mary-babis
Δραστήριο μέλος
Καθόμουνα μεσα στο σπιτι μου και ο Τιγρης ηταν στο μπαλκονι,μενω στον πρωτο οροφο και το μπαλκονι ειναι σχετικα χαμηλα..Κατω ειναι η πυλωτη οποτε μαζευονται το απογευμα πολλα κακομαθημενα να παιξουν.Ξαφνικα ακουω εναν ηχο απο τα καγκελα και βλεπω τον γατο να κανει αποτομες κινησεις προς τα πισω.Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω 5-6 μαζεμενα "παιδακια" να προσπαθουν να τον χτυπησουν με την μπαλα τους.Αυτο εβλεπε την μπαλα να πεφτει προς τα κατω και εβγαζε το κεφαλακι του εξω να δει τι γινεται.Και τοτε πετουσαν την επομενη μπαλα για να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τον πετυχουν...Αρπαζω τον γατο στην αγκαλια μου-η καρδουλα του χτυπουσε σαν τρελη- και φυσικα αρχιζω τα καντηλια...και φωναζα οχι αστεια...με την μια εφυγαν και απο τοτε ουτε που το κοιτανε το γατι στο μπαλκονι...Απλα ειχα νευριασει τοσο πολυ που ηθελα να ερθει και η μανα κανενος απο αυτα να μου ζητησει τα ρευστα που μαλωσα το παιδακι της...Τελικα δεν ηρθε κανεις..
Ισως καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι...παιζει να με εδιωχναν απο την πολυκατοικια!!!Ακουσαν βρισιες που δεν ειχαν ξανακουσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ως καθηγήτρια σε συγχαίρω για τα μπινελίκια που τους έριξες
ήταν κι αυτό ένα καλό μάθημα γι αυτά, μην ανησυχείς!
ΥΓ κι εγώ έχω μπινελικώσει (σαν καραγωγέας) κάτι παιδάκια απο το μπαλκόνι μου στον τρίτο, τόσο που νομίζω πως...έβρεξαν το βρακάκι τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
χαχχαχαχαχ ευχαριστω!!!Γενικοτερα δεν ειμαι ιδιαιτερα οξυθυμη ουτε αγρια!!!!Αλλα προκειται για τον ΤΙΓΡΗ ΜΟΥ!!!!!Αμα τον χτυπουσαν εστω και λιγο κ πονουσε καλυτερα να εβρισκαν μερος να κρυφτουν τα %$#@%$#^%#&$@^%#&%^...............
SamySkg
Νεοφερμένο μέλος
Έχω δυο παιδιά 15 και 10 ετών πλέον που έχουν μάθει να σέβονται αυτά που ο διπλανός τους θεωρεί οικογένεια του. Μην στεναχωριέσαι. Μπορεί ο τρόπος να ήταν παράδοξος και έντονος αλλά είμαι σίγουρη πως θα προβληματιστούν και αυτά ως παιδιά και ελπίζω και οι γονείς τους ως γονείς για τον τρόπο που φέρθηκαν.

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ως καθηγήτρια σε συγχαίρω για τα μπινελίκια που τους έριξες
ήταν κι αυτό ένα καλό μάθημα γι αυτά, μην ανησυχείς!
ΥΓ κι εγώ έχω μπινελικώσει (σαν καραγωγέας) κάτι παιδάκια απο το μπαλκόνι μου στον τρίτο, τόσο που νομίζω πως...έβρεξαν το βρακάκι τους![]()

Δεν ξερω τι συμβαινει με τα πιτσιρικια και οχι μονο αλλα η παιδεια μας υστερει σημαντικα οσο αφορα τη ζωοφιλια.
Η καζουμομαμα ειδε πριν μια εβδομαδα απο το μπαλκονι της (ειναι πρωτο οροφο) ενα μαλ*κισμενο 17χρονο κοριτσι να προσπαθει να δελεασει μια γατα και οταν αυτη πλησιασε αρχισει να τη σφαλιαριζει και να τη κλωτσαει (το αγορι της, αλλος στοκος απο εκει ηταν διπλα της). Οταν η κοπελα μου της ζητησε το λογο αυτη "ειναι μια βρωμογατα, τη προηγουμενη φορα με ειχε γρατσουνισει"
κριμα κριμα κριμα κριμα κριμα που χανω ολες τις καλες φασεις. Θα σφαλιαριζα και εγω τη τυπισα και θα της ελεγα πως ηταν σκυλα

staman2
Περιβόητο μέλος
Κρίμα και πάλι κρίμα για το κωλ%#$%ριτσο! Πραγματι σε τέτοιες περιπτώσεις θέλουν επι τόπου σφαλιάρες ολοι αυτοί
Δεν ξερω τι συμβαινει με τα πιτσιρικια και οχι μονο αλλα η παιδεια μας υστερει σημαντικα οσο αφορα τη ζωοφιλια.
Η καζουμομαμα ειδε πριν μια εβδομαδα απο το μπαλκονι της (ειναι πρωτο οροφο) ενα μαλ*κισμενο 17χρονο κοριτσι να προσπαθει να δελεασει μια γατα και οταν αυτη πλησιασε αρχισει να τη σφαλιαριζει και να τη κλωτσαει (το αγορι της, αλλος στοκος απο εκει ηταν διπλα της). Οταν η κοπελα μου της ζητησε το λογο αυτη "ειναι μια βρωμογατα, τη προηγουμενη φορα με ειχε γρατσουνισει"
κριμα κριμα κριμα κριμα κριμα που χανω ολες τις καλες φασεις. Θα σφαλιαριζα και εγω τη τυπισα και θα της ελεγα πως ηταν σκυλα![]()
Τι καλά που τα έβρισες τα βρωμόπαιδα. Δυστυχώς αυτό ειναι το επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας μας... ΟΙ γονεις ευθύνονται για όλες αυτές τι αισχρές συμπεριφορές. Μόνον που δεν γνωρίζουν πως τα σκατόπαιδα που μικρά κακοποιούν τα ζωάκια γίνονται αργότερα ανώμαλοι και επικίνδυνοι ενήλικεςΜπορει να μην το θεωρησετε και τοσο σημαντικο αλλα εμενα με επιασαν τρελα νευρα με τα κ@λοπαιδα...Τι τους μαθαινουν σπιτι τους οτι αν πονεσεις ενα ζωακι ειναι αστειο;;;;
Καθόμουνα μεσα στο σπιτι μου και ο Τιγρης ηταν στο μπαλκονι,μενω στον πρωτο οροφο και το μπαλκονι ειναι σχετικα χαμηλα..Κατω ειναι η πυλωτη οποτε μαζευονται το απογευμα πολλα κακομαθημενα να παιξουν.Ξαφνικα ακουω εναν ηχο απο τα καγκελα και βλεπω τον γατο να κανει αποτομες κινησεις προς τα πισω.Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω 5-6 μαζεμενα "παιδακια" να προσπαθουν να τον χτυπησουν με την μπαλα τους.Αυτο εβλεπε την μπαλα να πεφτει προς τα κατω και εβγαζε το κεφαλακι του εξω να δει τι γινεται.Και τοτε πετουσαν την επομενη μπαλα για να εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τον πετυχουν...Αρπαζω τον γατο στην αγκαλια μου-η καρδουλα του χτυπουσε σαν τρελη- και φυσικα αρχιζω τα καντηλια...και φωναζα οχι αστεια...με την μια εφυγαν και απο τοτε ουτε που το κοιτανε το γατι στο μπαλκονι...Απλα ειχα νευριασει τοσο πολυ που ηθελα να ερθει και η μανα κανενος απο αυτα να μου ζητησει τα ρευστα που μαλωσα το παιδακι της...Τελικα δεν ηρθε κανεις..Ισως καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι...παιζει να με εδιωχναν απο την πολυκατοικια!!!Ακουσαν βρισιες που δεν ειχαν ξανακουσει...
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κρίμα και πάλι κρίμα για το κωλ%#$%ριτσο! Πραγματι σε τέτοιες περιπτώσεις θέλουν επι τόπου σφαλιάρες ολοι αυτοί
Τι καλά που τα έβρισες τα βρωμόπαιδα. Δυστυχώς αυτό ειναι το επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας μας... ΟΙ γονεις ευθύνονται για όλες αυτές τι αισχρές συμπεριφορές. Μόνον που δεν γνωρίζουν πως τα σκατόπαιδα που μικρά κακοποιούν τα ζωάκια γίνονται αργότερα ανώμαλοι και επικίνδυνοι ενήλικες![]()
δυστυχώς έτσι είναι..εγώ το βλέπω απο το σχολείο..τι για δικαιώματα των ζώων τους λες..τι για το κυνήγι,που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου( η συντριπτική πλειοψηφεία των ανδρών στη ζάκυνθο είναι κυνηγοί)..δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ...εμ..όταν βλέπουν τον μπαμπά να κυνηγάει και να το έχει για καμάρι..θα ακούσει εμένα;;το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα..

speri
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
μετράνε συνολικά 3 ψυχούλες που σώθηκαν στη γειτονιά σας
μπράβο και πάλι
mary-babis
Δραστήριο μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα είμαι νέα γατομαμά και νέα στην παρέα. Την Τσουτσούκα μου (τριων μηνών ) την είχαν παρατήσει -κλασσικό φαινόμενο στην περιοχή μου- και με το που άνοιξα την πόρτα ακούγοντας το κλάμα της μπήκε μέσα και από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστες!! Πριν από λίγες μέρες αφήσανε κοντά στο σπίτι μας και ένα κουτί με δύο μωρούλια , ούτε τα μάτια τους δεν είχαν ανοίξει , τα οποία το ίδιο απόγευμα τα βλέπω στην αυλή του γείτονα ο οποίος μου λέει έντρομος ότι δύο κ........παιδα τα είχαν πάρει και τα άφηναν να περνάνε το δρόμο κάθε φορά που πέρναγε αυτοκίνητο!!!!!!!!! Τρελάθηκα!!!! Τα έβρισε και υιοθέτησε τα γατούνια τα οποία σήμερα , ευτυχώς , είναι μια χαρά!!!!!!

Καλως ηρθες!!!Μπραβο σας!!!Χιλια μπραβο!!!!Τα καημενα τα γατακια τι φταινε;;;;Ευτυχως που υπαρχουν και ευαισθητοι ανθρωποι..
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Καλα αν το εκαναν αυτο και ημουν και εγω κατω...θα τα κυνηγουσα τα ηλιθια...Και σε αδεσποτο αν το εκαναν εννοειται!!!Παντως σου ευχομαι ο Θεος και ο κυριος ΑΣΕΠ να ακουσουν το θελημα σου μηπως γινει και κανενα σωστο μαθημα...Καλα τα μαθηματικα και η γλωσσα αλλα δεν βλαπτει να μαθαινουμε και λιγους τροπους ενω παμε σχολειο...Απλα μην περιμενεις και πολυ να βγαλεις ακρη..Οπως ειπε και η Εφη πιο πανω αν ο πατερας λεει με καμαρι για το κυνηγι που κανει και το παιδι ετσι θα μεγαλωσει..δυστυχως...εμενα παντως δεν θυμαμαι να ελεγε τιποτα η δασκαλα για τα ζωακια...Απο την μαμα μου και τον μπαμπα μου εμαθα να τα αγαπω και να τα προσεχω.Χαστούκι επιτόπιο και πολύ καλά τους έκανες. Εγώ μια φορά ενώ δούλευα σ'ένα μαγαζί ήρθαν κάτι παιδάκια δημοτικού απ'έξω και άρχισαν να μαδάνε μια πορτοκαλιά του δήμου και να πετάνε κάτω τα πορτοκάλια και να τα πατάνε με λύσσα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό μέχρι τρία τετράγωνα κάτω μ'ακούσανε ! Πού να το'βλεπα και με ζώο αυτό..Είναι δυνατόν να φωνάζεις ζωάκι απ' την οικοδομή να το χτυπήσεις? Για αδέσποτο δεν θα το συζητήσω καν!Πέρασα την δυσκολότερη εφηβεία από πολλές απόψεις αλλά μερικά πράγματα θεωρούνται αυτονόητα και δεν διαννοείται κανείς να τα κάνει! Ε ρε δεν θα μπω σε τάξη Θεού θέλοντος και ΑΣΕΠ επιτρέποντος....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Παιδιά βλέπω τα παιδιά των ξένων εδώ. Εντάξει υπάρχουν και κ...παιδα. Η πλειοψηφία όμως των γονιών του δείχνει πως να χαϊδεύουν τα γατάκια του ξενοδοχείου και δεν κάνουν σαν υποκοντριασμένοι υστερικοίΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
είμαστε τελικά πολλές καθηγήτριες στο mycat και γενικά στο φιλοζωισμό
κι έτσι ελπίζω πως λέγε λέγε θα διαμορφώσουμε νέα νοοτροπία σιγά σιγά στα παιδιά

mary-babis
Δραστήριο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουράγιο σε σας που παλεύετε κάθε μέρα στις τάξεις γνωρίζω απ' τους γονείς μου 
speri
Διάσημο μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
με το καλο... θα μαθω στα παιδααακια να σεβονται τα ζωα και την φυση γιατι στο κατω κατω αν δεν σεβονται αυτα, τα δυο τοτε δεν σεβονται ουτε τους εαυτους τους ουτε τους ανθρωπους!!!Ελπιζω να καταφερουμε πολλα πραγματα που δεν κανουν οι γονεις στο σπιτι με τα παιδια τους!!! Για αυτον τον λογο ηθελα να ασχοληθω με την επαιδευση!!!

(και η μανα μου μου ελεγε εισαι τρελη! εσυ θα τα μαθαινεις τα σωστα και μετα θα πηγαινουν στο δημοτικο και ορισμενοι δασκαλοι δεν νοιαζονται για τιποτα αλλο εκτος απο το να τελειωσουν τη γλωσσα και τα μαθηματικα αρα μια τρυπα στο νερο! και της λεω εγω οτι εστω και ενα απο τα παιδια να καταφερω θα ειμαι ευχαριστημενη γιατι και αυτο με την σειρα του το ιδιο θα κανει!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool