Ω έλατο, ω έλατο....

Εμας τα λαμπακια χαλασανε...
Καποιος εκοψε ή εφαγε το καλοδιο, αλλα που θα παει, θα βρουμε την ενοχηηηηηη......:mad: :mad:

Δε λες πάλι καλά που δεν έπαθε ηλεκτροπληξία!!!...
Εγώ έχω στολίσει τη βεράντα και φοβάμαι να τα βάλω στην πρίζα γιατί το βράδυ που στριφοργυρίζει και σκαλίζει γενικώς μπορεί να του έρθει έμπνευση να δαγκώσει τα μπαλάκια και να τον βρω ψητό το πρωί....:( :/: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα λαμπακια τα βαζουμε στην πριζα το βραδυ και οσο καποιος καθετε στο σαλονι. Ο τελευταιος που παει για υπνο, τα βγαζει απο την πριζα. Επομενως, δεν πλησιαζει το δεντρο οταν ειναι αναμμενα τα λαμπακια. Επειδη περσυ ετρωγε τα λαμπακια της βεραντας, ακομα και οταν ηταν αναμμενα, προσεχουμε πολυ φετος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κατι λαμπακια, οχι του δεντρου ευτυχως, που τα "πηρε"το ματι της σαρδελας.

χιχι πανεξυπνη!:P

:P Σαρδέλα - λαμπάκια 1-0!

:lol: :lol: :lol: απιστευτη η σαρδελα!!!!!!

Η Σαρδελα ισως σκεφτεται την καταναλωση ρευματος! Προσπαθει να εξοικονομησει ενεργεια!:P

Εμας ο Μινωας οπως εκανε και η μινη σκαρφαλωνει πανω στα κλαδια του δεντρου σαν να ειναι κανονικο δεντρο και προσπαθει να την αραξει εκει πανω.Επισης παιζει με τις μπαλες και τις ριχνει ολες κατω και επισης εριξε και 2 φορες ολο το δεντρο κατω!!ετσι οταν κοιτουσαμε το δεντρο ηταν στην εξης κατασταση.Ειχε γυρει προς τα δεξια τα μισα κατω κλαδια δεν ειχαν μπαλες ολα τα κλαδια ηταν πεσμενα προς τα κατω,και τα φωτακια κρεμοταν ασυναρτητα απο εδω και απο εκει.Την κυριακη το ξαναφιαξαμε και ως τωρα δε το εχει πειραξει θαυμα...Αναμενουμε...

Η Λίλη μου παρότι 6 μηνων και παιχνιδιάρα το δέντρο δεν το πειράζει καθόλου! Κοιμάται απο κάτω μόλις αναψουμε τα κόκκινα φωτάκια!! το αγαπουλάκι :redface:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ φάση οι γάτες και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προσέχετε μόνο τις ηλεκτροπληξίες

Εμάς φέρτος είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί.Ακόμα δεν έχω πάει στο πατρικό μου και δεν ξέρω ποιές θα είναι οι αντιδράσεις της με το καημένο το δεντάκι:) Αν και η μαμα μου λέει πως θα ήταν καλύτερο για φέτος να στολίζαμε καραβάκι.....:hmm: (ούτε μπάλες, ούτε χρυσόσκονες, ούτε πελώρια λουλουδάκια....ίσως μπορέσουμε να σώσουμε κάτι:) :) :)

δεντρο που δεν πεφτει ( ειναι μικρουτσικο και συμβολικο και πολυ σταθερο)

Η Πόπη μου κάνει περίπου το ίδιο εδώ και 9 Χριστούγεννα... Αφού στολιστεί το δένδρο (τεράστιο) κάθεται από κάτω και χαζεύει τα λαμπάκια. Ώρες ατελείωτες... Δεν πειράζει τίποτε. Μετά από κάνα τέταρτο κοιμάται σαν άγγελος κάτω από το δένδρο.
Που και που με πιάνει υστερία στη σκέψη της ηλεκτροπληξίας. Αλλά είναι τόσο έξυπνα αυτά τα ζώα που δεν υπάρχει περίπτωση να το πάθουν.
Το αποκορύφωμα είναι όταν το δένδρο ξεστολίζεται. Θρήνος!
Γυρνάει δεξιά και αριστερά ζητώντας τη "σκιά" του. Το αγαπάει πολύ. Πέρυσι το ξεστόλισα 11/02 για να τις κάνω το χατήρι να κάθεται από κάτω.
Φέτος σκέφτομαι να βγάλω έγκαιρα τα στολίδια και να το αφήσω μέχρι τον Αύγουστο για δροσιά στο σαλόνι....
Η Πόπη το αξίζει αυτό κι ας γελάνε όλοι με μένα!!!

