Ωχ! Ζευγαρώνουν!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλε τι ειναι αυτα τα αισχη??:lol::lol::lol: ειναι πολυ πουτανακι η γατα σου!!τετοιο στησιμο δεν εχω ξαναδει!!:lol::lol:
και ο μικρος ο δικος μου ανεβαινει πανω στην Μπιανκα, την δαγκωνει στην καρωτιδα και μετα της γλειφει οοολο το κεφαλι!!μεχρι εκει ομως!!:mad::mad::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλε τι ειναι αυτα τα αισχη??:lol::lol::lol: ειναι πολυ πουτανακι η γατα σου!!τετοιο στησιμο δεν εχω ξαναδει!!:lol::lol:
και ο μικρος ο δικος μου ανεβαινει πανω στην Μπιανκα, την δαγκωνει στην καρωτιδα και μετα της γλειφει οοολο το κεφαλι!!μεχρι εκει ομως!!:mad::mad::cool:

μηπως πρεπει να μιλαμε λιγο πιο σεμνα?:/:

μηπως πρεπει να μιλαμε λιγο πιο σεμνα?:/:
συγνωμη αλλα τι σε πειραξε ακριβως??

Καλα Ελενα,πολυ πλακα ειχαν τα βιντεακια σου!!!!Ο καημενουλης ο Σηφης ειναι σαν αβγαλτο λυκειοπαιδο που τα εχει χαμενα!!!:redface::redface:Βεβαια πρεπει να τονισω οτι αφιερωνει αξιολογο χρονο στα προκαταρκτικα!!!!Σπανιζουν τετοιοι αντρες!!!!:lol::lol::lol:

Περα απο την πλακα,πριν απο στειρωση εχω την εντυπωση οτι πρεπει να γινεται ελεγχος οσο αφορα την αναπνοη και την καρδια του ζωου,για το ενδεχομενο που εχει θεμα με την ναρκωση.:)

Καλα Ελενα,πολυ πλακα ειχαν τα βιντεακια σου!!!!Ο καημενουλης ο Σηφης ειναι σαν αβγαλτο λυκειοπαιδο που τα εχει χαμενα!!!:redface::redface:Βεβαια πρεπει να τονισω οτι αφιερωνει αξιολογο χρονο στα προκαταρκτικα!!!!Σπανιζουν τετοιοι αντρες!!!!:lol::lol::lol:
εισαι ολα τα λεφτα!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν δεις κανα δυο σελιδες πριν....το επισημανε και η Δεισδαιμονα....:)
καλα αλλα δεν ειπα και τιποτα
που*νιτσα ειπα την σελενα ποιον προσβαλλει αυτο?

καλα αλλα δεν ειπα και τιποτα
που*νιτσα ειπα την σελενα ποιον προσβαλλει αυτο?

ουτε εμενα μπορει να με πειραζουν....απλα σου ανεφερα το ποστ της δεισδαιμονας...και ειναι γεγονος οτι εμας μπορει να μην μας πειραζουν καποια πραγματα...αλλα το φορουμ εχει καποιους κανονισμους που πρεπει να τους τηρουμαι...:)

ουτε εμενα μπορει να με πειραζουν....απλα σου ανεφερα το ποστ της δεισδαιμονας...και ειναι γεγονος οτι εμας μπορει να μην μας πειραζουν καποια πραγματα...αλλα το φορουμ εχει καποιους κανονισμους που πρεπει να τους τηρουμαι...:)
ενταξι εγκο ζιτο σιγκνομι... χα χα θυμασαι??

ουτε και εμενα με πειραζει αλλα γι αυτο το εγραψα επειδη το ειχε πει και πιο πανω...

Μονο τα παιδακια μικροτερα των 7 μπορει να μην γνωριζουν τη λεξη!Ανω των 7 τη γνωριζουν ολα!!Και δε νομιζω να μπαινει κανενα παιδακι κατω των 7 στο ιντερνετ...Τεσπα επειδη ειναι κανονισμος του φορουμ,σεβαστο!:P

καλημερα ελενα!!τι κανει η ιεροδουλη γατα σου??:lol::lol::lol:

καλημερα ελενα!!τι κανει η ιεροδουλη γατα σου??:lol::lol::lol:
Kαλημερα!Γκρινιαζει ολη την ωρα και παρακαλαει το Σηφη!:lol: Κανει το "κλαμα μωρου" και δεν μπορω να κοιμηθω ολο το βραδυ!:down:

Kαλημερα!Γκρινιαζει ολη την ωρα και παρακαλαει το Σηφη!:lol: Κανει το "κλαμα μωρου" και δεν μπορω να κοιμηθω ολο το βραδυ!:down:
Σε καταλαβαίνω!!;);) Υπομονή λίγες μέρες να της περάσει και μετά βουρ για στείρωση!!!:D:D:D

Σε νιωθω,δε μπορεις να φανταστεις σιαμεζα σε οιστρο,και ειχε τον πρωτο της τεσσαρων μηνων...Επτα μερες κρατησε και δεν ετρωγε,δεν επινε,και εμεις δεν ειχαμε κλεισει ματι.Δε σταματουσε λεπτο...

εχω ρίξει τρελό γέλιο!!!!! Ο καημένος ο Σήφης σου καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Μου θυμίζει Καστράτο και Λουκρητία του Αρκά, που η Λουκρητία τρίβεται αλλά ο Καστράτο δεν μπορεί να της κάτσει!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back