Ωω θεέ μου! -Παίζει στην αμμολεκάνη

katerina11

Νεοφερμένο μέλος

Η Kατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Αυτος ο κουλης μ'εχει τρελανει με τις χαζομαρες του....σας εχω ξαναπει οτι δυσφημει τις γατες γιατι ειναι πολυ ανοητος!Τωρα περα απο το οτι δε χαμπαριαζει τιποτα αν τον μαλωνω κ κανει σαν παλαβο,τωρα βρηκε κ αλλο παιχνιδι: μπαινει μεσα στο κουτι με την αμμο(τουαλετα)κ κυλιεται σαν χαζος,πεταει την αμμο εξω ,κανει κ την αναγκη του εκει κ συνεχιζει το παιχνιδι.Δεν καταλαβαινει τιποτα!ΑΑΑΧ ΔΕ ΜΠΟΡΩ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως τον εχεις μαλωσει ως τωρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και πως δεν τον εχω μαλωσει ν λες!ξεκινησα με αυτα που λεω στη μεγαλη μου κ με ακουει.το κλασσικο ΜΗ!! αλλα τιποτα...Τον πιανω απο το σβερκο κ του λεω ΜΗ! μπροστα στα μοπυτρα του .τιποτα παλι.Τον πιτσιλισα νερο,νομιζε παιζαμε κ χαιροταν!Τον πιανω απο το σβερκο κ τον πεταω λιγο μακρια παλι νομιζε παιζαμε κ μου ορμουσε !Δεν παει καλα σας λεω ειναι ο πιο ανοητος γατος της γης!αλλα κ ο πιο γλυκουλης!

αν ο κούλης σουε ίναι μικρούλης είναι λογικό κάποια πράγματα να του φαίνονται παιχνίδι.... γενικά να ξέρεις και μένα κοιμούνται στην άμμο ειδικά από τότε που τους την άλλαξα σε έβερ κλιν μονίμως μια γάτα κοιμάται μέσα γιατί δεν μυρίζει η άμμος....

από κει και πέρα το αν τον μαλλώνεις έχει να κάνει με το ύφος σου.... λογικό είναι αν τον βουτύξεις από το σβέρκο να συμβούν δύο πράγματα με το ίδιο αποτέλεσμα.. ή να νομίσει ο γάτος ότι παίζετε ή να συγχιστεί... και στις δύο περιπτώσεις θα επανέλθει δρυμίτερος....

και μένα δεν καταλαβαίνει με το κατάβρεγμα ο πρίνς... ίσα ίσα που γυρίζει ανάσκελα.

το Μη δεν το ακούνε κανένα...

Δοκίμασε να κάνεις κάποιον ισχυρό θόρυβο... (εγώ χτυπάω παλαμάκια στη ρέινα και κοκαλώνει). αν δεν φέρει αποτέλεσμα δοκίμασε τα σκληρά μέσα..

αντί να λές μη όταν κάνει κάτι που δεν θες, δοκίμαζε να το επιβραβεύεις όταν κάνει το ακριβώς αντίθετο... Αντί να το μαλλώνεις όταν το βρήσκεις να παίζει στην άμμο δοκίμασε να το επιβραβεύσεις όταν θα παίξει στο σαλόνι.. μία δύο θα το μάθει ότι στη δεύτερη περίπτωση θα του δώσεις μεζέ...

Επόμενη σοβαρή λύση είανι όταν κάνει κάτι που δεν θές να το κλείνεις στη γατοφόρο δίπλα σου για λίγο... (όταν μου όρμαγε ο πρίνς στον ύπνο μου κανα δυο φορές αναγκαστηκα και τον έκλεισα μέσα και το έκοψε...)

να ξέρείς ότι το να το μαλλώνεις όταν είναι στην άμμο του μπορεί να φέρει και αντίθετα αποτελέσματα... να μην μπαίνει μέσα ούτε για την ανάγκη του

Να σου πώ, Κατερίνα, μια δυό φορές βρήκα κι εγώ τη Μπασσέτ (7 μηνών τώρα) να κάθεται στη άμμο της και συγχίστηκα:mad:, αλλά, δεν την μάλωσα, φοβήθκα αυτό που είπε η Prince, μήπως φοβηθεί και δεν πάει ούτε για την ανάγκη της. Απλά, και επειδή τη σιχαινόμουνα, την έκανα ολόκληρη μπάνιο με μωρομάντηλα, που δεν της αρέσει και ,συγχρόνως, της μιλούσα πολύ θυμωμένα. Τώρα, τί κατάλαβε δεν ξέρω, πάντως δεν την βλέπω να το κάνει πια. Υπάρχει φυσικά το ενδεχόμενο να το κάνει ενώ δεν είμαι μπροστά:PΠροσπάθησε, αφού ο Κούλης είναι λίγο στόκος (συγνώμη), να συνδυάσεις μια κακή του συμπεριφορά με κάτι δυσάρεστο (όχι ξύλο ασφαλώς)π.χ., παλαμάκια+φωνή, ψέκασμα με ψεκαστήρι, γατοφόρο, βγάλσιμο από το δωμάτιο...τέτοια. Η Yasmin1gr είναι αυθεντία σ'αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back