''πω πω λεφτά!''

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Χθες το βράδυ στη σκυλοβόλτα μας,συναντήσαμε ένα παιδάκι με τους γονείς τους και το καινούριο τους..αξεσουάρ,ένα γλυκύτατο μωρό μπόξερ.
Τους τράβαγε απο δω,το τραβούσαν απο κει ,μπουρδουκλωνόντουσαν όλοι μαζί....
Οταν μας είδαν,κλασσικά,κοκκάλωσαν..
Μίλησε ο άντρας,η κολώνα του σπιτιού:''Α,εντάξει σπιτίσια είναι,δεμένα.''
(Βεβαια,γιατί τα βρωμερά του δρόμου είναι προς αποφυγήν.)
Τα σχόλια του παιδιού:
-Πω πω λεφτά που πρέπει να δωσε αυτη για αυτά τα σκυλιά...
(Εχοντας στο μυαλό ότι μόνο αγοράζουμε σκυλιά...)
-Αυτό το άσπρο πρέπει να ναι τέτοιο όπως η Λασι...
(Ελεγε για τη Λολίτα,μικρό γκριφόν...)
-Καλά αυτός ο μαύρος φαίνεται πολύ άγριος...
(Ο Ρας,απλα επειδή είναι μαυρος και έχει ορθια αυτιά...)

:ANAL: :D :-D :-D
Η παρέα...
Γιατί μας φοβούνται όταν μας βλέπουν?Δεν μπορώ να καταλάβω...
:rolleyes:
img0468hy4.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::lol::lol::lol:....
Κανονικά θα έπρεπε να σταματάει η κυκλοφορία, να πηγαίνετε συνοδεία με περιπολικά, και Ζητάδες!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως είναι αξιαγάπητο το κοπαδάκι σου

Mε τη Λάση???!!!!:lol::lol::lol:
Άντε καλά να λεγε τον Μπούμερ....
Κουκλιά είναι όλα τους...αλλά νομίζω ότι το μπεζάκι έχει την πιο φοβερή φατσούλα!:up:

Ωραία παρέα!Κι εμάς μια από τα ίδια όταν βγαίναμε βόλτα με τον Ιβαν,αλλά πλέον κανείς δεν μπορεί να τον συγκρατησει ούτε με πνίχτη,οποτε τον λύνουμε να τρέχει στην αυλή,και τα παιδάκια τον χαζεύουν!

Ζητάδες!!!χι χι ,καλό!

Κοπάδι!Και αυτό καλό!

Πάντως τα προβλήματα ποτέ δε σταματάνε να υπάρχουν...Μάλλον φταίει ότι είναι και κοπαδάκι βεβαια,γιατί οι ανεγκέφαλοι που δεν θέλουν τα ζώα,αλλιώς αντιμετωπίζουν 1 σε λουρί και αλλιώς 5,με τα 2μερικές φορές...εχμ...λυτά..:)Αλλά δε πειράζουν ούτε κουνούπι,είμαστε και σε περιοχή στο βουνό,χωρίς αμάξια....γι αυτό τις αφήνω.

Το πρόβλημα κυρίως είναι ότι φοβούνται ''αν δαγκώνουν'' ,''αν επιτίθενται'' και ''αν κατουρανε λουλούδια στα πεζοδρόμια'' και όχι ''γιατι τα χω λυτα''(τα 2 μονο και αν.)
Και χθες στην ευθυμη ατμόσφαιρα που βγαζαμε φωτό βγηκε μια από μια βιλάρα και μου λέει παρτα σκυλιά,θα μου κατουρησουν τα λουλούδια στο πεζοδρόμιο!
Κυρά μου της λέω σας τα πειράξαμε?Γιατί αμέσως να το πείτε?
Ε αφού ζώα είναι λέει.

Εν τω μεταξύ είδα σήμερα ότι έχει βάλει 2-3 αλουμινόχαρτα,διάσπαρτα στο πεζοδρόμιο της.Αυτή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ταϊζει έστω και γατάκι,τα αντιπαθει γιατί της χαλάνε τα φυτά.
Αρα,τι μπορεί να εβαλε στ αλουμινοχαρτα???Δυστυχώς για τα ζωάκια που το φαγανε,το περιεχόμενο ελειπε.

Εβγαλα φωτό και θα την παρακολουθώ.
Εχει να γίνει μια καταγγελία έτσι και την πιάσω.....;)

Καλά θα κάνεις,όντως για κάτι τέτοιο φαίνεται.Κριμα τα ζωάκια...Και μετά σου λέει "ζωα ειναι".Μάλλον για άλλον πήγαινε αυτό...

[Η παρέα...
Γιατί μας φοβούνται όταν μας βλέπουν?Δεν μπορώ να καταλάβω...
:rolleyes:

Ααχχ..ανθρωποι που δεν ειναι εξοικειωμενοι με τα ζώα συμπεριφέρονται πιο ασχημα και απο το πλέον αγριο αδέσποτο..
Δεν ντρεπονται οι απολιτιστοι..:down::down:

Kαι τα χω πάρει γιατί εμμέσως ή άμεσα για τα δικά μου ζώα έβαλε τα αλουμινόχαρτα και έχω καθε δικαίωμα να την ξεφτυλίσω.
Αλλά και για τα καημένα αδεσποτάκια που δεν έχουν κανεναν να τα υπερασπιστεί και φάγανε ότι ήταν....:(

Αλλά μέχρι να έχω αποδείξεις,δεν μιλάω.

