1 χρόνος μαζί!!!!!!!!

Καλά αν πάρω και άλλο γατί θα με διώξουν εμένα από το σπίτι όλοι μαζί!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ποτέ μην λες ποτέ! ;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ μην λες ποτέ! ;):lol:

Σας παρακαλώ κυρία μου αφήστε τα σχόλια και διαβάστε το θέμα :bleh::bleh::bleh::bleh:
Άντε γιατί την άλλη φόρα που μου το είπαν αυτό κατέληξα με τον Μορφέα:cool::P:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας παρακαλώ κυρία μου αφήστε τα σχόλια και διαβάστε το θέμα :bleh::bleh::bleh::bleh:
Άντε γιατί την άλλη φόρα που μου το είπαν αυτό κατέληξα με τον Μορφέα:cool::P:lol::lol::lol::lol::lol:

Το θέμα το διάβασα ήδη! Και ξαναλέω....ποτέ μην λες ποτέ...:cool::lol::lol::lol:

Ευτυχισμένη επέτειο Μάγισσα !!!:up::up:Να χαίρεσαι τα γατάκια σου και να γιορτάσετε μαζί πολλές ευτυχισμένες επετείους με χαρούμενες και γελαστικές(!!) δημοσιεύσεις στο my cat:up:

Ευτυχισμένη επέτειο Μάγισσα !!!:up::up:Να χαίρεσαι τα γατάκια σου και να γιορτάσετε μαζί πολλές ευτυχισμένες επετείους με χαρούμενες και γελαστικές(!!) δημοσιεύσεις στο my cat:up:

Θα το κάνω καλή μου εξάλου ετοιμαζω και άλλα πάγματα για τις γιορτές!!!
Σας περιμένω να διαβάσετε την συνέχεια!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Πριν από τα Χριστουγεννιάτικα θέματα θα δούμε και κάτι από αυτά που διάβασα για τα αγαπήμένα μας ζωάκια και μου έκαναν εντύπωση όπως…..

·Γάτα ο φυσικός ιονιστής!!!!
Και έτσι κάπως φτάσαμε στην περίοδο των χριστουγέννων…..
Όπου μετά από κάποια γενικού ενδιαφέροντος θέματα όπως …
·Οι γάτες μας!!!....και οι άλλοι….
Πόσο γάτα είστε΄???
·Η καλύτερη στιγμή…..Εγώ και η Γάτα μου….
·Αφού μεγάλωσες καλά να πάθεις….
·10 και 1 λόγοι για να είμαστε ευχαριστιμένοι από την ζωή μας..
·Αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω τι δεν θα κάνατε στις γατούλες σας!!!!!
Μπήκαμε στα χριστουγενιάτικα θέματα
·Το γράμμα της Κλειώς στον ……Αγιο Βασίλη
·12 μήνες και 1 γάτα
Και αφού θυμηθήκαμε και όλα αυτά στην συνέχεια θα δούμε πως από το διαδύκτιο γίναμε μία παρέα και όλοι εμείς από εικονική παρέα γίναμε πραγματικοί!!!!!!
Στο επόμενο η παρέα του my cat πάει για καφέ!!!!!!
Η πρώτη μας συνάντηση (και όχι η τελευταία)!!!!!!

Έρχεται η συνέχεια…………………..:up::up::up::up:

χρονια πολλα σε ενα απο τα ομορφοτερα μελη του mycat (αντε και τη μαμα της):P

χρονια πολλα σε ενα απο τα ομορφοτερα μελη του mycat (αντε και τη μαμα της):P

Σας ευχαριστούμε καλε εμείς η Κλεώ και ο Μορφέας και άντε και η μαμά της:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλη την οικογένεια! Όμορφο θέμα, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλη την οικογένεια! Όμορφο θέμα, να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι!

Σε ευχαριστώ καλή μου έτσι είναι και αυτός ήταν ο σκοπός μου να θυμηθούμε οι παλιοί και να γνωρίσουν και οι καινούργιοι πως περνάμε εδώ μέσα και ποση αγάπή έχουμε ο ένας για τον άλλον!!!!!!:D:D:D

Μαγισσουλίνα να τα χιλιάσεις εδώ μέσα βρε και η παρεούλα όλων μας να συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια:up: Να χαίρεσαι τα γατίδια σου εννοείται και τα δίποδά σου:lol:

Και φτάσαμε λοιπόν στην πρώτη μας συνάντηση με πολύ χαρά και κέφη αποφασίσαμε να βρεθούμε και να πιούμε ένα καφεδάκι παρέα να λοιπόν τι έγινε
https://www.mycat.gr/forum/showthread.

Και οι φωτογραφίες είναι εδώ

Συνημμένα

• FOTOS154_thumb.jpg
    FOTOS154_thumb.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • FOTOS155_thumb.jpg
    FOTOS155_thumb.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • FOTOS156_thumb.jpg
    FOTOS156_thumb.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 53
  • FOTOS157_thumb.jpg
    FOTOS157_thumb.jpg
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 55
Μέσα στο mycat είδα σημαντικές προαπάθειες να γίνονται για την βοήθεια των αδέσποτων
Στην Αθήνα έγινε το αδεσποτολόγιο μία προσπάθεια από αξιόλογα μέλη του φόρουμ μας που τα αγαπώ και τα εκτιμώ πολύ και στην Θεσσαλονίκη την δική μου πόλη η γατοομάδα από ένα άτομο που έχει κάνει πολλά για τα γατάκια της πόλης μας σε όλους αυτούς θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και να ευχηθώ καλό κουράγιο στην προσπάθεια που κάνουν και να είναι πάντα εκεί να μας δείχνουν πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν!!!!

Τέλος και για να τελειώσει αυτό το αφιέρωμα θα ήθελα να σας πω αυτά που πήρα και αυτά που έδωσα στο my cat…..
Πήρα πολύ καλή παρέα και αγάπή γνώσεις ανθρώπους που μπορούσα να τους πω τι ένιωθα για την γάτα μου και να μην γελάσουυ μαζί μου και τόσα άλλα που νομίζω ότι λιγο η πολύ τα έχουμ νιώσει όλοι εδώ μεσα!!!!!
Αυτό που έδωσα ήταν την αγάπή μου σε όλους εσάς 2,3 ωραία κείμενα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου κάνετε την τιμή και διαβάζεται αυτά που γράφω…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ TO MYCAT ΓΙΑ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ !!!!!!
Και εύχομε να γινει άλλος ένας και πολύ ακόμα ….. να είμαστε όλοι καλά και να τα λέμε όπως τώρα και για πολύ ακόμα και να έχουμε και καλές γιορτές μαζί με τα αγαπημένα μας γατούνια!!!!!!:up::up::up::up:

Ουφ Αντζελα με συγκινησες πια....

Πολύ όμορφο το αφιέρωμα σου! Και όπως είπες και εσύ να έχουμε πολλά χρόνια ακόμα μαζί και με τους φίλους μας εδω μέσα και με τα γατούνια μας! Και να περάσουμε πολύ όμορφες γιορτές!!!! :D

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και την SM μας Aretha για την ιδιαίτερη παρουσία της στο φόρουμ που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστώ και να της πω ότι είναι από τα άτομα που αν και δεν έχω γνωρίσει προσωπικά συμπαθώ ιδιαίτερα
:inlove::inlove::inlove::):):)

Ααααα, δεν πάμε καλά σήμερα...
Η μία με ονειρεύεται, η άλλη με ευχαριστεί, θ' αρχίσω ν' ανησυχώ. :P

Να χαίρεσαι τις γατόφατσές σου, Άντζελα!:)

Μαγισούλα μου δεν ξέρω για τους άλλους εγώ πάντως κατασιγκηνήθηκα!!!:)Ουφ...ενα δάκρυ πέφτει στον πάγκο που φτιάχνω υπολογιστές..(δεν είναι καλό αυτόοοοοοο!!!!!):lol:

Γιατί μωρέ εγώ νομίζω ότι όταν νιωθεις πράγματα πρέπει να τα λες και να τα μοιράζεσαι αλλιώς δεν έχουν αξία και εγώ μαζί σας έχω περάσει έναν ολόκληρο χρόνο μαζί σας με πολύ χαρά γέλιο και συγκίνηση και όλα αυτά έπρεπε να σας τα πω αλλιώς δεν θα είχαν καμία αξία που τα ένιωσα !!!!!!

Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ !!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Είναι η μέρα σου σήμερα κυρία SM μας (για να υιοθετήσω και εγώ τον επίσημο τίτλο :P:D).

Είναι η μέρα σου σήμερα κυρία SM μας (για να υιοθετήσω και εγώ τον επίσημο τίτλο :P:D).

Εννοείται:up::up::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back