Ω έλατο, ω έλατο....

Lady

Δραστήριο μέλος

Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη στολίσει.Δέντρο, τοίχους, κουρτίνες, σκάλες, μπαλκόνια..( και σπαστικούς ανθρώπους με διάφορα επίθετα..)
Ποιά η αντίδραση της γάτας σας στο νεοστόλιστο σπίτι?:P
Απλή αδιαφορία ή μια μαγική περιπέτεια στον κόσμο του φασιστικού ξεστολίσματος?:cool:
Ο δικός μου ανέβηκε ΠΑΝΩ στο δέντρο με αποτέλεσμα να τρέχουμε 3 άτομα για να σώσουμε καί τον Μπόμπο αλλά καί τα γατοφαγωμένα χιονανθρωπομπαλλοειδή..:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα ανεβαινει σε στα κλαρακια του ελατου και τα ριχνει κατω σικωνεται στα ποδαρακια του και παιζει με τισ μπαλιτσες τισ οποιες τισ ξεκρεμαζει και ολας.Και το κακο ειναι οτι το δεντρο εχει πανω χιονι και οι μπαλες χρισοσκονι και γινεται απο μαβρη γατα φοσφοριζε:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η σαρδελα κανει τον τεταρτο μαγο με τα δωρα και καθετε διπλα στη φατνη.:lol: :lol: :lol: Περσυ, που ηταν τα πρωτα της Χριστουγεννα, και οταν ακομα κοιμοταν στη βεραντα, ειχαμε βαλει κατι λαμπακια στα καγκελα για να στολισουμε απ'εξω το σπιτι. Ανεβαινε στα καγκελα και ετρωγε(!) τα λαμπακια:blink: :blink: :blink: ...Ευτυχως δεν επαθε καμια ηλεκτροπληξια.:bleh: :bleh: :bleh: :cat: :cat: :cat: :lol: :lol: :lol:

Αχ...εμάς οι σκέψη των γατιών πάνω στο δέντρο να τρώνε τα λαμπάκια, ή ακόμα χειρότερα το διαλυμένο δέντρο πάνω στα γατάκια, μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι καλό θα ήταν να μη στολίσουμε. Βέβαια θέλουμε και γιαυτό βάλαμε ψηλά στον τοίχο λαμπάκια και σκεφτόμαστε και για ένα μικρό δεντράκι, όσο πιο ψηλά γίνεται (κρεμασμένο από το ταβάνι? Θα ήταν και πρωτότυπο!!!:rolleyes: )

Εμείς πέρσι είχαμε στολίσει το δέντρο μόνο με ζαχαρωτά και ο Ισίδωρος προσπαθούσε συνεχώς να τα βγάλει για να τα φάει!:blink: Το αποτέλεσμα;Μια μέρα έμεινε μόνος του και όταν επιστρέψαμε το δέντρο ήταν πεσμένο κάτω,τα ζαχαρωτά παντού και ο Ισίδωρος κρυμμένος!:D

Εμένα κάθε χρόνο πάει και κάθεται κάτω από το δέντρο. Κατα τα άλλα δεν το πειράζει ευτυχώς.
134704.jpg

Εμάς του φέρεται σαν πήχυ, το πηδάει. 2 μέτρα δεντρο μιλάμε, ανεβαίνει στο καναπέ παίρνει φόρα και πηδάει. Αλλά έχουμε πάρει το κολλάει απο το σκυλί, πέρσι μασούλησε όλα τα χειροποιητά στολίδια απο σκοινί που είχε το δέντρο και τις λιβελλούλες απο χρυσοκλωστή σχεδόν τις αποδεκάτισε, οπότε ο Μαντού μια χαρά τα πάει! Απλά αθλείται!:greycat:

ετρωγε(!) τα λαμπακια:blink: :blink: :blink: ...Ευτυχως δεν επαθε καμια ηλεκτροπληξια.