Καλα, είναι φοβερή η ομαδική φωτογραφία! :)
Πρέ΄πει να ειναι φανταστική εμπειρία να κυκλοφορείς με μια μικρή αγέλη... Θα μου άρεσε πολύ αυτο πιστεύω, ειδικά στην εξοχη!

Κλειάννα κουκλια ολα στο κοπαδι σου.... οσο για την ¨κυρια¨ με την βιλα της.... το ζωα ειναι που ειπε.... θα της απαντουσα ευτυχως!γιατι αν ηταν ανθρωποι και μαλιστα σαν εσενα.... θα ειχαμε καει!!! :mad: αχχχχ μερα που να μη συγχιστω ....

Κυρά μου της λέω σας τα πειράξαμε?Γιατί αμέσως να το πείτε?
Ε αφού ζώα είναι λέει.
'Επρεπε να της πεις κ εσύ το ίδιο γι αυτό μακριά από το πεζοδρόμιο μου για να μη μου το κατουρήσεις. Τι απαίσιοι άνθρωποι:mad::down: Ελπίζω να μην έκανε κάτι τέτοιο κ σκότωσε τόσα ζωάκια:(

souper η αγελη σου κελιαννα, να σου ζησουν...ναι σιγουρα εχεις δωσει λεφτα και απειρα αποθεματα αγαπης κατι που δυστηχως οι ανθρωποι 4ης γεννιας ακομη να μαθουν....:/:
να περνατε καλα!!!!!!:up:

Τι ακούτε κι εσείς που έχετε σκυλιά... :( Έλεος με τους κομπλεξικούς. Πάντως θαυμάζω την ψυχραιμία σου, στη θέση σου θα είχα γίνει νευρασθενική.:P
Να χαίρεσαι την υπέροχη αγέλη σου!:D

Πραγματικα τέτοια αγελη εχει ανεκτιμητη αξια:up::up::up:

Εμένα ενα βραδυ που ειχα βγαλει τα 2 ΜΟΝΟ:lol: δικά μου σταματησε μια τζιπαρα και αρχισε η κοτα απο μεσα
- Κοπελια μην τα αφηνεις τα σκυλια να κατουρανε γιατι λερωνουν
-στον πλυθηντικο εγω....Γιατι σας λερώσανε ?
-Οχι αλλα ΑΝ περναγανε εξω απο το σπιτι μου θα λερωνανε:blink::blink::blink:

οι αξιες ειναι πραγματικα διφορετικες στους ανθρωπους - ιδιως στους νεοπλουτους ΜΗ ΧΕΣΩ !!!:P

Και τι θα τους βάλεις, καθετήρα;:P ή θα τα εκπαιδεύσεις να πηγαίνουν στη τουαλέτα;
Πέρα από τα αστεία εμείς που έχουμε σκυλιά έχουμε ακούσει πολλά κατά καιρούς. Το αγαπημένο μου είναι να με ρωτάνε "αν τρώνε":blink:. Όχι, τους απάνταγα, τα έχω με ορό!!:whistle:
Κλειάννα πολύ super η αγέλη σου:inlove:

Λίγο άσχετο με το θέμα , αλλά το καλύτερο σχόλιο που έχω ακούσει στον δρόμο για τον συγχωρεμένο τον τζούλι μου (ένα πελώριο χάσκι) ήταν:
Συναντιόμαστε στα 10 μέτρα με μια μαμά που κρατάει το παιδάκι (περίπου 5 χρόνων) από το χέρι , και εκείνο έκπληκτο αρχίζει να φωνάζει βλέποντας τον τζούλι:Μαμα , μαμα κοίτα μια όμορφη γατούλα!:blink::lol::lol::lol:Μα το εννοούσε σας λεώ!!!

Λίγο άσχετο με το θέμα , αλλά το καλύτερο σχόλιο που έχω ακούσει στον δρόμο για τον συγχωρεμένο τον τζούλι μου (ένα πελώριο χάσκι) ήταν:
Συναντιόμαστε στα 10 μέτρα με μια μαμά που κρατάει το παιδάκι (περίπου 5 χρόνων) από το χέρι , και εκείνο έκπληκτο αρχίζει να φωνάζει βλέποντας τον τζούλι:Μαμα , μαμα κοίτα μια όμορφη γατούλα!:blink::lol::lol::lol:Μα το εννοούσε σας λεώ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: φανταζου τι εξοικιωση ειχε το παιδι με τα ζωα!

και εμενα μου χαν τυχει παλια οταν ειχα τα σκυλακια μου...το λυκοσκυλο ηταν εκπαιδευμενο ε και μια μερα δεν αντεξα και εκει που λεγαν λεγαν... του δινω εντολη και ριχνει ενα σαλτο πανω τους.... :lol::lol::lol: ναι ρε δαγκωνει αλλα μονο οταν του πω!!!!!!

Εβγαλα φωτό και θα την παρακολουθώ.
Εχει να γίνει μια καταγγελία έτσι και την πιάσω.....;)

Μπορείς να της δώσεις να φάει το περιεχόμενο του αλουμινόχαρτου (αν βρεις ένα γεμάτο, εννοείται:()...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back