ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικά πήγα να το μαζέψω, αλλά ανησυχώ γιατί κάποια κομμάτια είχαν κάτι σαν πράσινο υγρό πάνω τους (σαν το υγρό για τα πιάτα). Ευτυχώς δεν νομίζω να πρόλαβαν να φάνε αρκετό, γιατί ήταν ΠΟΛΥ αυτό που μάζεψα, αλλά ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ; Είναι φόλα λέτε;
Είναι δυνατόν κάποιος 'φιλόζωος' να ταϊζει ωμό κρέας τα γατιά; Δεν είναι πολύ περίεργο; Για να μην ασχοληθώ με το αντιαισθητικό της υπόθεσης ακριβώς μπροστά στο σπίτι μου.
Τί κάνω; Τί να προσέξω; Αν ήταν φόλα, πόσο γρήγορα μπορεί να δράσει; Από πόση ώρα και μετά μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Και αν δεν είναι φόλα, πώς μπορώ να πω στο μαλάκα που το κάνει να μαγειρεύει το κρέας πρώτα -και αν θέλει να τα ταϊζει μπροστά από το σπίτι μου, να μαζεύει μετά ό,τι μένει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
κρέμα ένα χαρτί ευδιάκριτο που να λέει ότι το εγκλημα αυτό τιμωρήται από το ελληνικό κράτος και παρακολούθα.. ρώτα και στη γειτονιά μην είδαν κανέναν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα θα παραμονεύσω... και εύχομαι να μην τον/την πιάσω, γιατί δεν ξέρω κι εγώ τί θα κάνω... Οι γάτες είναι ΟΚ. Μάλλον το πρόλαβα (εντελώς στην τύχη... ουφ). Όσο σκέφτομαι ότι αν είχα βγει ένα λεπτό νωρίτερα θα τον είχα πιάσει...........
Άρχισαν πάλι τα όργανα μου φαίνεται.......... wish me luck

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ευτυχώς, αυτή τη φορά στάθηκαν τυχερά τα γατούνια, την επόμενη όμως, μπορεί και όχι, πρέπει να τον /την ανακαλύψετε
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Uruviel
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά σίγουρα είναι το πρώτο πράγμα που αισθάνομαι όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο.Πρέπει να το σκεφτώ... Τί μπορώ να του πώ για να καταλάβει πόσο άσχημο είναι αυτό που κάνει; Μπορεί άραγε το μυαλό του να το καταλάβει;
ΒΥ ΤΗΕ WAY: Όσοι/όσες ταϊζουν ή φροντίζουν γατιά ή αφήνουν τις γάτες τους και έξω στην περιοχή Γλυφάδας, ας έχουν το νου τους, ποιός ξέρει αυτοί οι άρρωστοι μπορεί να κόβουν βόλτες και να ρίχνουν φόλες όπου βρουν...
sandre
Νεοφερμένο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω να είναι καλά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχαν ρίξει παραπάνω από αυτό που μάζεψα... ήταν μεγάλη ποσότητα.Και να φανταστείς η γειτονιά μας είναι γεμάτη φιλόζωους... Δεν είμαι η μόνη που τα ταϊζει, πολλοί γείτονες τα αγαπάνε. Τώρα να σηκώθηκε κάποιος από άλλη γειτονιά να ήρθε να τα φαρμακώσει, το θεωρώ παρανοϊκό! Αλλά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις, ένας να είναι μαλάκας στη γειτονιά, μπορεί να κάνει ΠΟΛΥ μεγάλο κακό... Τα έχω ξαναπεράσει και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τα ξαναζήσω...
sandre
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
θα ψάξω να την βρώ, να εκτυπώσεις να γεμίσεις την περιοχή....μήπως και την δεί και καταλάβει ότι τον/την πείρατε χαμπάρι...
Δές εδώ https://www.mypetz.gr/threads/Φόλα-Αντιμετωπίστε-έγκαιρα-την-κατάσταση.220197/
και ΦΥΛΛΑΔΙΟ
και
https://www.mypetz.gr/threads/Φυλλάδιο-για-φόλες.222240/
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool