...ένα έξυπνο και εύκολο όνομα

Giota.kara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα.
μερες σπαμε το κεφαλι μας με τον αντρα μου και δεν ειχα σκεφτει να ζητησω την γνωμη σας.ψαχνουμε να βρουμε ονομα για μαγαζι με γυναικεια ρουχα που να μην ειναι πολυ συνηθισμενο και πανω απο ολα να μπορουν να το πουν ευκολα και κυριες που δεν γνωριζουν ξενες γλωσσες αν ειναι ξενικο.εχουμε στερεψει απο ιδεες.καποια που βρηκαμε υπηρχαν.παιδια δωστε καμια καλη ιδεα.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες μας τι είδους ρούχα θα έχει για να ταιριάζει το όνομα με το concept.Kαι αν ξέρεις τι διακόσμηση θα έχει και σε τι περιοχή βρίσκεται - θα είναι συνοικιακό μαγαζί ή σε αγορά μαζί με άλλα -?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα.kyka ειναι στο κεντρο του περιστεριου ειναι μεγαλη αγορα.εχουμε γυναικεια ρουχα μοντερνα (οχι στυλ bsb η toi moi) ειναι λιγο ακριβουτσικα.δεν εχουμε μονο μικρα μεγεθη αλλα δεν ειναι με τιποτα κλασικουρες.ειναι ψαγμενα ρουχαλακια.το μαγαζι ειναι ασπρο μαυρο με περιεργα φωτα μεσα οσο μπορουσαμε το φτιαξαμε(μονοι μας) ανταξιο αλλων μεγαλων καταστηματων.(ειμαι λιγο ψωνιο?ειπα τα καλυτερα για το μαγαζι):redface:

καλημερα.kyka ειναι στο κεντρο του περιστεριου ειναι μεγαλη αγορα.εχουμε γυναικεια ρουχα μοντερνα (οχι στυλ bsb η toi moi) ειναι λιγο ακριβουτσικα.δεν εχουμε μονο μικρα μεγεθη αλλα δεν ειναι με τιποτα κλασικουρες.ειναι ψαγμενα ρουχαλακια.το μαγαζι ειναι ασπρο μαυρο με περιεργα φωτα μεσα οσο μπορουσαμε το φτιαξαμε(μονοι μας) ανταξιο αλλων μεγαλων καταστηματων.(ειμαι λιγο ψωνιο?ειπα τα καλυτερα για το μαγαζι):redface:

Το Domino πώς σας ακούγεται???:hmm::)

εξυπνο λογω χρωματος.θα τα σημειωσω πτι μου πειτε γιατι στην εφορια αν το εχει αλλος δεν μπορεις να το παρεις εσυ.πρεπει να εχουμε και εναλλακτικες.ευχαριστω:)

ένα άλλο που μου ήρθε τώρα είναι το Αρλεκίνος :D

Τι λες για "contrast", "Blate" (απο το black and white), "Choose"?

Καλορίζικο και καλές δουλειές:up: :up: :up:

• ChessΒoard ή σκέτο Chess(λόγο ασπρόμαυρου)
  • PussyCat (επειδή αναφέρεται σε κυρίες κ ειμαστε κ κολλημένες με τα γατιά)
  • Black 'n' White
  • Vanilla 'n' Chocolate

salt 'n' pepper

Νομίζω ότι το blate είναι πολύ πετυχημένο!

Τι λες για "contrast", "Blate" (απο το black and white), "Choose"?

Καλορίζικο και καλές δουλειές:up: :up: :up:
να εισαι καλα.ευχαριστουμε.μακαρι γιατι ολα χαλια πανε.:D

• ChessΒoard ή σκέτο Chess(λόγο ασπρόμαυρου)
  • PussyCat (επειδή αναφέρεται σε κυρίες κ ειμαστε κ κολλημένες με τα γατιά)
  • Black 'n' White
  • Vanilla 'n' Chocolate
ο σπυρος ηταν σιγουρος οτι το pussycat θα μου το λεγατε σιγουρα.:lol::lol:

να εισαι καλα.ευχαριστουμε.μακαρι γιατι ολα χαλια πανε.:D
Ολα θα πανε καλα!Τι κανουμε εμεις;Μουστακοσκονη,νεραιδοσκονη κτλ;:PΟμμμμμμμμ..Το Blate οντως πρωτοτυπο..:hmm:

αχ βρε γεωργια.μακαρι.και εμενα μου αρεσει το blate αλλα εχω και τον παραξενο τον σπυρο που ως μεγαλο αφεντικο:Pπρεπει να συμφωνησει.τα γραφω ολα οσα μου γραφεται και οταν ηρεμησω γιατι εχω φαει φρικη με το θεμα του δημου περιστεριου.

αχ βρε γεωργια.μακαρι.και εμενα μου αρεσει το blate αλλα εχω και τον παραξενο τον σπυρο που ως μεγαλο αφεντικο:Pπρεπει να συμφωνησει.τα γραφω ολα οσα μου γραφεται και οταν ηρεμησω γιατι εχω φαει φρικη με το θεμα του δημου περιστεριου.
αλήθεια ποια ειναι η μετάφραση του blate;
Ε! Και φυσικά θα λέγαμε το Pussycat τι κατοφόρουμ είμαστε;.
Καλές δουλειές να έχεις κ όλα να πάνε όπως τα θέλεις και ακόμα καλύτερα:up:
Πράγματι αυτό με το Δήμο Περιστερίου είναι τραγικό και το απτρόπαιο είναι ότι δε δυμβαίνει μόνο εκεί τα καημένα τα αδέσποτα γίνονται μπαλάκι για κάθε φορά που ένας Δήμος θέλει να κάνει τις φιέστες του ή δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο ανακαλύπτουν για να τρώνε λεφτά. Πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε όλους αυτούς:mad::mad:

Προσφέροντας τις μεταφραστικές μου υπηρεσίες να επισημάνω ότι Blate σημαίνει επίσης στη σκωτσέζικη διάλεκτο και "συνεσταλμένος"...
Και κατα ένα περίεργο τρόπο όλος αυτος ο συνδυασμός άσπρο-μαύρο-συνασταλμένο μου αρέσει πολύ.... Ψηφίζω Blate και θέτω επι τάπητος και το Niveau (=επίπεδο), γιατί αν μη τι άλλο είναι κάτι που έχουμε όλοι εμείς οι γατόφιλοι αλλά και οι δυνητικοί σας πελάτες -με ένα μικρό κίνδυνο βέβαια να τους θυμίζει το Βουρλιώτη (NiVo) ή στη χειρίστη, τη Nivea.:lol:

Αν ψηφιστεί το Blate ως μαγαζονονά θα έρθω και στα εγκαίνια για σεφτε. Σιγά μην χάσω ευκαιρία για ρουχαλάκια:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back