evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ας ξεκινήσουμε απο το τελευταίο..πολλά γατάκια το κάνουν αυτό με την άμμο.Το να το μαλώνεις δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα..η λύση είναι να πάρεις μια κλειστή αμμολεκάνη.Είναι απείρως καλύτερες και για αυτό που κάνει..αλλά και για τις οσμές και γενικότερα στην όψηΑυτό με το ωράριο..είναι γεγονός ότι στους περισσότερους απο εμάς συμβαίνει.Καταρχήν είναι μικρούλι ακόμα και είναι πολύ λογικό να είναι έτσι ζωηρούλι.Και εμένα ακριβώς το ίδιο κάνουν,και φαντάσου ότι είναι και δύο.Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς δοκίμασε να κλείνεις την πόρτα καποια στιγμή.Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να αρχίσει να κλαίει έξω απο την πόρτα.Αλλά αν το ξεκινήσεις απο τώρα που είναι μικρό..υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το συνηθίσει.Για να ακούγεται στην πολυκατοικία το θεωρώ λιγάκι απίθανο...

Πάντως συνήθως οι γάτες προσαρμόζουν το ωράριο τους με αυτό του "ιδιοκτήτη" τους..αλλά όπως σου είπα είναι πολύ μικρό ακόμα...με τον καιρό πιστεύω ότι θα γίνει και αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
Κάνε λίγη υπομονή!Απλά μέχρι να μεγαλώσουν λιγάκι πρώτη τους προτεραιότητα είναι τα παιχνίδια...Αυτό άλλωστε τα κάνει και τόσο χαριτωμένα!
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
! εχω αγανακτησει! Απο την δευτερα ξεκιναει και το πανεπιστημιο και εχω κατι μαυρους κυκλους... σαν ζομπι ειμαι! Αν και μετα απο μιε εβδομαδα και κατι που τον εχω τον μικρο κατι γινεται! δηλαδη εκει που τις 4 -5 πρωτες μερες κοιμομουν 3 ωρες τωρα κλεινουμε 5 -6 ωρες υπνου!!! οοποτεεε υπομονη!!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλό είναι, τα γατάκια, όπως και τα παιδάκια να μάθουν να κοιμούνται στο κρεβατάκι τους, που πρέπει να είναι κάπου ζεστά, προφυλαγμένο και με μαλακές κουβερτούλες, και ο ύπνος στο κρεβάτι των γονιών να είναι η εξαίρεση. Όπως και να το κάνουμε, γατάκι είναι, κάποια στιγμή μέσα στο βράδυ θα του έρθει η όρεξη να παίξει...μεγαλώνοντας ηρεμούν και ο ύπνος μαζί τους γίνεται ευκολότερος. Οι δικές μου, έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στο ωράριό μου. Όταν τους επιτρέπω να κοιμόμαστε μαζί, δεν κουνάνε από τη θέση τους όλη νύχτα. Η μικρή, ως μικρή (6 μηνών) κάααααμια φορά σηκώνεται να κάνει καμιά βόλτα στο δωμάτιο και επιστρέφει να συνεχίσει τον ύπνο της. Συνήθως κοιμούνται εκτός υπνοδωματίου, απλά 7.30 με 8 το πρωί, που σηκώνομαι, τις βρίσκω να την έχουν στήσει έξω από την πόρτα και να περιμένουν συσσίτιο, αν δε αργήσω λίγο, η μεγάλη βάζει και καμιά φωνήΚαι εμείς μία από τα ίδια με τη Τσουτσούκα μας (3,5 μηνων). Εχθες έκλαιγε έξω από το δωματιό μας. Με επιασε η καρδια μου.Την βαλαμε μεσα ανεβηκε στο κρεβατι και μας δαγκωνε.Τη βγαζαμε εξω και δωστου παλι κλαμα και ξυσιμο στην πορτα παρολο που καναμε ησυχια για να μη μας ακουει. Στο τελος μετα απο πολλες προσπαθειες μηπως και το καταλαβει και κοιμηθει στο κρεβατακι της και αφου δεν τα καταφεραμε την εβγαλα αγκαλια και σχεδον τη νανουρισα με χαδια και γλυκομιλητο -ουτε μωρο παιδι- και υστερα κοιμηθηκαμε και εμεις!!! Να την αφηνουμε να κοιμαται μαζί μας? Τι να κανουμε? Φοβομαστε μηπως ξυπνησει το βραδυ και αρχισουν τα γραντζουνισματα ή ανεβει στο κρεβατι και τη χτυπησουμε γυρνωντας πλευρο!!!

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
και γουργουριζει σαν κομπρεσερ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
που μενουν τα γατακια σας εξω απο την πορτα!!!εγω αυτο το ειχα οσο δεν εφτανε την πορτα οταν πηδουσε!!!Τωρα πηδαει και την ανοιγει!!Οποτε ειτε την κλεισω ειτε την αφησω ανοιχτη το ιδιο πραγμα ειναι..μεσα θα μπει!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα! απίστευτη! Κ εγώ πάντως αν κλείσω την πόρτα κλαίει συνεχώς μέχρι να του ανοίξω...Αν κάνω ότι δεν ακούω δεν σταματάει με τίποτα... Έχει κάτι σπρέυ με κατνιπ στο πετσοπ μήπως να δοκιμάζατε να ψεκάσετε το κρεβατάκι με κάτι τέτοιο αν και μου είπαν ότι το κατνιπ δεν πιάνει στα μικρά γατάκια. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ καινούρια είμαι και δεν το έχω δοκιμάσει αν πιάνει σαν τακτική 
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά για τα ζωηρά και ανήσυχα γατουλάκια.
speri
Διάσημο μέλος
toni1
Νεοφερμένο μέλος
Για τα ωράρια, και μετά από τέσσερα χρόνια και χιλιάδες προσπάθειες, μπορώ να πώ ότι μάλλον προσαρμοστήκαμε εμείς στα δικά της. Δεν είναι και τόσο άσχημα να ξυπνάς στις 5 (ακριβώς, ούτε ρολόι να ήταν). Δεν ξέρω πως το καταλαβαίνει, αλλά την Κυριακή σηκώνεται στις 7!!
Για την άμμο τώρα, αν θες δοκίμασε την κρυσταλική, και θα λερώνει πολύ λιγότερο.
Τέλος, το πιο άχρηστο πράγμα που αγοράσαμε ήταν το κρεβατάκι της. Δεν κοιμήθηκε εκεί ούτε λεπτό. Από την πρώτη ώρα προτίμησε το κρεβάτι μας.
speri
Διάσημο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool