Ωχ! Ζευγαρώνουν!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Ειμαι καθε μερα στο σπιτι και αυτο δεν εχει ξαναγινει!:blink:Ουτε η Σελινα εδειχνε συμπτωματα οιστρου οπως σας ειχα πει!:blink: Και πριν λιγη ωρα ειδα το Σηφη καβαλα στη Σελινα να μην ξερει τι να κανει και αυτη να του στηνει κ*λο και να τριβεται και να κανει μιαρρ μιαρρ! Δειτε και μονοι σας θα βαλω βιντεο σε λιγο μολις ανεβει. Μαλλον περνουσε "σιωπιλο οιστρο" οπως ειχε πει και η Δωρα!:cry:
Γινεται να τη στειρωσω αυτες τις μερες που εχει οιστρο ή πρεπει να περασει?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι καθε μερα στο σπιτι και αυτο δεν εχει ξαναγινει!:blink:Ουτε η Σελινα εδειχνε συμπτωματα οιστρου οπως σας ειχα πει!:blink: Και πριν λιγη ωρα ειδα το Σηφη καβαλα στη Σελινα να μην ξερει τι να κανει και αυτη να του στηνει κ*λο και να τριβεται και να κανει μιαρρ μιαρρ! Δειτε και μονοι σας θα βαλω βιντεο σε λιγο μολις ανεβει. Μαλλον περνουσε "σιωπιλο οιστρο" οπως ειχε πει και η Δωρα!:cry:
Γινεται να τη στειρωσω αυτες τις μερες που εχει οιστρο ή πρεπει να περασει?:(

θυμισε μου........ο σηφης.....ειναι στειρωμενος.....ή θα εχουμε μπεμπακια??????:lol::lol::lol:

οι γιατροι συνιστουν στειρωση αφου περασει ο οιστρος....γιατι ειναι διογκωμενη η μητρα και μπορει να προκληθει αιμοραγια.....καποιοι ομως την κανουν........τι να σου πω.......οτι σου πει ο γιατρος....
αν ειναι στειρωμενος ο σηφης...δεν υπαρχει λογος να βιαστεις...την κανεις αφου περασει ο οιστρος...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θυμισε μου........ο σηφης.....ειναι στειρωμενος.....ή θα εχουμε μπεμπακια??????:lol::lol::lol:

οι γιατροι συνιστουν στειρωση αφου περασει ο οιστρος....γιατι ειναι διογκωμενη η μητρα και μπορει να προκληθει αιμοραγια.....καποιοι ομως την κανουν........τι να σου πω.......οτι σου πει ο γιατρος....
αν ειναι στειρωμενος ο σηφης...δεν υπαρχει λογος να βιαστεις...την κανεις αφου περασει ο οιστρος...:)
Φυσικα και ειναι στειρωμενος απο τους 6 μηνες του και το παλιοπραγμα την καβαλησε!Εδω θα ημουν αν ηταν αστειρωτος?Θα ειχε παρει φωτια ο κωλος μου!:blink:

Και θα την εχω καθε μερα να στηνει κ*λο και να κανει ετσι?:blink: Γιατι το βλαμμενο δεν εδειχνε νωριτερα οτι εχει οιστρο?:mad:

Επισης θελω να μου πειτε τι εξετασεις πρεπει να γινονται σε ενα θηλυκο πριν τη στειρωση και γενικα τι να προσεξω...Δεν εχω ξαναστειρωσει θηλυκο και φοβαμαι πολυ..

Δεν τον αφηνει να φυγει απο πανω της!:mad::down::(

https://www.youtube.com/watch?v=6_4Gf_8rxRI

Επισης θελω να μου πειτε τι εξετασεις πρεπει να γινονται σε ενα θηλυκο πριν τη στειρωση και γενικα τι να προσεξω...Δεν εχω ξαναστειρωσει θηλυκο και φοβαμαι πολυ..

καταρχην ,αφου ειναι στειρωμενος...........μην αγχωνεσαι.......ασε τα παιδια να το φχαριστηθουν....:lol::lol::lol:
λοιπον......εμενα και στους δυο γιατρους που ειχα παει...κανεις δεν μου ζητησε εξετασεις....και ουτε εχω δει και κανεναν αλλον απο εδω να λεει οτι εκανε εξετασεις πριν τη στειρωση....μην φοβασαι....ομως καλο θα ειναι να αφησεις μερικες μερες να περασει ο οιστρος...και να την πας μετα...απλα θελει απο το προηγουμενο βραδυ να μεινει νηστικη...και καλο θα ειναι ο γιατρος σου να κανει προναρκωση....αν υπαρξει καποιο προβλημα με την αναισθησια...συνηθως με την προναρκωση φαινεται...αλλα δεν ειναι και απολυτο...αφου γινει η στειρωση....μην της δωσεις φαγητο για λιγες ωρες...και απλα θα προσεχεις την πληγουλα μην πρηστει...ή οτιδηποτε αλλο...εδω θα ειμαστε να τα λεμε...
και μην τσαντιζεσαι μαρη με την κοπελουλα.....φυσιολογικα πραγματα ειναι αυτα.....θα σε ρωτησει και ποτε θα..............ωσει????:lol::lol::lol:

ειδα το βιντεο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: 100/100 οιστρος ειναι!!!!
μαρη.......ευχαριστημενη να εισαι..........αξιοπρεπεστατη ειναι η κοπελα...:lol::lol::lol:....που να δεις την πουπου πως εκανε..........το τι τουρλομα εκανε στον μπουκακο........δεν λεγεται!!!!!!!:blink::blink::blink:......αλλα αυτος δεν ηταν σαν το σηφη....να ανεβαινει απανω της............δεν καταλαβαινε τιποτα....μαλακοπιτουρας εντελως...την εγραφε κανονικα...και την κοιταζε και με αυτο το χαρακτηριστικο βλεμμα της........ηλιθιας αγελαδας!!!!!!:lol::lol::lol:

Ελενάκι εγώ όταν στείρωσα την Μυρτούλα ήταν περίπου έξι μηνών και ετοιμαζόταν για τον πρώτο της οίστρο.Αλλά δεν μου ζήτησε νακάνω πρίν εξετάσεις ο κτηνίατρος.:D
Όλα θα πάνε καλά για την Σελένια μην ανησυχείς, όσο για τα παιχνιδάκια τους άφησε τα να το χαρούν!:P

https://www.youtube.com/watch?v=-cNFAziRzWM

Να και το αλλο,το "χειροτερο" βιντεακι που περιμενα να ανεβει!:mad:
Πουπουλινα αν τα αφησω τοσο θα θελει περισσοτερο η μικρη και τον προκαλει!Καλα στειρωμενος γατος και του σηκ*νεται?:hmm::mad:
Αμαν πια!Και εχω και οικονομικο προβλημα και εχω και τα ματακια του Σηφη που κανει θεραπεια και δεν εχω δει φως και πρεπει να το ξανακοιταξω μπας και ειναι τιποτα χειροτερο.Με βλεπω να βγαινω στο πεζοδρομιο να μαζεψω λεφτα για τα γατια μου!:mad:

Μ'αρεσει που τον παρακαλαει κιολας μιαρ μιαρ μιαρ!Ποιος ξερει τι προστυχολογα θα του λεει στα γατισια!:mad::lol: Παρα απ'την πλακα,τον προκαλει ρε γμτ και δεν θελω να ξυπνησουν οι ορμονες του(οσες του εχουν απομεινει) ουτε να θελει κι αυτη κιαλλο!:( Οποτε τα χωρισα!

ειδα το βιντεο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: 100/100 οιστρος ειναι!!!!
μαρη.......ευχαριστημενη να εισαι..........αξιοπρεπεστατη ειναι η κοπελα...:lol::lol::lol:....που να δεις την πουπου πως εκανε..........το τι τουρλομα εκανε στον μπουκακο........δεν λεγεται!!!!!!!:blink::blink::blink:......αλλα αυτος δεν ηταν σαν το σηφη....να ανεβαινει απανω της............δεν καταλαβαινε τιποτα....μαλακοπιτουρας εντελως...την εγραφε κανονικα...και την κοιταζε και με αυτο το χαρακτηριστικο βλεμμα της........ηλιθιας αγελαδας!!!!!!:lol::lol::lol:
Καλα κι ο Σηφης που ανεβαινει πανω της δεν κουνιεται στην ουσια!:lol::lol::lol:

Μ'αρεσει που τον παρακαλαει κιολας μιαρ μιαρ μιαρ!Ποιος ξερει τι προστυχολογα θα του λεει στα γατισια!:mad::lol: Παρα απ'την πλακα,τον προκαλει ρε γμτ και δεν θελω να ξυπνησουν οι ορμονες του(οσες του εχουν απομεινει) ουτε να θελει κι αυτη κιαλλο!:( Οποτε τα χωρισα!

βρε συ...........δεν υπαρχει κανενα προβλημα........σιγα μην θυμηθει οτι .......ηταν αντρας!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:..............στριτζο!!!!!!!!!:P:P:P

βρε συ...........δεν υπαρχει κανενα προβλημα........σιγα μην θυμηθει οτι .......ηταν αντρας!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:..............στριτζο!!!!!!!!!:P:P:P
Να σου πω κατι???Ο δικος μου ειναι φανταρος και εχω ελλειψη και θα τα αφησω αυτα να κανουν σεξακι μπροστα μου?Δε σεβονται την κατασταση μου?:down:Ποτε ποτε ποτε!:mad::mad::mad:

Να σου πω κατι???Ο δικος μου ειναι φανταρος και εχω ελλειψη και θα τα αφησω αυτα να κανουν σεξακι μπροστα μου?Δε σεβονται την κατασταση μου?:down:Ποτε ποτε ποτε!:mad::mad::mad:

σκυλα!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:.............ζηλιαρογατα..........ονομα και πραγμα!!!!!:lol::lol::lol::P

Mη φοβασαι βρες καλο κτηνιατρο δεν ειναι κατι να το φοβασαι απλη επεμβαση ρουτινας ειναι. αρεπιπτοντως σημερα επιασα το στειρωμένο μπαμπάτσικο καλοκαιράκι να εχει θρονιαστει πανω στη μικρη τζεκινσχανουλα τη βελουδινη γατουλα στη γνωστη σταση και να.. κοιμαται ορθιο... φυσικα οταν ειδε τη μαμα του κοσμια απομακρυνθηκε και το επαιξε σεμνοτης...

:):) Μα με τετοιο κουνημα που τουκανε η ρουφιανα,ειπε να το παλεψει ο Σηφης.:)

:):) Μα με τετοιο κουνημα που τουκανε η ρουφιανα,ειπε να το παλεψει ο Σηφης.:)
Τον παρενοχλει συνεχεια...:cry::cry::cry::cry: Δεν τον αφηνει σε ησυχια!Παει και χωνει το πιπι της στη μουρη του!:mad::mad::mad: Και μολις τον βλεπει κανει μιααρρρ και τρεχει πανω του και καλα για παιχνιδι για να τον προκαλεσει!:down:

Ταξης και ηθικη πανω απ'ολα!:lol: Που μοιασανε τα γατια μου?:rolleyes:

Κανουνε και στοματικο??:blink::blink::blink::blink::blink:

https://www.youtube.com/watch?v=rNKk5YRPcvQ

Καλα και τοσο καιρο νομιζα οτι αυτο ηταν παιχνιδι και οτι εχουν αγνα αισθηματα!:down: Πειτε μου οτι θα αγαπιουνται και θα παιζουν ετσι και μετα τη στειρωση...:/::/::/:

https://www.youtube.com/watch?v=fApB8k1VSsg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back