Aσε! Eδώ, σε ένα μόνιμο-ας πούμε- διακοσμητικό με λαμπάκια σε πάνινα φαναράκια (αχ τι ωραίο που ήταν) έφαγε ο διάολος Σακίρα και το καλώδιο (ευτυχώς που δεν ήταν στην πρίζα) και το τελευταίο λαμπάκι. Tο μισό της το έβγαλα μέσα απο το στόμα. Tο άλλο μισό που πήγε; :blink:
Tώρα για δέντρο, last year!!!!!!!:( :)

οπως εγραψα κι αλλου η τσικι προσπαθει με χιλιους δυο υπουλους τροπους να μπει στο σαλονι.μολις μπαινει μενει ακινητη κατω απο το δεντρο διπλα στις καρτες,και οταν δεν την κοιταμε κατεβαζει τις μπαλες,τρωει τα κλαδια και γεμιζει χιονι:lol:

Εμείς πέρσι που στολίσαμε πρώτη φορά , είπαμε για λόγους ασφαλείας να δέσουμε το δέντρο με ένα σκοινάκι στον τοίχο.Επειδή τότε είχαμε και τον πιτσικόκο μαζί με την μαυρούλα , κρυβόντουσαν και κυνηγιόντουσαν κάτω από αυτό.
Φέτος όμως, που είναι μόνη της δεν του δίνει καθόλου σημασία , και έτσι δεν ανυσηχώ.Μήπως τελικά έχω την τέλεια γάτα???:P :lol:

Εγώ το στρίμωξα στη γωνία και ησύχασα. Μια φορά δοκίμασε άλμα στούκαρε στο τοίχο και ησύχασε. Το αποδέχθηκε σα στοιχείο του χώρου και ασχολείται απο λίγο εως καθόλου πια μαζί του. Το περίεργο είναι ότι παρόλο το σπίτι είναι πια γεμάτο φωτάκια όλων των ειδών και των σχεδίων, μανία του καλού μου, ούτε και μ΄αυτά ασχολείται και ας αναβοσβήνουν συνέχεια και ας φτάνουν μέχρι το δάπεδο. Τώρα που θα βάλουμε και του Αγιο βασσίληδες θα δούμε τι θα παίξει. Αλλά δεν ανησυχώ. Και να γλυτώσει απο το Μαντού θα το αποτελειώσει η Μέγκυ όταν έλθει.:P

Ο περσης το φοβαται!Απιστευτο σαν να βλεπει την ηλεκτρικη σκουπα αυτοπροσωπος Τωρα τι σχεση εχει η σκουπα με το δεντρο αγνωσται αι βουλαι του Περση. Δεν το πλησιαζει καν Ισως επαιξε ρολο οτι τα φωτακια επαιζαν εκεινη την ψιλη χριστουγεννιατικη μουσικη και ουτε να το δη δεν θελει προς το παρων. Αφου τον παμε εκει και κανει πισω.Παλι στις κουρτινες θα κανουμε ασκησεις.

Για Γιώτα: Λαμπάκια με μουσική; Ξεσαλώνουμε βλέπω!:)

oυουυου! οργιασαμε !:):)

Εγω φετος εχω μια πρωτοτυπη ιδεα επειδη εχω 6 με το μελινακι και το καλοκαιρακι που φιλοξενω 7 σκεφτηκα πρακτικα!
Δε θα στολισω δεντρο γιατι παρτο κατω, αλλα το δεντρο μου θα ειναι περιφερομενο : θα ειναι τα γατακια που θα φορανε μπαλιτσες κοκκινες και αναλογο κοκκινο περιλαιμιο:D :D

οχι που θα κατσω να σκασω ;) αν θα το ριξουν κατω η οχι.

