Ω έλατο, ω έλατο....

Απάντηση: Χριστουγεννιάτικο δέντρο με γέμιση γατιού;;;

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά....άμα το χει ένστικτο να το κάνει, θα το κάνει...ευτυχώς δεν το έκανε ποτέ καμμία από τις δύο γάτες μας.....όλες κάθονταν από κάτω, πόζαραν και βγάζαμε φωτογραφίες!!! ίσως αν του παίρνατε ένα γατόδεντρο να άλλαζε κάτι αν και πιστεύω ότι άπαξ και συνηθίσει κάτι άσχημο δύσκολα κόβεται....αν τον περιόριζες όταν λείπεις ίσως είναι μια λύση και όταν είσαι εκεί να τον μαλώνεις ή να κάνεις κάποιο δυνατό θόρυβο να τρομάξει μπας και το κόψει....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα. Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα. Απλά κάθεται απο κάτω δίπλα στη φάτνη! Επειδή όμως θέλω να είμαι ήσυχη 8) έχω αγοράσει λαμπάκια ειδικά με πολύ μικρή τάση έτσι ώστε αν δαγκώσει κανένα λαμπάκι ή μασουλήσει το καλώδιο...να μην υπάρχει πρόβλημα :wacko:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα εχω κανει ολα αλλα ξαναπαει το εχει βρει παιχνιδι ο άτιμος... Ναι ευτυχως ειναι χαμηλης τασης τα λαμπακια! Τι να τον καν μωρε το γλυκουλι μου μου το εχει μαγαρισει το δεντράκι :(((

Καποια γατια, ετσι ειναι δυστυχως και πρεπει να το παρουμε αποφαση. Εγω για χρονια, οταν ειχα τον μεγαλο μου γατο νεαρο ακομα ειτε δεν στολιζα δεντρο και στολιζα μονο λιγο στο σπιτι με γιρλαντες και τετοια σε ψηλα σημεια, ειτε στολιζα ενα μικρο δεντρακι το οποιο το επαιρνα μαζι μου στην κρεββατοκαμαρα το βραδυ και εκλεινα την πορτα. Το λεγαμε Χριστουγεννιατικη λιτανεια.:/:
Ο τωρινος μου γατος επειδη ειχαμε φοβηθει απο την συμπεριφορα του μεγαλου, αργησε να δει δεντρο στολισμενο καθως για καποια χρονια δεν στολιζαμε επιτηδες. Πρωτοστολισαμε περισυ που ηταν 5 χρονων και δεν εδωσε την παραμικρη σημασια.
Αντε εσυ ξαγκιστρωνε που ελεγε και καποιος γνωστος μου...:confused:

Περισσότερη εντύπωση μου έκανε που υπάρχουν γάτες που τις γαληνεύουν τα Χριστούγεννα (Κατερίνα μου, μιλάμε για κατάνυξη δηλαδή η Κίρα!! :D ) παρά αυτό που κάνουν τα υπόλοιπα! Ε, γάτες είναι...βλέπουν δέντρο-σκαρφαλώνουν δέντρο! ;)
Εμένα κάνουν παιχνίδι οτιδήποτε καινούριο (μερικές φορές και παλιό! ) υπάρχει εντός εμβέλειας! Μιλάμε από χνουδάκι μέχρι καναπέ! Αν στόλιζα δέντρο, θα υπήρχε για 3 δευτερόλεπτα περίπου!! :P Και είναι και 18 μηνών γατάκια, όχι 6! :D Δεν τα έχω μαλώσει βέβαια ποτέ κανονικά αλλά γενικά ο μόνος τρόπος να σταματήσουν κάτι είναι απλώς να το βαρεθούν!

Απάντηση: Χριστουγεννιάτικο δέντρο vs γάτα

Αχ κατι μου λεει πως δεν θα το βαρεθει ποτε... :( Τι αλλο να κανωωωωω? :( το εχει κανει χαλια...και καλα εγω δεν εχω προβλημα η μανα μου ειναι το θεμα ολο του φωναζει και δε μ'αρέσει καθολου αυτο :'(

Νομίζω πως δε θα βαρεθεί ποτέ. Έχεις δίκιο. Είναι θέμα χαρακτήρα. Εμείς θα στολίσουμε για δεύτερη φορά το δέντρο με τον Daffy στο σπίτι. Ανησυχούσα τη πρώτη φορά, σαν όλους τους πρωτάρηδες, αλλά τελικά δεν έδωσε καμμία σημασία ούτε στο δέντρο, ούτε στα στολίδια. Τώρα, βέβαια, κανείς δεν εγγυάται πως δε θα του έρθει ξαφνικά να ορμήσει και να το πετάξει κάτω, γάτος είναι ότι θέλει κάνει, αλλά δε με νοιάζει και πολύ.
Η ατμόσφαιρα με τα παιδιά να στολίζουν το δέντρο, στο cd ν'ακούγονται τραγούδια Χριστουγέννων και ο Daffy να τριγυρνά αναμεσά μας ή και να κοιμάται στο καναπέ είναι οι στιγμές που θα μείνουν στη μνήμη μας.

Πολύ όμορφα τα περιγράφεις Ηλία...:)
'Ετσι κι εγώ έκανα ό,τι ήθελα να κάνω στο σπίτι, π.χ. στόλιζα κάτι ωραία στρογγυλά κεράκια και μετά μου έμενε η ανάμνηση της Τρία να παίζει μπάλα με την 'Ενα μ'αυτά!! :P
Γενικά, τα αντικείμενα είναι αντικείμενα και δε με νοιάζουν. Οι άνθρωποι και τα ψυχουλάκια μου με νοιάζουν... όπως και αν θέλουν να χαίρονται το χώρο!! ;)

Τι ωραια που τα λετε ωρε παιδακια ..μακαρι και η μαμα μου να μην ενδιαφεροταν τοσο για το σπιτι και για τα αντικειμενενα που βρίσκονται μεσα σε αυτο...ειναι πολυ εκνευριστικο να την ενοχλουν ολα και να μην χαιρεται με τα δυο μικρα μας!!! Εχω κι εναν σκυλακο 13 χρονων που κοιταει τον Σπιθα μου σαν χαζουλης οταν κουναει ολο το δέντρο!! Στιγμες αφασιας

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :/:
Κι εμένα οι δικοί μου έτσι είναι...δυστυχώς!! :(
Ιδέα! Πρότεινε να ξεφορτωθείτε τις ασήμαντες μπάλες και τα περιττά λαμπάκια και να έχετε πάνω στο δέντρο το μόνο απαραίτητο "στολίδι" !!!;)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! :/:
Κι εμένα οι δικοί μου έτσι είναι...δυστυχώς!! :(
Ιδέα! Πρότεινε να ξεφορτωθείτε τις ασήμαντες μπάλες και τα περιττά λαμπάκια και να έχετε πάνω στο δέντρο το μόνο απαραίτητο "στολίδι" !!!;)
Τέλεια ιδέα!!

Κι εγώ φέτος σκέφτομαι για δέντρο μιας που πλέον έχουμε χώρο και τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες μου περιόδους, μαζί με τον στολισμό (όπως τον περιέγραψε ο Ηλίας) και τα... μελομακάρονα φυσικά! ;) Επειδή λοιπόν από μικρή μου άρεσαν πάντα τα ξύλινα στολίδια πιστεύω πως είμαι πολύ τυχερή, διότι τουλάχιστον δεν θα σπάνε! Οπότε λέω φέτος να βρω κάποιο οικονομικό δέντρο και να πάρω μερικά στολιδάκια, έτσι για να... βολιδοσκοπήσω και την κατάσταση! Ελπίζω να μη μου μείνουν μόνο τα στολίδια... :whistle:

αχ τι ωραιο που ειναι το κλιμα χριστουγεννων που περιγραφετε...ειδικα εσυ Ηλια the best πες στην μαμα σου αυτη την περιγραφη του Ηλια και θα σταματησει ειναι τοοοσο ρομαντικη Τωρα μια προσωπικη εμπειρια ειναι οτι εμενα 2 γατια που χω ζωη να χουν ειναι κατω απο το δεντρο!!1η πραξη: αρχικα δεν δινουν καμια σημασια στο δεντρο οσο στα στολιδια πραγμα που δεν μ ενοιαζε και καθολου 2η πραξη:την 3η μερα ο ρωμαιο κοιταει δεντρο γουρλωνει ματια και μπαμ παει δεντρο Εγω καπου ειχα διαβασει οτι αν κανεις ιιιι δυνατα χτυπωντας παλαμακια σταματανε οτι κανουν τα τρομαζει .Οντως την 2η μερα που ξαναπηγαν στο δεντροτο εκανα και επιασε...εφυγε αλλα ξανανεβηκαν την επομενη απτοητα οποτε περασα τις μερες αυτες σκουζωντας ιιιιι 'οποτε καποιο απο τα "στολιδια"μου αποφασιζε να παρει θεση :P

Τελευταία επεξεργασία:

εμείς πηγαίνουμε για χριστούγεννα στο πατρικο..χαράς ευαγγέλια..η παμαμπού πέρυσι ήταν 3 μηνων..δεν μπόρεσε να φέρει την καταστροφη αν κ προσπάθησε.έμπαινε στο εσωτερικό του δέντρου..αδύνατον να την πιάσεις κ από κει κ πέρα ήταν θέμα τύχης που δεν έπεσε όλο το σύστημα..φέτος νομίζω θα διαπρεψει!

Πρόκειται να στολίσω σύντομα και σκέφτομαι ήδη τι έχει να γίνει με τα λαμπάκια και τις μπάλες... :laugh:

Εγώ σώθηκα! Θα μου δώσει η αδερφή μου ένα παλιό της δέντρο-λίγο σπασμένο αλλά οκ, ούτως ή άλλως και καινούριο να έπαιρνα μπορεί να κατέληγε... πολύ σπασμένο! :whistle:- οπότε θα πάρω και τα αγαπημένα μου ξύλινα παιχνιδάκια και ο θεός βοηθός! ;)

νομίζω αυτό που μας έσωσε πέρυσι είναι πως κοντά στο δέντρο,είναι το τζάκι.ανάμεσα σε σκανδαλιά κ χουζούρι δίπλα στη ζέστη προτίμησε το δεύτερο. έκανε βέβαια κ τα τρελά της στο δέντρο αλλά με το που άναβε το τζάκι κατευθειαν εκεί...φυσικά δεν μπορούσε να πλησιάσει άνθρωπος την πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι.αν καθόταν κανείς μαζί της έκανε αρχικά την αδιάφορη και καλά αλλά μετα απλωνόταν-απλωνόταν μέχρι που σχεδόν μας έριχνε κάτω(μεγάλο κάθαρμα)αλλά ανάμεσα στο''ή το δέντρο κάτω ή έσεις''διαλέξαμε το εμείς κάτω.

Συνημμένα

• 2013-01-04 17.48.57.jpg
    2013-01-04 17.48.57.jpg
    361,1 KB · Εμφανίσεις: 36
νομίζω αυτό που μας έσωσε πέρυσι είναι πως κοντά στο δέντρο,είναι το τζάκι.ανάμεσα σε σκανδαλιά κ χουζούρι δίπλα στη ζέστη προτίμησε το δεύτερο. έκανε βέβαια κ τα τρελά της στο δέντρο αλλά με το που άναβε το τζάκι κατευθειαν εκεί...φυσικά δεν μπορούσε να πλησιάσει άνθρωπος την πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι.αν καθόταν κανείς μαζί της έκανε αρχικά την αδιάφορη και καλά αλλά μετα απλωνόταν-απλωνόταν μέχρι που σχεδόν μας έριχνε κάτω(μεγάλο κάθαρμα)αλλά ανάμεσα στο''ή το δέντρο κάτω ή έσεις''διαλέξαμε το εμείς κάτω.
Μα καλά.... Τι ζωντόβολα είναι!! Απίστευτη ιστορία! Και φυσικά, έγινε το δικό της-πώς αλλιώς; :P

Απάντηση: Ω έλατο,ω έλατο....

Χαχα! Τι απιστευτους χαρακτηρες που εχουν τα ατιμαα!!! Θα βρω και τιποτα αλλο να δοκιμασω.. προς το παρον εχω βαλει ολα του τα παιχνιδια διπλα στο δεντρο και μου φαινεται σαν να το ελαττωσε καπως! Τελικα, αυτα τα χριστουγεννα θα τα θυμομαστε για παντα!!!! :P

Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ θα διάλεγα τη ζέστη του τζακιού από το έλατο! :hehe:
Και θα απλωνόμουν φαρδύς - πλατύς στην πολυθρόνα ώστε να απολαμβάνω και τη ζέστη αλλά και το θέματα του δέντρου! :lol:

Νομίζω αυτό συμβαίνει με όλες τις γάτες...
Είναι αδύνατο να υπάρχουν παιχνίδια στο σπίτι (και μάλιστα όλα μαζεμένα και κρεμασμένα πάνω σε ένα δέντρο !!! Ουαου!) και να μην τα περιεργαστεί πρώτα το μικρότερο της οικογένειας (φυσικά εννοώ τη γάτα ή τις γάτες του σπιτιού).
Και για να μην αρχίσω να περιγράφω τι συνέβη στο δεντράκι που στολίσαμε πέρσι, παραθέτω απλώς ένα βίντεο που τα λέει όλα.!
https://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo&list=PLagyxbJHFyL11iTef4c6ALIDsD--nXkel

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back