Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Περαστικά στην ψιψίνα σου.
Ελπίζω να βρεθεί άκρη, μα με τον παλιό της γιατρό, μα με κάποιον καινούργιο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ευχομαι γρήγορα να περάσουν όλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι περαστικά της και ότι καλύτερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τωρα ξαναγεμισε μαυρακια το αυτι του Σηφη και το προβλημα ειναι οτι κολλησε και τη Selena!Αντε να τα βγαλω περα τωρα...
Και ξυνονται διαρκως!ΕλεοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
JohnDVM ο κτηνίατρος μου έχει πει ότι σε περίπτωση απλής βέβαια ωτίτιδας μπορώ να αραιώνω frontline σε λίγο νερό κ να τους ρίχνω με μία σύριγγα όχι επιφανειακά στο αυτή αλλά κ με την αμπούλα που ρίχνουμε για τα παράσιτα να βάζω από μία σταγόνα πίσω από κάθε αυτί. Ισχύει κάτι τέτοιο;οι ωτιτιδες ειναι δυσκολες να αντιμετωπιστουν ειδικα αν ειναι χρονιες,στις γατες συνηθως προκειται για μικτες ωτιτιδες που εκτος απο βακτηρια υπαρχουν και μυκητες και ψωρα και πρεπει να γινει συνδυαστικη θεραπεια με σταγονες στο αυτι αλλα και αμπουλα στονσβερκο για διαστημα τουλαχιστον 1 μηνος![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το Frontline δεν εχει ενδειξη για την ψωρα, αλλα σκοτωνει τα εντομα της οικογενειας των αραχνιδων στην οποια ανηκουν και οι ψωρες οποτε μπορει να κανει δουλεια , καλο ειναι να το αραιωνεις βεβαια για να μην ειναι πολυ ερεθιστικο. εγω για την ψωρα χρησιμοποιω ειτε αμπουλα advocate ειτε strongholdJohnDVM ο κτηνίατρος μου έχει πει ότι σε περίπτωση απλής βέβαια ωτίτιδας μπορώ να αραιώνω frontline σε λίγο νερό κ να τους ρίχνω με μία σύριγγα όχι επιφανειακά στο αυτή αλλά κ με την αμπούλα που ρίχνουμε για τα παράσιτα να βάζω από μία σταγόνα πίσω από κάθε αυτί. Ισχύει κάτι τέτοιο;

elvenstar
Επιφανές μέλος
πάντως είδα ότι είναι η μόνη που είναι τόσο αποτελεσματικήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..ειδικά στα μακρύτριχα μόνο αυτή κάνει δουλειά.Ότι άλλο κι τους έβαζα δεν έκανα τίποτα.Νομίζω ότι η stronghold είναι η καλύτερη αμπουλα που υπάρχει αν κ στην περιοχή μας οι κτηνίατροι δεν προτιμούν να την δουλεύουν δεν γνωρίζω τον λόγωπάντως είδα ότι είναι η μόνη που είναι τόσο αποτελεσματική

menia
Δραστήριο μέλος
"Ψώρα?", με ρωτάει με γουρλομένο μάτι. Και αμέσως άρχισε να εξετάζει υπερπροσεκτικά τα κομμάτια βαμβάκι με τα οποία καθάρισε τα αυτιά της Μένιας. Τα κοίταξε, τα ξανακοίταξε, τα μύρισε, και έβγαλε πόρισμα.
"Η γάτα σου δεν έχει ούτε ωτίτιδα ούτε ψώρα. Εχει υπερπαραγωγή κυψελίδας".
Τι είναι αυτό? Ας πούμε κερί στα αυτιά. Μου έδωσε ένα ζελέ για καθάρισμα αυτιών να βάζω μια φορά την ημέρα. Αχ βρωμύλω Μένια!!
Τώρα, ελπίζω να είναι μόνο αυτό... και να μην ξανατρέχω πάλι σε κανά μήνα... JohnDVM ποια είναι η άποψή σου γι' αυτό?
JohnDVM
Διάσημο μέλος

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ήρα μου έχει ξανά ωτίτιδα, παρουσιάζει πάρα πολύ συχνά, κάθε φορά που της κάνω θεραπεία το αφτί της καθαρίζει σε 3 μέρες αλλά ξανά εμφανίζετε. Τώρα της δίνω σταγόνες dexoryl, οι οδηγίες λένε 0.5 ml το πρωί και βράδυ. δεν είναι πολύ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool