Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
καλημερα.kyka ειναι στο κεντρο του περιστεριου ειναι μεγαλη αγορα.εχουμε γυναικεια ρουχα μοντερνα (οχι στυλ bsb η toi moi) ειναι λιγο ακριβουτσικα.δεν εχουμε μονο μικρα μεγεθη αλλα δεν ειναι με τιποτα κλασικουρες.ειναι ψαγμενα ρουχαλακια.το μαγαζι ειναι ασπρο μαυρο με περιεργα φωτα μεσα οσο μπορουσαμε το φτιαξαμε(μονοι μας) ανταξιο αλλων μεγαλων καταστηματων.(ειμαι λιγο ψωνιο?ειπα τα καλυτερα για το μαγαζι)![]()
Το Domino πώς σας ακούγεται???

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλορίζικο και καλές δουλειές

elvenstar
Επιφανές μέλος
- ChessΒoard ή σκέτο Chess(λόγο ασπρόμαυρου)
- PussyCat (επειδή αναφέρεται σε κυρίες κ ειμαστε κ κολλημένες με τα γατιά)
- Black 'n' White
- Vanilla 'n' Chocolate
prince
Διάσημο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
να εισαι καλα.ευχαριστουμε.μακαρι γιατι ολα χαλια πανε.Τι λες για "contrast", "Blate" (απο το black and white), "Choose"?
Καλορίζικο και καλές δουλειές![]()
![]()
![]()

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο σπυρος ηταν σιγουρος οτι το pussycat θα μου το λεγατε σιγουρα.
- ChessΒoard ή σκέτο Chess(λόγο ασπρόμαυρου)
- PussyCat (επειδή αναφέρεται σε κυρίες κ ειμαστε κ κολλημένες με τα γατιά)
- Black 'n' White
- Vanilla 'n' Chocolate

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ολα θα πανε καλα!Τι κανουμε εμεις;Μουστακοσκονη,νεραιδοσκονη κτλ;να εισαι καλα.ευχαριστουμε.μακαρι γιατι ολα χαλια πανε.![]()
Ομμμμμμμμ..Το Blate οντως πρωτοτυπο..
Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να συμφωνησει.τα γραφω ολα οσα μου γραφεται και οταν ηρεμησω γιατι εχω φαει φρικη με το θεμα του δημου περιστεριου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
αλήθεια ποια ειναι η μετάφραση του blate;αχ βρε γεωργια.μακαρι.και εμενα μου αρεσει το blate αλλα εχω και τον παραξενο τον σπυρο που ως μεγαλο αφεντικοπρεπει να συμφωνησει.τα γραφω ολα οσα μου γραφεται και οταν ηρεμησω γιατι εχω φαει φρικη με το θεμα του δημου περιστεριου.
Ε! Και φυσικά θα λέγαμε το Pussycat τι κατοφόρουμ είμαστε;.
Καλές δουλειές να έχεις κ όλα να πάνε όπως τα θέλεις και ακόμα καλύτερα

Πράγματι αυτό με το Δήμο Περιστερίου είναι τραγικό και το απτρόπαιο είναι ότι δε δυμβαίνει μόνο εκεί τα καημένα τα αδέσποτα γίνονται μπαλάκι για κάθε φορά που ένας Δήμος θέλει να κάνει τις φιέστες του ή δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο ανακαλύπτουν για να τρώνε λεφτά. Πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε όλους αυτούς

georgia alex
Δραστήριο μέλος
μασπρο;;;αλήθεια ποια ειναι η μετάφραση του blate;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εϊναι δηλαδή από το BLAck κ το whiTE πολύ έξυπνομασπρο;;;![]()

Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
Και κατα ένα περίεργο τρόπο όλος αυτος ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο-συνασταλμένο μου αρέσει πολύ.... Ψηφίζω Blate και θέτω επι τάπητος και το Niveau (=επίπεδο), γιατί αν μη τι άλλο είναι κάτι που έχουμε όλοι εμείς οι γατόφιλοι αλλά και οι δυνητικοί σας πελάτες -με ένα μικρό κίνδυνο βέβαια να τους θυμίζει το Βουρλιώτη (NiVo) ή στη χειρίστη, τη Nivea.

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool