marigo173
Δραστήριο μέλος
. Το πολύπαθο αριστερό αυτάκι μας έπαθε πάλι! ωτίτιδα
. 3η φορά φέτος. Ευτυχώς πια καταλαβαίνω αμέσως τα συμπτώματα και ελπίζω ότι με τις 5 μέρες σταγόνες που μας είπε ο γιατρός θα περάσει.. Η αδερφή μου λέει να την κρατήσω και μέσα στο σπίτι συνέχεια για να μην εκτίθεται στην υγρασία. Άντε τώρα να κρατήσεις τον Ταρζάν 5 μέρες μέσα στο σπίτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Περαστικά θα 'ναι αλλά στεναχωριέμαι που το παθαίνει τόσο συχνά...Σαρδέλα όταν το παθαίνει ξύνει επίμονα το αυτί που την πονάει και κουνάει το κεφάλι της προς εκείνη την πλευρά περίπου όπως εμείς όταν θέλουμε να βγάλουμε νερό που έχει μπει στο αυτί μας. Στις χειρότερες εκδοχές τινάζει το κεφάλι της πανικόβλητη δεξιά αριστερά. Επίσης το άρρωστο αυτί βγάζει πάρα πολύ και πολύ σκουρόχρωμο κερί (το οποίο υποτίθεται βρωμάει αλλά εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το μυρίσω).
Όταν την μάζεψα από τον δρόμο (6 μηνών) τα αυτιά της ήταν γεμάτα ψώρα και αυτό κατέστρεψε το τύμπανο του ενός αυτιού. Γι αυτό και η ταλαιπωρία με τις ωτίτιδες...

ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακια της και περαστικουλια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Ωχ, αλήθεια ε; Τι έπαθε;προσεχε αυτη την ατιμη την ωτιτιδα γιατι εξαιτιας της ο πισσας επαθε μεγαλο χουνερι
Όλοι αυτό μου λένε και την προσέχω και γω... Της καθαρίζω και τα αυτιά μια φορά το μήνα με ειδικό υγρό αλλά τι να κάνω που το λωλό μου γυρνάει 20 λεπτά στη βροχή μέχρι να δεηθεί να γυρίσει σπίτι
. Από χτες φυσικά είναι κατοίκον περιορισμό! Τώρα της έχω ανοίξει το παράθυρο και κάθεται και κοιτάει τη βροχή από τα φυλλαράκια (είναι ο μόνος τρόπος για να πειστεί ότι έξω ακόμη βρέχει και να μην γκρινιάζει..). Το κακό βέβαια είναι ότι το παράθυρο είναι στο δωμάτιο μου και ξεπαγιάζω και γω

Ismini
Διάσημο μέλος
Μαριγω, σε ευχαριστω που μου ειπες τα συμπτωματα, να ξερω για την σαρδελα.
Περαστικα στη γατουλα σου, και ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα!!
ladycat
Διάσημο μέλος
παρουσιασε συνδρομο χορνερ γιατι δεν ειχαμε παρει χαμπαρι την ωτιτιδα δεν παραπονιοταν κ ξαφνικα το γατι πηρε κληση το κεφαλι του 90 μοιρες στα δξια η ωτιτιδα ειχε κτυπισει το οπτικο νευρο χαλια χαλιαΩχ, αλήθεια ε; Τι έπαθε;
Όλοι αυτό μου λένε και την προσέχω και γω... Της καθαρίζω και τα αυτιά μια φορά το μήνα με ειδικό υγρό αλλά τι να κάνω που το λωλό μου γυρνάει 20 λεπτά στη βροχή μέχρι να δεηθεί να γυρίσει σπίτι.
Από χτες φυσικά είναι κατοίκον περιορισμό! Τώρα της έχω ανοίξει το παράθυρο και κάθεται και κοιτάει τη βροχή από τα φυλλαράκια (είναι ο μόνος τρόπος για να πειστεί ότι έξω ακόμη βρέχει και να μην γκρινιάζει..). Το κακό βέβαια είναι ότι το παράθυρο είναι στο δωμάτιο μου και ξεπαγιάζω και γω![]()
KGRIZOYLHS
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικα!Περστικα της! Παλια ειχαν παθει και τα δικα μας (ο Καισαρας και η Ροζα) και μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι και κολλητικη μεταξυ των γατιων. Επισης μυριζαν πολυ ασχημα τα αυτια τους οντως!
Και τη γυνετε οταν τα αυτακια τους εχουν μεσα μαυρακια?Ενοω οταν εχουν καποια μαυρα πραγματα μεσα ατα αυτια τους και αυτο γυνετε οταν βγενουν εξω.Εγω παντως περνω κατι σταγωνες φεβγουν για 2-3 μερες αλλα παλη το ιδιο.Να πεις οτι τις αφυνο εξω οχι καμια φορα απο τοτε που τα πειρα δεν τα αφυσα εξω.
Δεν ξερω τη να κανω για να φυγουν τελειως?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
KGRIZOYLHS
Νεοφερμένο μέλος
Το ονομα απο την αντιμικροβιακη?Σε ολεσ τισ γατεσ το ιδιο δεν ειναι?εμενα η Τσικι οταν ειχε μαυρακια στ'αυτια της και ξυνοταν συνεχεια πηγαμε στον κτηνιατρο και μας εδωσε μια αλοιφη(αντιμικροβιακη)κι ενα υγρο(καθαριστικο).καναμε τη θεραπεια κι απο τοτε ειναι μια χαρα.της βαζω ομως το υγρο καθε 15 μερες.

marigo173
Δραστήριο μέλος
παρουσιασε συνδρομο χορνερ γιατι δεν ειχαμε παρει χαμπαρι την ωτιτιδα δεν παραπονιοταν κ ξαφνικα το γατι πηρε κληση το κεφαλι του 90 μοιρες στα δξια η ωτιτιδα ειχε κτυπισει το οπτικο νευρο χαλια χαλια
Μαμά μου.. Νομίζω μου είχε πει μια τέτοια τρομακτική ιστορία και η αδερφή μου για να με πείσει ότι πρέπει κάθε φορά που το παθαίνει να τρέχουμε αμέσως στον κτηνίατρο.. Μετά έγινε καλά όμως, ε;Η Λουκρητία ευτυχώς είναι ήδη καλύτερα και σας ευχαριστεί όλους για τις ευχές σας
. Σήμερα βγήκε και ήλιος δυνατός και την άφησα να πάει βόλτα και είναι πολύ χαρούμενη
Τώρα για τα μαυράκια θα συνιστούσα μια βόλτα στον κτηνίατρο γιατί μπορεί να είναι απλά κερί αλλά μπορεί να είναι και ψώρα
Ismini
Διάσημο μέλος
Οπως γραφει πριν και η Μαριγω, καλυτερα να την πας στο γιατρο και να δωσει θεραπεια. Παντως σαν ψωρα ακουγεται αυτο που εχει η γατα σου και μην την αφησεις χωρις θεραπεια, γιατι ταλαιπωρειται.Το ονομα απο την αντιμικροβιακη?Σε ολεσ τισ γατεσ το ιδιο δεν ειναι?![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και θέλω τις συμβουλές σας και ειδικότερα από τους κτηνιάτρους του φόρουμ. Η Μένια συνέχεια έχει ωτίτιδα. Κάθε χρόνο τα ίδια. Στις προηγούμενες φορές ο κτηνίατρος μου ελεγε να της βάζω στο αυτί 2 φορές την ημέρα Automax ή κάποιες φορές Surolan. Μου είπε ότι η Μένια έχει ευαισθησία στα αυτιά από μικρή που τη βρήκαμε ημίκουφη και ημίκουτση. Το θέμα είναι ότι τώρα παραέγινε το κακό, από τον Ιούνιο τραβιέμαι στον κτηνίατρο γιατί έχει ωτίτιδα και στα 2 αυτιά της. Στην αρχή βάλαμε Surolan για 14 ημέρες, έφυγα για διακοπές και άφησα τη φαρμακευτική αγωγή στη μητέρα μου, η οποία δεν βλέπει καλά και μάλλον νόμιζε ότι έπεφταν οι σταγόνες στο αυτί ενώ δεν έπεφταν. Την ξαναπάω στον γιατρό και, αφού της καθάρισε τ' αυτιά, φυσικά μου είπε ότι δεν έφυγε η ωτίτιδα γιατί δεν μάλλον δεν έγινε σωστή αγωγή. Μου δίνει Automax για 14 μέρες πάλι και το έβαζα εγώ, οπότε είμαι σίγουρη ότι η αγωγή έγινε σωστά. Τον Ιούλιο δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο μέχρι που την προηγούμενη βδομάδα βλέπω τη Μένια πάλι να ξύνει τ' αυτιά της. Κοιτάζω μέσα και βλέπω καφέ βρωμίτσες ΚΑΙ στα 2 αυτιά! ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ??!! Τι στο καλό να κάνω πια? Ο κτηνίατρός μου λείπει για διακοπές και θα πάω σε άλλο κτηνίατρο αυτή την φορά για να δω τι θα μου πει. Γιατί είναι τόσο ευαίσθητη στα αυτάκια της? Τι να κάνω για να μην παθαίνει συνέχεια ωτίτιδα? Να σημειώσω ότι την πόρτα του μπάνιου την κλείνω πάντα γιατί παλιά έμπαινε και δροσιζόταν κάτω από τη βρύση και ο γιατρός μου είχε πει ότι το νερό ήταν ένας παράγοντας ωτίτιδας...
Καμιά ιδέα? Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool