konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
28-11-13
10:50
Η μυθολογία αναφέρει ότι ο Ωρίωνας ήταν ο πιο διάσημος κυνηγός. Ο δικός μας Ωρίωνας όμως, δεν θα μάθουμε ποτέ τι κυνηγούσε και τον οδήγησε να κρυφτεί κάτω από τις παλέτες ενός καταστήματος. Εμφανίστηκε μπροστά μας, βρώμικος και πεινασμένος. Οδηγήθηκε κατευθείαν στο κτηνιατρείο όπου αποπαρασιτώθηκε και εμβολιάστηκε. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, 3 μηνών, μια τρυφερή χνουδόμπαλα, που χουρχουρίζει συνέχεια και θα μαγέψει τον μελλοντικό γατογονιό του.
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με βασική προυπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442 (απογευματινές ώρες) ή floisvoscats@gmail.com
Αριθμός τσιπ 968000010059068
Θα δοθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με βασική προυπόθεση να στειρωθεί όταν φτάσει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442 (απογευματινές ώρες) ή floisvoscats@gmail.com
Αριθμός τσιπ 968000010059068
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
29-11-13
13:47
Απάντηση: Ωρίωνας, ένας γατο-κυνηγός !
Είναι πανέμορφος ο μικρός, είμαι σίγουρος ότι θα βρει πολύ σύντομα σπίτι!
Είναι πανέμορφος ο μικρός, είμαι σίγουρος ότι θα βρει πολύ σύντομα σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
29-11-13
16:45
Μα τι όμορφος που είναι....εύχομαι να βρει γρήγορα το δικό του σπιτάκι!!!

Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
29-11-13
17:01
Κουκλάκι όμορφο με στρουμπουλά ποδαράκια
. Ποιός θα είναι ο τυχερός που θα το πάρει;
. Ποιός θα είναι ο τυχερός που θα το πάρει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
29-11-13
19:38
Κουκλος!!! Φτου σου ψυχη μου, γρηγορα σε ενα σπιτακι ^^
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
10-12-13
13:39
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γλυκός μας υιοθετήθηκε!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum