μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όλα ξεκίνησαν την στιγμή που βρήκα την Κλειώ μου έξω από το μαγαζί γνωστή ιστορία αλλά για όσους δεν την ξέρουν ή δεν την θυμούνται υπάρχει εδώ……
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25857
Αυτή είναι η ιστορία της Κλειώς όπως την αφηγείται η ίδια αν και το θέμα ήταν Χριστουγιενιάτικο…..
Και επειδή γενικά θα είναι πολύ μεγάλη η ιστορία μας θα ξεκινήσω με κάποια πράγματα και με την σειρά που θα καταγραφούν από σήμερα και τις υπόλοιπες μέρες τι θα ακολουθήσει η αρχή ήταν αυτή αυτό είναι το πρώτο θέμα που έγραψα ήταν αυτό και ήμουν πολύ αγχωμένη πρέπει να ομολογήσω…
Κάθε μέρα λοιπόν μέχρι να ολοκληρώσω όλο αυτό το αφιέρωμα θα σας γράφω και ένα κομάτι ...Μέσα από όλο αυτό θα σας δείξω πως αυτή η παρέα και αυτός ο χώρος μου άλλαξε την καθημερινότητα , έκανε αυτήν την εικονική παρέα πραγματική , μου συμπαραστάθηκε και μου έμαθε να φροντίζω καλύτερα την γάτα μου και πως και εγώ να ακούω και να βοηθάω όλους αυτούς που έμπαιναν έχοντας την ίδια ανάγκη με μένα να μάθω τα πάντα για την τετράποδη σύντροφό μου
Αυτό που θα τονίσω είναι ότι δεν μείναμε στην διαδυκτιακή παρέα βγήκαμε περάσαμε καλά και γελάσαμε και γνωρίσαμε από κοντά η μία την άλλη!!!!!
Επίσης μέσα από το φόρουμ αυτό είδα ανθρώπους να κάνουν συμαντικές προσπάθειες και να συνεργάζονται σε πράγματα για το καλό όχι μόνο της οικόσυτης γάτας τους αλλά και για όλα τα μη προνομιούχα γατιά του μικρόκοσμού μας, της γειτονιάς της δικής μας και την λιγο πιο μακρυά…
Είδα προσπάθειες αγάπής (τον γάτο τον Αλέξανδρο με το Aids να βρίσκει μία καλύτερη ευκαιρία στην Γερμανία)…
Και στην αγαπημένη μου πόλη την Θεσσαλονίκης την ίδρυση της Γατο ομάδας από ανθρώπους με πολύ αγάπή στα ζωάκια αυτά!!!!!!
Λοιπόν καθίστε αναπαυτικά και ξεκινάμε στο ταξίδι μου μέσα στο MY CAT έτσι όπως το έζησα εδώ και 1 χρόνο
1 ΧΡΟΝΟΣ MY CAT …… 1 χρόνος με την Κλειώ μου …….καλή σας διασκέδαση!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

κάθομαι, ποπ κόρν και περιμένω την συνέχεια!!!!! Με 1,2,3,4 παιδάκια αγκαλίά!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
(Επετειακό αφιέρωμα σε συνέχειες ομολογουμένως δεν είχα ξαναδεί)

katerina10
Περιβόητο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά, Άντζελα και Κλειώ!
(Επετειακό αφιέρωμα σε συνέχειες ομολογουμένως δεν είχα ξαναδεί)![]()
Είδες πάντα με μια καινούρια ιδέα για το φόρουμ μας........σας περιμένω και στα επόμενα επισόδεια (να μην γράφουμε και σεντόνια!!!)

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μέσα από όλο αυτό θα σας δείξω πως αυτή η παρέα και αυτός ο χώρος μου άλλαξε την καθημερινότητα , έκανε αυτήν την εικονική παρέα πραγματική , μου συμπαραστάθηκε και μου έμαθε να φροντίζω καλύτερα την γάτα μου και πως και εγώ να ακούω και να βοηθάω όλους αυτούς που έμπαιναν έχοντας την ίδι ανάγκη με μένα να μάθω τα πάνα για την τετράποδη σύντροφό μου
Αυτό που θα τονίσω είναι ότι δεν μείναμε στην διαδυκτιακή παρέα βγήκαμε περάσαμε καλά και γελάσαμε και γνωρίσαμε από κοντά η μία την άλλη!!!!!
Ετσι ακριβως ειναι!

Αντελακι και Κλειουλα ΧΡ0ΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ :kiss:

Αναμενουμε με αγωνια την συνεχεια!

ruko
Διάσημο μέλος

Με την ευκαιρία, πρέπει να πω πως η μικρή Κλειώ, που έγραφε γράμματα στον Άγιο Βασίλη, μεγάλωσε κι έγινε μια υπέροχη, φουντωτή κούκλα.
(άσχετο: το δεύτερο λινκ είναι για βιβλία για γάτες. Πού το ξετρύπωσες καλέ

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μόλις ήρθε η Κλειώ στο σπίτι ήταν η πρώτη φορά που είχα τόσο μικρό γατάκι στην ζωή μου είχα ξανά γάτες αλλά ήταν τουλάχιστον 45 ημερών και βάλε….Αυτή ήταν μόλις 30….Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τον γιατρό μου της άλλης γάτας που είχα και να του πω….Ανέστη βρήκα ένα γατάκι πολύ μικρό τι να κάνω ?

Μου είπε ότι ήταν εκτός Θεσσαλονίκης και ότι θα ερχόταν την Κυριακή για να την δει ΤΩΡΑ???? Πανικός τι κάνουμε τώρα?????

Μου λέει λοιπόν ο καλός μου γιατί δεν κοιτάς στο ίντερνετ μήπως βρεις καμία πληροφορία?????
Καλά λες του λέω και κάθομαι και πληκτρολογώ την λέξη Γάτες και …………….να μπροστά μου πρώτη πρώτη επιλογή το My Cat άς μιλήσουμε για γάτες ….εδώ είμαστε λέω αυτό ακριβώς που ζητούσα αυτό ήθελα και εγώ να μιλήσουμε για γάτες για τις γάτες για την γάτα μου!!!!!!!

Έκανα αμέσως εγγραφή και άρχισα σαν το παιδί στο λούνα παρκ να τρέχω από θέμα σε θέμα και να λέω τα έχει όλα εδώ όλα όσα χρειάζομε να μάθω είναι παράδεισος!!!!!!

Και αυτό ήταν το πρώτο μου θέμα και τώρα που το ξαναβλέπω ήμουν νέα γατομαμά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Δείτε εδώ και το 20 θέμα αυτό
Τελείως χαμένα τα είχα καλε ούτε να τα διαβάσω δεν αντέχω!!!!!! Αλλά όλοι μέσα στο φόρουμ δεν γέλασε δεν με κορόιδεψε αλλά όσο και αστείες και αν φαίνονταν οι απορίες μου με πολύ αγάπή μου απάντησαν και μου έδωσαν τις λύσεις….ή απλά την γνώμη του σε θέματα όπως αυτά 1, 2, 3, 4, 5, 6
Και όπως είδατε δεν ήτανε όλα τα θέματα μέσα στο τοπ 10 μάλλον ήταν για τοπ 0....
Όπως και να έχει όμως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο με τον καλό ή με τον λίγο περίεργο ήταν εκεί η άννθρωποι που μπορούσαν να καταλάβουν πόσο αγαπούσα την γάτα μου και πόσο σημαντική ήταν για μένα!!!!!!!

Στην συνέχει θα δούμε εμένα το mycat….και τα χριστούγεννα!!!!!!!(είναι και λίγο επίκαιρο δεν νομίζεται??)

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά, μαγισσούλα!
Με την ευκαιρία, πρέπει να πω πως η μικρή Κλειώ, που έγραφε γράμματα στον Άγιο Βασίλη, μεγάλωσε κι έγινε μια υπέροχη, φουντωτή κούκλα.
(άσχετο: το δεύτερο λινκ είναι για βιβλία για γάτες. Πού το ξετρύπωσες καλέ![]()
Δεν ξέρω αυτά μονο εγώ τα κάνω!!!!!

Ελπίζω να σου άρεσε το θέμα, δεν μου είπες.........
ruko
Διάσημο μέλος

Πάντως, είναι πολύ συγκινητικό να διαβάζεις τα παλιά θέματα και να βλέπεις πώς εξελίχθηκε η κοινή σας ιστορία με την Κλειώ από τότε μέχρι σήμερα. Περιμένω και το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εμ, τι μάγισσα θα ήσουν αλλιώς;
Πάντως, είναι πολύ συγκινητικό να διαβάζεις τα παλιά θέματα και να βλέπεις πώς εξελίχθηκε η κοινή σας ιστορία με την Κλειώ από τότε μέχρι σήμερα. Περιμένω και το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα.![]()
Σε ευχαριστώ αν και έχω κάτι στο μυαλό μου και για τα φετινά Χριστούγεννα που θα γελάσουμε νομίζω πάλι!!!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
Σε ενα χρόνο τριπλη. (Εννοω 3 διαφορετικές φωτο κάτω στο άβαταρ)
μαγισσα
Διάσημο μέλος
αντε, και δεν αντέχω, θα την κάνω την ευχη!
Σε ενα χρόνο τριπλη. (Εννοω 3 διαφορετικές φωτο κάτω στο άβαταρ)
Καλά αν πάρω και άλλο γατί θα με διώξουν εμένα από το σπίτι όλοι μαζί!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool