Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορείς να ξέρεις αν ο γνωστός θα πηγαίνει κάθε μέρα, αλλά το είδος της σχέσης σας μπορεί να σου πει κάτι.
Την ιδέα της pet sitter την έχεις σκεφτεί;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω μόνο έναν... Κοστίζουν ρε γμτ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα για το θέμα γάτος με αποσκευές,θα πω κάτι που δε ξέρω αν είναι άκυρο αλλά θα το πω : αν έβρισκες κάποιον συγκεκριμένο οδηγό που να ξέρεις ότι δε θα είχε πρόβλημα να είναι η γάτα επάνω στο λεωφορείο(
) και του ζητούσες το κινητό του έτσι ώστε όταν είναι να ταξιδέψεις για Αγρίνιο να τον παίρνεις κάποιες μέρες νωρίτερα να συννενοείστε πότε έχει δρομολόγιο αυτός για να ταξιδεύεις μαζί του ?Τουλάχιστον όταν δεν υπάρχουν αλλεργικοί επιβάτες...(αναμένεται να κυκλοφορήσει εγκεκριμένο το εμβόλιο κατά αυτής της αλλεργίας - αμήν,επιτέλους ο καθένας θα μεριμνεί ο ίδιος για τη δική του υγεία,εφόσον το θέλει).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Και όλη αυτή η μανούρα προκαλείται από έναν άνθρωπο δηλαδή που στην τελική ΔΕΝ έχει και αλλεργία..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat γίνεται αυτό; Πόσο κοστίζει;
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος

giota, έχω μια αντίρρηση στην κατά τ' άλλα γενναιόδωρη προσφορά σου: ο γατούλης θα φιλοξενηθεί σε περιβάλλον άγνωστο, όπου μένει ήδη άλλος γάτος. Μήπως νιώσει εχθρικό το περιβάλλον; Μήπως νομίσει ότι η φίλη του τον έδωσε σε άλλη οικογένεια, τουτέστιν τον εγκατέλειψε;
Από την άλλη, βέβαια, την πρώτη φορά θα είναι δύσκολα, αλλά τη δεύτερη φορά ο γατούλης θα συνηθίσει και τότε θα έχουμε την έναρξη μιας ωραίας φιλίας. Αρκεί να γίνουν φίλοι, διότι δεν συμβαίνει σε όλες τις γάτες.
(Όπως, βλέπετε, κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Καλύτερα να σκεφτόμαστε εκ των προτέρων όλες τις πιθανότητες παρά να βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων.)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ελπίζω μόνο να μην μαλώνουν με τον γάτο της Γιώτας... Γιώτα ο γατούλης σου είναι στειρωμένος;
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
εγω οταν ειναι να λειψω πανω απο 2 μερες...στελνω τη γιαγια μου σπιτι μου να τον ταισει και να του κανει λιγο παρεα...καθημερινα.
πρεπει να εχεις εναν εμπιστο γνωστο-φιλο..
δεν εχει τυχει να λειψω πανω απο 6 μερες.. (παντα ομως πηγαινουν φιλοι μου καμια φορα και 2 φορες την ημερα)
αν αναγκαζομουν να λειψω πανω απο 6 μερες θα τον επαιρνα μαζι μου..αλλα απο την αλλη ειναι κι εκει μικρος ο χωρος...κανε κατι να πεισεις εκεινη να τον παρεις στο σπιτι...δεν θα της το φαει πια!!
αν ειναι δυνατον!!!
Subject to change
e-steki.gr Founder

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαστε στη διαδικασια σ τειρωσης αυτη τη εβδομαδα η την αλληΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Σίγουρα πάντως είναι καλύτερο απο το να μείνει μόνος και να τον φροντίζει κάποιος που του είναι αδιάφορες οι γάτες ή να είναι σε μια αποθηκούλα 2 τμ ...
Ελπίζω μόνο να μην μαλώνουν με τον γάτο της Γιώτας... Γιώτα ο γατούλης σου είναι στειρωμένος;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ πολύ πάντως!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool