μαγισσα
Διάσημο μέλος

)!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ λίγο πιο μπροστά από σένα μπήκα στο forum.
Tι μου θύμησες τώρα καλή μου!
Εγώ μπήκα από στεναχώρια για την αγαπημένη μου αδεσποτούλα, την επί 10ετίας παρείτσα μου που μ' άφησε και πήγε στην παρέα του Ουράνιου Τόξου, αλλά τέλος πάντων, εδώ λέμε ευχάριστα πράγματα.
Να τη χαίρεσαι την Κλειούλα σου καθώς και τον νέο σου γατούλη, και περιμένουμε τη συνέχεια της ιστορίας σας........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πωπω Αντζελάκο μου! Πέρασε κιόλας ένας ολόκληρος χρόνος ε?
Κι εγώ λίγο πιο μπροστά από σένα μπήκα στο forum.
Tι μου θύμησες τώρα καλή μου!
Εγώ μπήκα από στεναχώρια για την αγαπημένη μου αδεσποτούλα, την επί 10ετίας παρείτσα μου που μ' άφησε και πήγε στην παρέα του Ουράνιου Τόξου, αλλά τέλος πάντων, εδώ λέμε ευχάριστα πράγματα.
Να τη χαίρεσαι την Κλειούλα σου καθώς και τον νέο σου γατούλη, και περιμένουμε τη συνέχεια της ιστορίας σας........
Ναι πέρασε ένας χρόνος παρέα με σας και με όλα τα καλά και τα δύσκολα που ζήσαμε μαζί είδες πως είναι αμα παιρνας καλά πως δεν τον καταλαβαίνεις τον χρόνο που περνάει????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και εδω θα ηθελα να πω οτι το mycat, ειναι το εμψυχο υλικο του.

Διαφορετικα θα ηταν ωραια γραφικα σε μια οθονη υπολογιστη.
Ολοι εμεις ειμαστε το mycat, η αγαπη μας για τα πανεμορφα αυτα αιλουροειδη που μας ενωσε, οι προσπαθειες και οι αγωνιες να βοηθησουμε τοσα αμοιρα γατακια,οι συζητησεις μας, οι διαφωνιες μας και φυσικα το απιστευτο χαβαλε που εχουμε κανει κατα καιρους εδω μεσα.

Και οι σχεσεις φιλιας που αναπτυχτηκαν εδω μεσα νομιζω οτι ξεπερασαν την οθονη του υπολογιστη και εγιναν αληθηνα ανθρωπινα συναισθηματα που θα καρτησουν για πολλα,πολλα ακομη χρονια!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ανζελινακι μου, καλη μου, δεν χρειαζεται να ευχαριστεις κανεναν.Αυτη η σχεση ειναι αμφιδρομη.Δινεις αγαπη και φιλια και τα εισπρατεις πισω σε πολλαπλο βαθμο.
Ολοι εμεις ειμαστε το mycat, η αγαπη μας για τα πανεμορφα αυτα αιλουροειδη που μας ενωσε, οι προσπαθειες και οι αγωνιες να βοηθησουμε τοσα αμοιρα γατακια,οι συζητησεις μας, οι διαφωνιες μας και φυσικα το απιστευτο χαβαλε που εχουμε κανει κατα καιρους εδω μεσα.
Και οι σχεσεις φιλιας που αναπτυχτηκαν εδω μεσα νομιζω οτι ξεπερασαν την οθονη του υπολογιστη και εγιναν αληθηνα ανθρωπινα συναισθηματα που θα καρτησουν για πολλα,πολλα ακομη χρονια!
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!![]()
Ναι Νίκη μου νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκαιο το φόρουμ αυτό είμαστε όλοι εμείς που το κάνουμε να υπάρχει και να μας χαρίζει όλα αυτά τα πράγματα και μεσα από εδώ έχουμε κάνει πραγματικούς φίλους και ένας από αυτούς είσαι και εσύ καλή μου και ξέρεις ότι έχουμε περάσει πολλά και μαζί και με όλους τους άλλους !!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Με μια φράση "ένας για όλους και όλοι για έναν"Ανζελινακι μου, καλη μου, δεν χρειαζεται να ευχαριστεις κανεναν.Αυτη η σχεση ειναι αμφιδρομη.Δινεις αγαπη και φιλια και τα εισπρατεις πισω σε πολλαπλο βαθμο.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Με μια φράση "ένας για όλους και όλοι για έναν"![]()
Ναι σαν τους 3 σωματοφύλακες μόνο που εμείς δεν είμαστε 3 είμαστε 6003

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ και οι σωματοφύλακες δεν ήταν μόνο ο Αθως, ο Αραμις και ο Πορθος!!!!Ναι σαν τους 3 σωματοφύλακες μόνο που εμείς δεν είμαστε 3 είμαστε 6003![]()
Όλοι αυτοί που πάλευαν με κοινό σκοπο λέγονταν Masketeers...E, εμείς είμαστε οι Mycateers!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλέ και οι σωματοφύλακες δεν ήταν μόνο ο Αθως, ο Αραμις και ο Πορθος!!!!Όλοι αυτοί που πάλευαν με κοινό σκοπο λέγονταν Masketeers...E, εμείς είμαστε οι Mycateers!!!
![]()
Καλά Κατερινα10 έγραψες θα με πεθάνεις από τα γέλια

Ας μην ξεχνάμε και τον Νταρτανιάν

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ και οι σωματοφύλακες δεν ήταν μόνο ο Αθως, ο Αραμις και ο Πορθος!!!!Όλοι αυτοί που πάλευαν με κοινό σκοπο λέγονταν Masketeers...E, εμείς είμαστε οι Mycateers!!!
![]()

Πολυ καλο Κατερινα!!!Πολυ μου αρεσε το mycateers

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά Κατερινα10 έγραψες θα με πεθάνεις από τα γέλια
Ας μην ξεχνάμε και τον Νταρτανιάν

Και φυσικά λόγω των ποστ σήμερα μάλλον νταρντανιάν θα έπρεπε να είναι η Αρέθα!

Πολυ καλο Κατερινα!!!Πολυ μου αρεσε το mycateers![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool