χχχχχου Άρης και κοκκινούλης

sousou+tebelis

Νεοφερμένο μέλος

Ο sousou+tebelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Την Τρίτη όπως ξέρετε πήραμε τον κοκκινο κουκλο στο σπίτι απο την Μίκυ.
Συνήθισε το περιβάλλον νωρίτερα απο ότι το περιμέναμε.Η κτηνίατρος μας είπε οτι θα του πάρει μία περίπου εβδομάδα να συνηθίσει το νέο του σπίτι κι αυτός από την δεύτερη μερα είναι χαρουμενος,παίζει και δεν κλαίει :up:!!!Ένα μικρό μόνο προβληματάκι εχει με την άμμο...μία παει μία βαριέται και τα κάνει όπου βρει αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσει και θα τα κάνει εκεί που πρέπει:D
Το πρόβλημα είναι πως η Άρης η αγριόγατα μας δεν θέλει να τον βλέπει!!!Έχουν περάσει τόσες μέρες κ δεν λέει να τον συμπαθίσει :(του κανει συνέχεια χου και αυτος ο ερμος χέζεται πάνω του.Δεν κάθεται στο ίδιο δωμάτιο μαζί του,Μερικές φορές τον παίρνει απο πίσω και κρύβεται για να του επιτεθεί :mad:σήμερα πήγε να τον χτυπήσει ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ...
Ξέρει κανείς καποιο κόλπο για να να τα βρούνε????:hmm::hmm::hmm:
Υ.Γ:Ο μικρός δεν εχει πρόβλημα με την Άρης θέλει να παίξουνε:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα με την άμμο μάλλον οφείλεται στο άγχος που του προκάλεσε η αλλαγή περιβάλλοντος. Κι εγώ πιστεύω πως δεν θα αργήσει να το ξεπεράσει.

Εδώ μπορείς να βρεις μερικά tips για την αρμονική συμβίωση των γατιών σου. Δεν είναι και τόσο μεγάλο το διάστημα που βρίσκονται μαζί, οπότε αυτές οι αγριάδες είναι αναμενόμενες. Αν, όμως, δεις ότι συνεχίζονται, μπορείς να τα χωρίσεις και να τα φέρεις σε επαφή σταδιακά. Μου θυμίζεις λίγο τις ηλικίες τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Άρης είναι 3μηνών αλλά ανεπτυγμένη για την ηλικία της.Ο μικρός είναι 2μηνών.

Α, οπότε δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Έχεις δοκιμάσει να τα παίξεις και τα δυο μαζί, έστω και μέσα απ' το άνοιγμα της πόρτας; Είναι πολύ χρήσιμο κόλπο για να συνηθίσουν το ένα το άλλο.
Επίσης, καλό θα ήταν να αφιερώνεις λίγο χρόνο αποκλειστικά στην Άρης, ώστε να μη νιώθει ότι έχασε την πρωτοκαθεδρία.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, η Άρης πηγαίνει καθόλου στο μέρος που κοιμάται ο μικρός ή στην άμμο του; Επίσης μήπως αντιδράει άσχημα όταν τον μυρίζει επάνω σας;

Δοκιμάσαμε να παίξουμε όλοι μαζί με 1 μπαλάκι αλλά τίποτα.Αρχίσανε τα γνωστά...χού το ένα φτού το άλλο.Η Άρης ήταν πάντα άγρια.Οι μόνες ώρες που καθόταν να την χαιδέψεις ήταν μόλις ξυπνούσε.Τώρα πλέον δεν κάθεται καθόλου.Τις πρώτες μέρες αντιδρούσε άσχημα στη μυρωδία του μικρού ακόμα και πάνω μας...μας ορμούσε και μας δάγκωνε.Τώρα είναι πιο χαλαρή στη μυρωδία του απλά την ενοχλέι η παρουσία του.Μυρίζει και την άμμο του και το μαξιλάρι που κοιμάται.Σήμερα μπήκε στο δωμάτιο για πρώτη φορά εκεί που κοιμάται ο μικρός.

Σήμερα μπήκε στο δωμάτιο για πρώτη φορά εκεί που κοιμάται ο μικρός.

Αυτό είναι καλό, δείχνει ότι αρχίζει να τον δέχεται.:) Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα παίζουνε μαζί.

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!Απλώς ας πει κάποιος στη μαμά τους οτι και να πέσει καμια φάπα μεταξύ τους δεν έγινε και τίποτα...:)

όταν έχεις μια γάτα για κάποιο διάστημα και μετά ξαφνικά έρχεται ένα άλλο νομίζει πως θα του πάρει την θέση. Είναι λογικό γιατι η γάτα πλέον που ζεί πρώτη στο σπίτι όλα της ανήκουν. Έχει συνηθήσει σε ένα ρυθμό και ξαφνικά όλα αλλάζουν. Στις γάτες δεν αρέσει να αλλάζουν περιβάλλον και συνήθιες από ότι ξέρω. Σαν να βάζεις έναν άγνωστο ξαφνικά μέσα στο σπίτι σου είναι. Είναι μικρό το γατάκι ακόμα και σύντομα θα παίζουν. Θέλει χρόνο. :)

Το θέμα είναι να μην μπώ καμμιά μέρα στο σπίτι και είναι αλλού χεράκια αλλού ποδαράκια:blink::lol::P

Να φανταστώ ότι το "Η Άρης" προέκυψε από λαθεμένη αρχική εκτίμηση φύλου; :lol:

Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να φοβάσε κάτι τέτοιο. :)
απλά η κάθε μία γάτα θέλει τον χρόνο της για να
σηνυθήσει τον καινούριο συγκάτοικο.

Να φανταστώ ότι το "Η Άρης" προέκυψε από λαθεμένη αρχική εκτίμηση φύλου; :lol:
Nαι!!!!Και η ρουφιάνα το ακούει το Άρης κ έτσι της το αφήσαμε:lol:

Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να φοβάσε κάτι τέτοιο. :)
απλά η κάθε μία γάτα θέλει τον χρόνο της για να
σηνυθήσει τον καινούριο συγκάτοικο.
Όσο να ναι φοβάμαι για το μικρό που είναι μια σταλιά μπροστά στο αγρίμι μου το αλλο ...Πάντως σήμερα ειναι καλύτερα ....πιστεύω θα τα βρούν σύντομα,οι σημερινές τους φάπες ήταν βελούδινες....έπεσαν βέβαια κ τα φτυσιματάκια τους αλλα δεν αντιδρά η Άρης το ίδιο ασχημα με πρίν.
Άντε να δούμε:hmm:

Τα μικρά:baby::baby: τα βρήκανε :up:παίζουν μαζί και κυνηγιούνται σε όλο το σπίτι :lol:
Το πρωί ήρθανε και τα δύο στο κρεββάτι μας και κάνανε σαν παλαβά:P
Δεν κοιμουνται μαζί ακόμη αλλά όπου να ναι θα συμβεί και αυτό!!:inlove:
Τελικά η Άρης δεν ειναι και τόσο αντικοινωνικό αγρίμι:lol::lol:

AΓΑΠΗΜΕΝΗ μου γατοοικογένεια κατ'αρχας φιλώ τις μουσούδες των μωρών σας:kiss::kiss: και σας ομολογώ πως με γεμίσατε μεγάλη χαρά με τα νέα σας.
Σοφάκι μου ο κοκκινούλης στο άβαταρ είναι για μεγάλα φιλιά αλλά βάλε και την Άρη γιατί τέτοιο όμορφο βελούδινο πλάσμα - και με κατακόκκινο κολάρο -δεν έχει δεύτερο.
Λοιπόν κι ένα κολπάκι απο το σαιτ του Αίλουρου που χρησιμοποίησα στα δικά μου είναι να τα ψεκάσω στην πλατούλα με το ειδικό σπρέϊ χτενίσματος γατιών απο το πετ σοπ ωστε να μυρίζουν το ίδιο.
Επίσης το κόλπο με το κορδονάκι περασμένο κάτω απο την πόρτα με ένα παιχνιδάκι δεμένο σε κάθε άκρη ώστε να τραβάνε τα πιτσιρίκια και να παίζουν μέσα απο την κλειστή πόρτα. Αλλά τώρα όπως βλέπω ανεβαίνουν ήδη στο κρεβάτι και παίζουν οπότε όλα είναι τέλεια!!!:up::up:
Καρδούλες μου να είστε καλά και να προσέχετε.
Με αγάπη θεία Μίκυ, θείος Τούλης και θεία Πούπσυ

Τωωωωωωρα ειναι κολλητοι:lol: ολη μερα κυνηγιουνται μες το σπιτι και εμας μας εχουν γραμμενους:P....εχουν το ενα το αλλο !!!!!φιλια στον Τουλη και την Πουπσυ

Εξαιρετικά!!
Λοιπόν νομίζω πως είναι πια καιρός να βαφτίσουμε και κάποιον ε???;)
Άντε πριν πάει στρατό το παιδί!!!:cool:

Εχει ονομα το βλασταρι μας ΜΠΟΜΠΟΣ:up:

Να ζήσεις Μπομπάκο και χρόνια πολλά
μεγάλος να γίνεις με μουστάκια μακρυά
την Άρη να φροντίζεις σαν άντρας σωστός
και όλοι να λένε "Τί άντρας είναι αυτός!!!!"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back