίγαμε...παρέα...Εκείνος πόναγε κι εγώ τρελλαινόμουνα...
Εδώ είμαι,πήγα το πρωί ταχυδρομείο και τώρα γύρισα να ετοιμάσω ένα σπέσιαλ τεστ για το απογευματινό μάθημα.:up:
Ο Σείριος κοιμάται στο σβέρκο μου τη στιγμή που μιλάμε,ο "ασθενής" απολαμβάνει τον πρωινό ήλιο στο μπαλκόνι μέχρι να τον βάλω ξανά στην αποθήκη,και η Αμελί έχει σκάσει από τη ζήλια,όλη μέρα κλαίει και μας έχει σπάσει τα νεύρα!:mad:
Θα γίνει καλά σύντομα ο μικρός σου,επιμένω να τον δει ο Αίλουρος,έχει κάνει θαύματα από ότι έχω ακούσει.:)

:hmm::hmm::hmm::hmm: Έχω μια εντύπωση οτι το ελαιόλαδο ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ !

Όταν ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε ΟΧΙ. Μονο παραφινέλαιο....:blink:

Καλό είναι να μην παίρνουμε πρωτοβουλίες....χωρίς έστω ενα τηλ στον γιατρό μας!

Πολλά πράγματα που είναι καλά για τον άνθρωπο ΔΕΝ ειναι καλά ΚΑΙ για τα ζωα.:/::/:
Γιατρός μου το έχει συστήσει...

ΟΚ Τότε! :)

Εδώ είμαι,πήγα το πρωί ταχυδρομείο και τώρα γύρισα να ετοιμάσω ένα σπέσιαλ τεστ για το απογευματινό μάθημα.:up:
Ο Σείριος κοιμάται στο σβέρκο μου τη στιγμή που μιλάμε,ο "ασθενής" απολαμβάνει τον πρωινό ήλιο στο μπαλκόνι μέχρι να τον βάλω ξανά στην αποθήκη,και η Αμελί έχει σκάσει από τη ζήλια,όλη μέρα κλαίει και μας έχει σπάσει τα νεύρα!:mad:
Θα γίνει καλά σύντομα ο μικρός σου,επιμένω να τον δει ο Αίλουρος,έχει κάνει θαύματα από ότι έχω ακούσει.:)
Να μου φιλήσεις Τον Μεγαλειότατο!!!Νάσαι καλά ...Νοιώθω χάλια σήμερα κι έχω και δουλειά στο γραφείο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back