η μητερα μου αποφασισε φετος να βαλει μια εκνευριστικη καρτα με μουσικη κατω απο το δεντρο.τις τελευταιες μερες την βρισκαμε συνεχεια κλειστη,χωρις να μπορουμε να καταλαβουμε πως κλεινει...:hmm: τελικα η απαντηση δοθηκε σημερα,οταν ειδαμε την Τσικι να πηγαινει πανω της ολο νευρα και να την κλεινει:lol:

Οι δικες μας πρωην και νυν γατες ποτε δεν ειχαν πειραξει χριστουγενιατικα δεντρα, λαμπακια, κ.α.
Μονο το Βαλεντινο ειδα χτες που πηγα και εστησα το δεντρο στης πεθερας μου, να σκαρφαλωνει. Οταν σταματησαμε να αχολουμαστε παντως εφυγε κι αυτος. Τωρα κατα το ποσο αυτο το δεντρο θα αντεξει με μπαλες, θα δειξει...

χμμμμμ πωπω τι θυμηθηκα τωρα μολις οτι η γατα μας η lady τοτε που εμενα με την μαμα μου κ στολιζα το δεντρο το εφερε κατω γιατι τσατστικε μαλλον που της βγαλαμε το καλαθι της απο εκει για να μπει το δεντρο

Καλημέρα & Καλή βδομάδα...

Μμμ, χτες το βραδάκι στολίσαμε το διμετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο και είπα να σας πω την αντίδραση της Mici's.
Όπως θα ξέρετε πως θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα φέτος. Εκεί που στήσαμε τον κορμό του δέντρου και αρχίσαμε να βάζουμε τα κλαδάκια του. Η μικρούλα μας, έκανε σαν να προσπαθούσε να τα βάλει και εκείνη. Ανεβοκατέβαινε, που και που βλέπαμε την μουσούδα του μέσα από τις πυκνές φυλλωσιές του.
Όταν φτάσαμε στην μέση του δέντρου, πήγε και την άραξε στον καναπέ για να βλέπει από ψηλά. Όταν πια στήθηκε, είπαμε να κάτσουμε να ξεκουραστούμε πριν αρχίσουμε να βάζουμε τα στολίδια. Η Mici, βγήκε έξω στον κήπο, έκανε την βόλτα του, όσο εμείς βάζαμε τα φωτάκια, τα στολίδια και τις γιρλάντες.
Όταν πια ετοιμάστηκε, η χαριτωμένη μας χτύπαγε το τζάμι για να την βάλουμε μέσα. Κοίταξε και το αγνόησε το δέντρο, μπήκε στην κουζίνα για μαμ. Ξαναγύρισε στο σαλόνι κοίταζε το δέντρο έτσι όπως αναβόσβηνε.
Το πλησίαζε δειλά - δειλά ώσπου έφτασε στην φάτνη που είχα φτιάξει πέρυσι από φυσικά υλικά που μάζεψα από το δασός στον Πάρνωνα. Την πλησίασε και έχωσε μέσα την μουσούδα του και την μύριζε :lol: αλλά μέχρι να βγάλουμε την φωτογραφική ήταν πολύ αργά. Θα είχα μια όμορφη εικόνα σαν να προσκύναγε. Ελπίζω σήμερα να μπορέσω να την φωτογραφίσω.
Έχει βάλει στο μάτι ένα στολίδι όπου κρέμονται μεταλλικά καλαμάκια και παίζει με τις ώρες, μουσική... φάλτσα αλλά τέλος πάντων :redface: εμείς για να της αποσπάσουμε την προσοχή, την κυνηγάγαμε γύρω - γύρω στο σπίτι για να την κατσιάσουμε. Έπαιζε κρυφτούλι, όταν πια βαρέθηκε πήγε στον Ιπποκράτη της (ένας χνουδωτός σκυλαρος που έχω πάντα πάνω σε ένα σκαμπό) και έριξε έναν ύπνο.
Ευτυχώς που τελικά δεν το πειράζει, βεβαία θα δω την αντίδραση της και σήμερα όταν γυρίσω στο σπίτι από την δουλεία μου.

Καλή συνέχεια σε όλους και κουράγιο σε μένα που πήζω!!! :/:

Εμας τα λαμπακια χαλασανε...
Καποιος εκοψε ή εφαγε το καλοδιο, αλλα που θα παει, θα βρουμε την ενοχηηηηηη......:mad: :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back