Τελικά,όπως ξαναείπα αποφασίσαμε να στολίσουμε. Το δέντρο μετράει ήδη 24 ώρες στολισμένο και δεν ασχολούνται καθόλου μαζί του!:blink: Μόνο 'οταν στολίζαμε ο Ποκίτο ήθελε να σκαρφαλώσει πάνω! Πάντως όλα δείχνουν ότι θα επιβιώσει!:)

Φέτος σκέφτομαι να βγάλω έγκαιρα τα στολίδια και να το αφήσω μέχρι τον Αύγουστο για δροσιά στο σαλόνι....
Η Πόπη το αξίζει αυτό κι ας γελάνε όλοι με μένα!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Εμενα τα δικα μου ως σωστα αγριμια, εχουν κανει το δεντρο ονυχοδρομιο. Σιγα σιγα το ξεστολιζω απο κατω και εχει πηξει στα στολιδια στα πανω κλαδια..:lol: Οταν φευγω απο το δωματιο, τα μικρα σκαρφαλωνουν μεχρι πανω και μολισ μπω παλι στο δωματιο κανουν τισ παπιες και καθονται ακινητα αναμεσα στα κλαδια λεσ και δεν θα τα δω και με κοιτανε με υφος " δεν σκαρφαλωσαμε εμεις το δεντρο εκεινο φταιει για ολα":lol: :lol: Τι να κανω...χαλαλι τους. Σκεφτομαι και εγω να το αφησω οπως η Nota Laz, αλλα οχι γιατι τα δικα μου ειναι γλυκα και συμπεριφερονται ομορφα οπως η γατουλα τισ η Ποπη, αλλα γιατι τι να το κανω το δεντρο-δρομιο του χρονου ετσι οπως εγινε?? Τουλαχιστον ας παιζουν να μην παει χαμενο:lol: :D :redface:

Πολύ γέλασα με αυτή την ιστορία βρε παιδιά!!! η αληθεια ειναι πως αναβάλλω συνεχεια το στολισμό δεντρου με την ελπίδα να μεινει κάτι όρθιο για τα Χριστούγεννα. Μεχρι περυσι το σαλόνι στο παλιο σπίτι εκλεινε και ημουν ήσυχη! Αλλά φετος στο καινουριο σπίτι ειναι ενιαιαο και κατα συνεπεια θα γινει χαμός. Ειναι η πρωτη φορά που θα στολίσω δεντρο προσβάσιμο σε γατακια. Στο πατρικό μου οι γατες εριχναν συνεχεια κατω το δεντρο ή τα στολίδια που πατούσαμε αγουροξυπνημένοι το πρώι :( :mad: . Δεν νομίζω να καταφέρουμε να εχουμε δεντρο για πολύ και βαριεμαι θανάσιμα το μάζεμα αλλά ελπίζω μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Στην αρχή δε νομίζω να του άρεσε το δέντρο κλπ..φοβότανε. Από κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο όμως βάλαμε 1 κόκκινο χαλί στο οποίο ξάπλωνε, όταν δεν ξάπλωνε στο κρεβάτι του. Τώρα πάει και ξαπλώνει κάτω από το δέντρο κι όταν ήμαστε μπροστά ξαπλώνει μόνο. Όταν φεύγουμε γίνεται χαμός!! Μια φορά ήμουνα σε άλλο δωμάτιο κι άκουσα φασαρία. Πήγα σιγά σιγά να δω τι έκανε και τον βρήκα αγκαλιά με μια χρυσή μπάλα να κάνει τούμπες!!:happy:

:lol: κι εμένα έτσι κάνει..βλέπεις το δέντρο στα κάτω κλαδιά δεν έχει στολίδια γιατί τα ρίχνει..όταν τα βάλουμε πίσω τα ξαναρίχνει έτσι τα αφήσαμε κάτω στο πάτωμα να παίζει!!
Εμενα τα δικα μου ως σωστα αγριμια, εχουν κανει το δεντρο ονυχοδρομιο. Σιγα σιγα το ξεστολιζω απο κατω και εχει πηξει στα στολιδια στα πανω κλαδια..:lol: Οταν φευγω απο το δωματιο, τα μικρα σκαρφαλωνουν μεχρι πανω και μολισ μπω παλι στο δωματιο κανουν τισ παπιες και καθονται ακινητα αναμεσα στα κλαδια λεσ και δεν θα τα δω και με κοιτανε με υφος " δεν σκαρφαλωσαμε εμεις το δεντρο εκεινο φταιει για ολα":lol: :lol: Τι να κανω...χαλαλι τους. Σκεφτομαι και εγω να το αφησω οπως η Nota Laz, αλλα οχι γιατι τα δικα μου ειναι γλυκα και συμπεριφερονται ομορφα οπως η γατουλα τισ η Ποπη, αλλα γιατι τι να το κανω το δεντρο-δρομιο του χρονου ετσι οπως εγινε?? Τουλαχιστον ας παιζουν να μην παει χαμενο:lol: :D :redface:

Περσι ο Μισκα μας καθοταν και χαζευε το δεντρο με τις ωρες!!! Επαιζε και με τις χαμηλες μπαλες αλλα πιο πολυ του αρεσε να τρωει μια γιρλαντα-βροχη ασημενια λεπτη. Μια φορα τον ειδαμε με κατι ασημενιο στο στωμα και οταν αρχισαμε να το τραβαμε βγαλαμε ολη την γιρλαντα!!! :lol: :confused: Φετος λογω πενθους δεν στολισαμε το σπιτι οποτε δεν εχουμε δει τις αντιγρασεις του Σαββα! Αν και τοσο πονηρος που ειναι σιγουρα κατι θα εκανε. Τωρα του χρονου θα μαθουμε! :| Πολυ ωραιες οι ιστοριες ολων! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back