Ωραία παιδεία.....

...τσαντίζομαι μόνο που ακούω τέτοια θέματα!!!!:mad::mad::mad: τί να πεις.... είμαστε πολύ βάρβαρος, και με έλλειψη ουσιαστικής παιδείας,λαός... και για όσα έχουμε πάθει,καλά να πάθουμε...αλλά θα μου πείτε,γιατί πρέπει πάντα μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά;;; οκ,την οικονομική κρίση την έχουμε εμπεδώσει, αλλά την γενικότερη κρίση αξιών την προσπερνάμε... βέβαια ! μόνο ό,τι αγγίζει το πορτοφόλι μας μας πονάει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπως το ειπες εμεις τα δημιουργουμε τα προβληματα και στο τελος μας ενοχλουν κιολας. Ειμαστε απο τις λιγες αναπτυγμενες(?) χωρες που τα αδεσποτα πανε και ερχονται ,στο σχολειο δεν γινεται και καμια ιδιατερη αναφορα απο οτι εχω καταλαβει οποτε οτι κανουν οι γονεις...Δεν ηθελα να θιξω το θεμα της οικογενειας αλλα το εκανε παραπανω η νεα γατομαμα Penny . Απο εκει ξεκινανε πολλαααα θεματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και της λεω εγω οτι εστω και ενα απο τα παιδια να καταφερω θα ειμαι ευχαριστημενη γιατι και αυτο με την σειρα του το ιδιο θα κανει!):redface::D:D

αυτό ακριβώς είναι και τo δικό μου motto
έστω και σ'ένα παιδί να ανοίξεις τους ορίζοντες είναι επιτυχία

Ετσι ακομα και ενα παιδακι να μαθει καποια πραγματα ειναι κατορθωμα!!!Και οσο για το θεμα της οικογενειας, κριμα που ειναι ετσι τα πραγματα αλλα οντως απο εκει ξεκιναει η παιδεια μας..Και ναι μονο οτι αγγιζει την τσεπη τους ποναει κατα τ' αλλα τιποτα...κριμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back