ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Παλιότερα σχεδόν σε καθε βολτα τσακωνομουν και βριζόμουν και φυσικά..στεναχωριόμουν!
Τωρα τους λέω αντε γεια και αδιαφορώ,γιατί ακρη με τρελλούς δε βγαζεις,ως γνωστόν!
Εδώ μια γειτόνισσα που έχει 20 γατες και 1 λυκοσκυλο,όταν με βλεπει μου λεει παρε τα σκυλιά γιατί έχουν καλαζαρ(ολα!?) και θα κατουρησουν και θα πεσει το εγγονακι μου πανω στα τσισα οταν παιζει εξω και θα κολλησει καλαζαρ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μήπως το εγγονάκι της είναι χάσκι;Επειδή ψάχνουμε για να ζευγαρώσουμε τον Ιβαν!Ασε ruko...τι ακουγα,τι ακουω και τι θα ακουω και εγώ και όσοι έχουμε σκυλο από ανεγκέφαλους δεν παίζεται!
Παλιότερα σχεδόν σε καθε βολτα τσακωνομουν και βριζόμουν και φυσικά..στεναχωριόμουν!
Τωρα τους λέω αντε γεια και αδιαφορώ,γιατί ακρη με τρελλούς δε βγαζεις,ως γνωστόν!
Εδώ μια γειτόνισσα που έχει 20 γατες και 1 λυκοσκυλο,όταν με βλεπει μου λεει παρε τα σκυλιά γιατί έχουν καλαζαρ(ολα!?) και θα κατουρησουν και θα πεσει το εγγονακι μου πανω στα τσισα οταν παιζει εξω και θα κολλησει καλαζαρ!
![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως το εγγονάκι της είναι χάσκι;Επειδή ψάχνουμε για να ζευγαρώσουμε τον Ιβαν!![]()
χαχαχαχαχα υποκλίνομαι!!!
Παντως και εγω καθημερινα τι μαλωμα εριχνα... ιδιως με ηλικιωμενους...
moukelis
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά,τι λέτε,εδώ μια μέρα πηγαίναμε τον γάτο μου τον Έκτορα στον κτηνίατρο με το αστικό(6 κιλά γουρούνι,που να τον πάω με τα πόδια στο Θεαγένειο από Μαρτίου) και μια κυρία κοιτώντας με τρόμο τη γατοφόρο δύο καθίσματα μακριά με ρώτησε όλο χάρη:"Μήπως με δαγκάσει;;;"Καλέ μόνο θα σε δαγκάσει,θα σε φάει κομμάτι κομμάτι...Μα γάτα είναι της ψέλισσα,και την κοίταξα με απορία.Ήταν και στρουμπουλή και ήταν και σε δίαιτα ο Έκτορας...

καλε να εκδοσουμε ενα βιβλιο με τις εμπειρες μας με τα ζωα....πλουσοες θα γινουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
μη μου λες τετοια...
αστα ζευγαρωματα στους εκτροφείς please.
Μήπως το εγγονάκι της είναι χάσκι;Επειδή ψάχνουμε για να ζευγαρώσουμε τον Ιβαν!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μην ξεχάσεις να της ζητήσεις κ χρήματα μετά, γιατί χάρης την πεκινουίτσα σου θα χάσει κ κανένα κιλόΚαμμιά μέρα θα την αμολύσω την μικρή και να δω πως θα τρέχει η κυρία.
Την κυρία ή την σκύλίτσα,Το άλλο κουλό που έχουμε ακούσει. Πόσο την πουλάτε?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Ιβαν έχει ζευγαρώσει μόνο μία φορά,και τα σκυλάκια(δύο έκανε όλα κι όλα η σκυλίτσα) δόθηκαν σε κόσμο που τα περίμεναν δύο χρόνια.Τώρα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ γέρος για τέτοια,για πλάκα το είπα...moukelis
μη μου λες τετοια...
αστα ζευγαρωματα στους εκτροφείς please.
strayshelp
Δραστήριο μέλος

Ο Ιβαν έχει ζευγαρώσει μόνο μία φορά,και τα σκυλάκια(δύο έκανε όλα κι όλα η σκυλίτσα) δόθηκαν σε κόσμο που τα περίμεναν δύο χρόνια.Τώρα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ γέρος για τέτοια,για πλάκα το είπα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,καταλαβαινω,υπαρχουν πολλα αδεσποτακια,και οι γεννες ιδιωτων ειναι βαρος αλλα και γεννες χωρις γνωση,αλλα ειχαμε εξετασει και τα δυο ζωα και ειχε αποφανθει και κτηνιατρος οτι θα ηταν ασφαλες το ζευγαρωμα.Εξαλλου οπως σου ειπα τον σκυλο ειδικα που μπορεις να τον περιορισεις δεν θα τον ζευγαρωναμε αν δεν υπηρχαν σπιτια για ολα τα μικρα.Οι δικοι μου θα ηθελαν και μια δευτερη γεννα για να κρατησουμε δυο μικρα όταν ο δικος μας θα "φυγει",αλλά απο τη στιγμη που δεν υπάρχει καθαρόαιμο σκυλάκι και υγιές και ο Ιβαν ειναι ηδη πολυ μεγαλος δεν το διακινδυνευουμε.oυφ..οκ..μου φυγε ενα βαρος...
![]()
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να σκεφτόντουσαν όλοι όπως εσύ πριν ζευγαρώσουν το ζώο τους.
moukelis
Επιφανές μέλος

kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να είσαι απίστευτα περήφανη κ' τυχερή που τους έχεις κοντά σου.

Πάντως εγώ εκτός από φραστικές επιθέσεις που πλέον έχω συνηθίσει κ' δεν
ασχολούμαι, έχω δεχτεί κ' άφθονο δροσερό νεράκι στο κεφάλι το δικό μου κ' του
Ρόκυ, επειδή η μαντάμ νόμισε ότι της κατούρησε το καλογυαλισμένο πεζοδρόμιο...

Μετά από λίγη ώρα είχε τη χαρά να δίνει τα στοιχεία της στο περιπολικό που είχε φτάσει
μετά τη δική μου κλίση.Από τότε η καλή γειτόνισα όταν με βλέπει αλλάζει διαδρομή.

Πάντως δύο από τις ατάκες που μ'αρέσει να χρησιμοποιώ είναι οι εξής
"Πάρτο το κ.....ο θα με φάει"!!!!(ουρλιάζοντας πάντα) κ' εγώ πολύ ήρεμα απαντώ
"Μη φοβάσαι έχει καλύτερα γούστα στο φαί του"

Επίσης έχω γελάσει πολύ με το "τι μάρκα είναι καλέ?"
Κ' η απάντηση μου "Μερσεντές σου κάνει?"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool