Ωραία πέρασα...

πώς τα πάνε γάτούλες σκυλάκος; :) άρχισαν να του ζυμώνουν τη μουσουδίτσα ή όχι ακόμη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα...η συγκατοικηση ειναι αρμονικη...οι δεσποινδες μου τον εχουν δεχτει τελεια...τοσο τελεια ετσι ωστε να τρωνε παρειτσα -σε διαφορετικα- πιατακια,και να εχουν μεταφερει ολα τα παιχνιδια τους στον χωρο του...μερικες φορες νοιωθω οτι τον κουραζουν αφου ο κακομοιρης ζει και αναπνεει για την απογευματινη του βολτα...photos δεν εχω ακομη νεες αφου οσοι εχουν μικρα ανηψακια θα γνωριζουν καλυτερα οτι η φραση "θειε..δωσε μου την φωτογραφικη να τραβηξω το "κυλακι" και τις γατουλες" ειναι μεν δελεαστικη αλλα ακρως επικινδυνη...το διαπιστωσα μολις αντικρυσα την φωτογραφικη μου..και θα το διαπιστωσω και καλυτερα μολις λαβω το "κουστουμακι" της επισκευης...
Σε γενικες γραμμες δεν νοιωθω οτι συγκατοικω με ενα ζωο..ισως με κατι ανωτερο...γιατι καποιες φορες πετυχαινω τον εαυτο μου να ειναι ποιο αμελης απ τον τετραποδο κυριο...οποτε να τον χαρακτηρισω με ανθρωπο δεν μπορω..θα ηταν κριμα για τον χαρακτηρα του...
Ονομα δεν εχει βρεθει ακομη λογω φορτου εργασιας...σκεφτομαι παντως κατι ελληνικο και παντα με το προσωνυμιο "κυρ"...εις ενδειξη σεβασμου της ηλικιας και της ηρεμιας που προσφερει και αποζητα ο τετραποδος κυριος...
Φιλικα....Σπυρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται οτι καλοκαιρινες διακοπες θα παμε μαζι...γεροι να ειμαστε...

εννοειται οτι καλοκαιρινες διακοπες θα παμε μαζι...γεροι να ειμαστε...

Σήμερα μόλις διάβασα την ιστορία σας και μπορώ να ότι ώς ευσυγκίνητη ξανθιά έκλαψα με την ιστορία σας......

Εγώ είχα ένα κόλευ στην αυλή μου και κάποια έξυπνα παιδιά έριξαν κροτίδες μέσα και το τρόμαξαν και πήδηξε από την μάντρα και έφυγε το έψαχνα καθε μέρα επί δύο εβδομάδες μέχρι που την βρήκε ένας φίλος οδηγός ταξί σέ ένα μαγαζί απο έξω στο σπίτι ενός κυρίου που είχε και αυτός 2 κορίτσια σαν εμάς και το έπαιζαν και το τάιζαν....Το καημένο το ζώο τα έχασε και δεν ήξερε που να πάει ......

Οι άνθρωποι που την φρόντισαν ήταν πολύ καλοί μαζί της αλλά όλο αυτό τον διάστημα που εγώ την έψαχνα αυτή ήταν θλιμένη .....

Όταν πήγα να την πάρω έτρεξε σαν τρελή και έπεσε πάνω μου και με έγλυφε τουλάχιστον για 1 ώρα ......!!!!!! Εγώ την έχασα χωρίς να το θέλω αυτοί πως το άφησαν το καημένο το ζώο έτσι μόνο του ?????

Η σκυλίτσα μου αυτή πέθανε 15 χρονών στα χέρια μου..... δεν την ξαναχάσαμε ποτέ από τότε!!!!

Συγνώμη αν σε κούρασα μέσα από το θέμα σου αλλά όλη αυτή η ιστορία με τον Κύριο (νομίζω ότι του ταιριάζει και σαν όνομα όπως είναι) μου θύμισε την αγωνία που είχα τότε για το ζώο μου και ότι κάθε μέρα έπαιρνα το μηχανάκι και την έψαχνα παντού μήπως και την δώ!!!!

Μπράβο σου που το έκανες αυτό στον σκυλάκι και του δίνεις την αγάπή και την στοργή που χρειάζεται σε αυτήν την ηλικία που δεν είναι και στα πρώτα του νειάτα......
Μπράβο και πάλι μπράβο...

Σόρυ για το σεντόνι αλλά να θυμήθηκα και εγώ τα δικά μου:lol::lol::lol::lol:

Έστω και καθυστερημένα, σου εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι με τον κύριο για πολλά χρόνια.:)

Το μόνο που έχω να πω ειναι οτι έχω συγκινηθει και ξαφνιαστει πολυ ευχάριστα απο εσένα σπυρο. Τι να πω...δεν έχω λόγια.

Περιμενουμε νεες φωτο αγκαλια ο κυριος με τα γατουδια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back