ΑΦΡΟΔΙΤΗ Δ.
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΑΦΡΟΔΙΤΗ Δ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
29-06-06
13:19
Το πρόβλημα μου που απαιτεί μια επείγουσα λύση γιατί η γάτα μου είχε μάθει να τρώει στις εξι η ώρα το πρωί μια και τότε ξύπναγα για τη δουλειά. Το πρόγραμα άλλαξε και αυτή από τις πεντέμιση αρχίζει και κλαίει για φαγητό. δεν είναι δυνατόν φυσικά να ξυπνάω καθε μέρα από τις πεντέμιση πρέπει με κάποιο τρόπο να εκπαιδευτεί.Η λύση δεν είναι οι ταίστρες οι μεγάλες γιατί είναι που είναι χοντρή αν έχει και μόνιμα φαγητό στο πιάτο της τοτε δεν θα χοράει να περάσει από την πόρτα. Καμιά ιδέα κανείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα.
29-06-06
20:28
Δώσε της το τελευταίο γεύμα ποιό αργα, ενώ για το πρωινό αύξησε το χρόνο σταδιακά. Δηλαδή από τις πεντέμιση δώσετο παρατέταρτο για κάποιες μέρες, μετά στις έξι για λίγες μέρες, έξι και τέταρτο μετά, μέχρι την ώρα που εσύ θέλεις. Θέλει λίγη υπομονή και πειθαρχία από μέρους σου αλλά σύντομα θα δεις αποτέλεσμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiannis2002s
Νεοφερμένο μέλος
Ο Yiannis Stab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
30-06-06
09:14
Σωστο να δοθει με μια μικρη καθυστερηση σιγα σιγα ωσπου να φτασει σε μια πιο φυσιολογικη ωρα.....Ειδικα αν φαει και αργα το βραδυ δεν νομιζω να πειναει και πολυ το ξημερωμα.....

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Δ.
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΑΦΡΟΔΙΤΗ Δ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
04-07-06
09:38
παιδιά το έχω σκεφτεί αυτό και το έκανα. Ακόμακαι στις 3 το βράδυ να φάει στις εξι το πρωί ειναι duracel. Εχει εσωτερικό ρολόι. Το κακό ειναι ότι είναι λαίμαργη. Αν της είχα φαγητό όλη μέρα στο πιάτο της θα έτρωγε συνέχεια. Πιστεύω ότι θα έσκαγε από το φαγητο. Παρόλο που εδώ και 10 μέρες την ταίζω στις 7:30 το πρωί από τις 6:00 κλαίει. Δεν έχω δει καμία βελτίωση.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα.
04-07-06
12:22
Η αλήθεια είναι ότι οποιαδήποτε αλλαγή κι αν θέλει κανείς να εφαρμόσει σε γάτες παίρνει χρόνο. Οι γάτες ξεσυνηθίζουν δύσκολα, αλλά τελικά μπορούν ν’ αλλάξουν συνήθειες σταδιακά κ στον δικό τους χρόνο. Οπότε μην απελπίζεσαι, οι 10 μέρες δεν είναι πολλές κατά τη γνώμη μου. Αρκεί να μην υποκύπτεις κ την ταΐζεις όταν ξυπνάει κ σου ζητάει. Μπορεί να πάρει κ μήνα… Συνεπώς, υπομονή κ να την αγνοείς το πρωί όταν προσπαθεί να σε σηκώσει. Θα μπορούσες π.χ. να κλείνεις την πόρτα του δωματίου σου.
Lady
Δραστήριο μέλος
Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
04-07-06
14:22
Βασικά το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τον Μπόμπο μου..Στις 7.30 το πρωί άρχισε να κάνει μιου μιου και να πηδάει στο κρεββάτι μου..Στην αρχή δεν τον άκουγα γιατί φοράω ωτασπίδες όταν κοιμάμαι..Αυτό που έκανα είναι να του βάζω από το βράδυ μπόλικο φαι ώστε να μη με ξυπνάει το πρωι..Εμένα όμως ο γατούλης μου το βράδυ κοιμάται και δεν ακούει όταν του βάζω τροφή.Μπορείς να δοκιμάσεις να γεμίσεις το μπολάκι του όταν πας για ύπνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum